- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
válasz
Fancy-boy #99 üzenetére
én a 82-es kommentben leírt elvárásokhoz hasonlítottam. Annak több pontban sem felel meg, és az árát még be se hoztam.
de elnézve a teszteket attól függetlenül is elég körülményes a használata. Abban pedig egyáltalán nem vagyok biztos, hogy jóvál ritkábban kell tölteni mint egy hagyományos okostelefont.
a kijelző mérete hiába fele ha az akksi kevesebb mint fele kapacitású azokhoz képest. A többi nagy fogyasztó pedig nem méret függvénye, ezért a telefon teljes fogyasztása nem egyenes arányban mozog a mérettel -
spect80
senior tag
válasz
Fancy-boy #95 üzenetére
ezekkel én is szemeztem, de kis utánajárás után kiderült, hogy a fenntartásaim nem alaptalanok. Bezsúfoltak egy gombos butafon testbe egy androidot, ennek semmi értelme. Nélkülöz minden ergonómiai szempontot, a bolha méretű érintőkiejlzőn kell gépelni, a teljes értékű Android és chipset eszi a 2150mah-s akksit. Nemhogy 5G, de 4G-ből sincs B20, PLay store-meg csak varázslással lehet feltenni a kínai ROM miatt. Ez egy frankenstein telefon csak elrettentő példának jó, hogy miért nincs értelme keverni a feature-öket.
-
rep3at
őstag
válasz
Fancy-boy #75 üzenetére
Rendben, elismerem. Bár én a régi telókat nem a minőségükről ismertem (3410 volt az első nekem, azóta több mint 100). Amúgy ha a gombos kicsi mobilokra lenne igény napjainkban jobban, ne legyen kétség, azokat gyártanák a mai napig. De hát nincs vagy csak nagyon minimális rétegigény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Facebook és Messenger
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest