Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok,
adott egy nem túl új Samsung RV515-ös gép. Előkerült valami kamra aljáról és használni szeretnék. Beszereztem hozzá új akksit, új töltőt, ezek rendben is működnek. A gépet is sikerült életre kelteni ezekkel, 2018-ban volt utoljára bekapcsolva. Win 10 Pro rajta, letakarítottam róla a már nem is támogatott programokat, frissítettem amit kell, a Windows még napokig elvolna mire updateli magát, de ez részletkérdés.
A legnagyobb baj vele, hogy baromi hektikus az egész...bizonyos pontokon megnyomva (ez változó és bárhol lehet), a gép vagy BSOD-ot kap, esetleg kifagy koppra, de a legjobb, ha megmozdítom és eltűnik a kép, ha olyanja van el sem indul (beröffen, de kép nincs, nem is kezd betölteni a rendszer ilyenkor).
Szétszedtem darabokra, kitakarítottam, átnéztem, azon túl, hogy látszik, hogy kapott az élettől, a hardvereken nincs külsérelmi nyom, csak a házon (HDSentinel szerint hibátlan a HDD, nem melegszik túl egyik komponens sem).
Én a RAM-ra gyanakszom, de annak sem kéne magyaráznia, hogy nyomásra, megmozdításra megpusztul...szerintem.Van esetleg valami javaslatotok ezen információk alapján? Én már elengedtem, több órát nem fogok előtte ülni, de hátha Ti tudtok újat mondani.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2019 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx