Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacsika
csendes tag
válasz
ezsolti
üzenetére
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Van egy Acer aspire 5930G notim. Eredetileg 32 bites vista volt rajta és 3GB ram volt benne. Raktam fel win7 ultimat-et (64bites) 2 hónappal ezelőtt. Tegnap bővítettem a memóriát az eredeti 3-ról 4GB-ra. Ugyan olyan 2GB-os modul került az 1Gb-os helyére mint a már benne lévő 2GB-os. A következőt írja a rendszerinformációs lap: memória 4GB (2.99GB felhasználható)
Tehát látja a 4GB-ot de nem használ csak 3-at. Amikor 3GB volt csak benne akkor azt teljes egészében használta. A memórimodul nem hibás, teszteltem.
Kerestem a neten megoldást de csak ugyan erre a problémára találtam rá. Sokak futottak bele, különböző notikon különböző memória tipusokkal, különböző oprendszerekkel de megoldást egyik fórumon sem találtam! Biosban sem találtam beállítási lehetőséget.
Előre is köszönöm a válaszokat!€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Hy. Nekem is ilyen gépem van ugyanez volt a bajom, Az ACER honlapjáról letöltöttem az 1.23-as BIOS frissítést, azóta látja a 4GB RAM-om.
Viszont a webkamerát nem támogatja a win7. Neked sem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx