Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kiszivárgott a Xiaomi 14T modellek eurós ára
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
ma A világ legkisebb hőkamerás strapabíró telefonja a PhoneMax R4 GT.
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Ekkora összegért azért elvárnám, hogy a rendszer ne legyen darabos, s akkor még multitasking és háttérben youtube használat nem is volt. A hátlapi "kamera" helyett a hardvert kellett volna kicsit megtolni jobban, ez így elég semmilyen lett.
-
janeszgol
félisten
Miert kap piros pontot azert a T21, mert az alapcsomag 4/64, holott ugyan abban a mondatban van az is, hogy a 4/64-es T20 is ebben az arban van?
Hiaba frisebb a gpu, a T20-ban Mali G52 mp2 van, ami kb 30%-kal gyorsabb, mint a Mali G57 mp1.
-
Szarra fost, de ez a SoC visszalépés lett ,az eredményeken is látszik.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
törölt tag
Nemrég 10" feletti tablet kellett és nem találtam idehaza jó áron! Egy Alldocube iPlay 50 6/64 lett a kiválasztott 46ezerért postával biztosítással visszaküldési opcióval együtt! Ez kb labdába sem rúghat mellette! (Netflix stb engem nem mozgat meg tabin).
-
SkyLine3000
addikt
Drága. 79900ért vettem a 4/64es Realme pad-et. Bőven van ilyen. Még jobb is. És van rajta jack... Gyors, nagyon szép a képe és sokáig bírja az aksi. Amire kell, tökéletes. Baromi sok ennek a Nokiának a felára. Nekem.
-
janeszgol
félisten
válasz SkyLine3000 #6 üzenetére
A szoftver támogatás az, ami a Nokia mellett szól. Igaz a gyengécske hardveren nem tudom majd hogyan fog muzsikálni az A13 vagy A14.
Éppen Keresztesi videóját néztem erről, és azon gondolkoztam, hogy nekem nagyon hiányzik a HMD Nokia a teló piacról is. Persze van, de azokból az az X kategória üti meg a mércét. Talán. És drágák. Pedig a puritán, unalmas stock droid felületük hiányzik nekem.Jobb minőségű eszközöket gyárthatnának megint, mint 2017-ben és 2018-ban.
-
lajos82
tag
130 körül már kapsz egy ipad 9-et és a különbség ég és főd
-
vodrosjozsi
őstag
130ért ott a tab s6 lite és kenterbe veri ezt. De úgyis csökkenni fog az ára, szvsz belépő tabletnek ez tökéletes.
Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4
-
hegedus001
aktív tag
válasz vodrosjozsi #9 üzenetére
Belépőnek?! ha anno egy ilyennel kezdtem volna "tabletezni" akkor szerintem sírva dobtam volna el ezt a vonalat. Szerencsére egy alap iPad 8th val kezdtem, és azonnal lett a tablet kategóriának is értelme számomra a telefon és laptop mellett
-
erahurka
félisten
Dunát lehet rekeszteni már ezekből a 10-11"-os 2000x1200-as tabletekből, jöhetne a Xiaomi Pad 5-nek valami rivális ami tudásban és árban is felveszi vele a versenyt.
-
erahurka
félisten
válasz hegedus001 #10 üzenetére
Attól függ mire akarja használni az ember. Belépőnek jó ez, csak nem arra, hogy 17 böngészőlap meg legyen nyitva és mellette osztott képernyőn menjen a Youtube. De képregényeket és cikkeket olvasni, Netflixezni, ezekre jónak tűnik.
Mondjuk ekörül van Redmi Pad is ami megeszi reggelire. S6 Lite-ot nem venném ide mert az 150 körül van ajánlott fogyáron mostanában, meg annak elég fos kijelzője van.
-
SkyLine3000
addikt
Túlzottan nem érdekel szoftvertámogatás. 11.12es droiddal is sokáig el lehet lenni még. Telefonon is 9-es droidon vagyok, pedig van hivatalos 12 is rá.
Az a szoftvertámogatás, amiben esetleg jobb lehet, nem éri meg a felárat és az esetleges gyengébb rendszersebességet. ha meg már 100 fölött adnék táblagépért, akkor még hozzátennék kicsit és inkább egy Xiaomi tabletet vennék. És ott már van több, sokkal jobb alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
ddaydome
senior tag
Nekem x30 van most és nagyon elégedett vagyok vele. Feleségemnek a53. Jobb képet lő, mint az és sajnos az a53-on a oneui feület hajlamos a lassulàsra. Összességében jobb, mint az.
Szerintem nem leszel boldogtalan ha kipróbálod.Têmâhoz:
Korrekt cikk lett belőle. Mindenki maga dönti el, hogy hogyan súlyoz a vásárlásnàl. Az biztos, hogy hoznak egy nagyon jó minőséget a termékeik."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
hegedus001
aktív tag
Belépőnek anno évekkel ezelőtt az asszony vett egy Samsung Tab A-t. Akkor az alap volt, de próbáltuk 65-ért a lehető legjobbat választani. Különösebb igények nem voltak. De az hogy egy word írása, vagy maga a rendszer is szaggatott fél év után, úgy hogy minden létező nem szükséges appot kukáztam..... Köszönöm többet nem kérek ebből a felhasználói élményből. Kis (és nagy) pénzből is csak az alma készülékei, akkor is ha semmi más almás cucca nincs az embernek. Szerintem ez a legjobb terméke az Applenek, ami önmagában is simán megállja a helyét.
-
erahurka
félisten
válasz hegedus001 #15 üzenetére
Ja hát ha csak az alma és minden más szar akkor ok...
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
Zsolt73
csendes tag
Az előd nagy csalódás. Megvettem mert mondenhol áradoztak a kijelző minőségéről meg az üzemidőről, gimdoltam utazáshoz filmezni jó lesz. De egy tetvészkedő őskövület, nagy méretű fájlokat nem fogad, a jó minőségű videókat darabolgatni kell.
-
JamesFinn
senior tag
Nekem van mindkettő, én ezeket nem tapasztaltam. Nagy méretű fileok alatt mekkora méretűre gondolsz? Nyilván nem egy erőgép, de én a t20at több mint egy éve használom, és igazából talán mostanra lett kissé lomha, gondolkoztam egy visszaállításra, de közben megjött az Android 13, és nekem helyrerázta.
-
lezerpiramis
őstag
Használja valaki ezt a csodát rajtam kívül? Mikorra várható, hogy jön rá Android 14? Ha jól rémlik, megígérték...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen