Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
HCsaba87
tag
Sziasztok!!Most vettem nem rég egy msi ge60 2pf apache pro laptopot. A bajom az , hogy az asztali gépemhez van egy roccat kone+ egerem amit szeretnék ugye a laptoppal használni. Bármilyen egeret rádugtam a laptopra eddig müködött... az asztali géppel is müködik a roccat kone+... ahogy rádugom a laptopra újrainditás után müködik kb 10 secig az egér aztán ennyi.Utána ki kell húznom, hogy a touchpaddal tudjak mozogni... ha simán rádugom az egeret fel sem ismeri. Driverét feltelepitettem touchpadal az egérnek... az egér nem hiszem, hogy rossz hiszen más laptoppal is megy és az asztali gépen is megy... valaki tudna esetleg valamit mondani erre? köszönöm előre is
-
HCsaba87
tag
Sziasztok!!Most vettem nem rég egy msi ge60 2pf apache pro laptopot. A bajom az , hogy az asztali gépemhez van egy roccat kone+ egerem amit szeretnék ugye a laptoppal használni. Bármilyen egeret rádugtam a laptopra eddig müködött... az asztali géppel is müködik a roccat kone+... ahogy rádugom a laptopra újrainditás után müködik kb 10 secig az egér aztán ennyi.Utána ki kell húznom, hogy a touchpaddal tudjak mozogni... ha simán rádugom az egeret fel sem ismeri. Driverét feltelepitettem touchpadal az egérnek... az egér nem hiszem, hogy rossz hiszen más laptoppal is megy és az asztali gépen is megy... valaki tudna esetleg valamit mondani erre? köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx