- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
tha_answer #2 üzenetére
Uhh de szerettem anno az E52-őt! Még autós navigációra is használtam
-
válasz
tha_answer #2 üzenetére
Magas ötös az E5x szériának! Nekem csak az oridzsi E50 volt (viszont fekete, úgy kellett levadászni), ami ugye elég cammogós tempót tudott... de borzasztóan szerettem. Akkor is használtam még, amikor már a töltőlyuka kontaktos lett és egy lepukkant harmincvalahánytízből cserélgettem bele az akksit.
-
spect80
senior tag
válasz
tha_answer #2 üzenetére
Ha ezt sikerült kihozni egy 3210-ből, akkor az e52vel szerinted mit művelnének?
-
Fancy-boy
addikt
válasz
tha_answer #2 üzenetére
Hidd el, jól keresnek ezekkel az egyszerű biliműanyag telókkal. Afrika, India, stb... jól fogy.
Különben nem csinálnák.Az E52 amúgy meg egy hibás széria volt.
Mindenféle probléma volt vele. Persze nem mindegyikkel, de emlékszem, hogy az nem volt egy megbízható típus. Főleg az E51-hez képest. -
cami][us
senior tag
válasz
tha_answer #2 üzenetére
Sok sikert a licenszeléshez, ráadásul mivel a szimpijános abandonware, így csomó funkciót kukázni kéne, hogy valamelyest biztonságos maradjon. Akkor meg azért menne a sírás, meg az ára miatt.
Inkább ezt a rendszert kéne úgy kalapálni, hogy könnyebb legyen használni a meglévő funkciókat, a bloat pedig mehet a kukába.
-
wolfman
veterán
válasz
tha_answer #2 üzenetére
Eskü van annak valami célja minden gyártónál, hogy ezekből a hagyományos telefonokból nem csinálnak értelmesebbet. Sztem első ízben félnek, hogy ha sikerülne egy jobb, az idősebbek azonnal rácuppannának és nem kellene nekik okosteló. Másodsorban meg fogalmam sincs.
De az, hogy már több tíz éve sorra fossák az értelmetlenül ku..aosotba telefonokat, amiknek abszolúte semmi értelme nincs, az épp ésszel felfoghatatlan hátsó szándék nélkül minek éri meg megtervezni és legyártani!?????
U.I.: Hogy én mennyire imádtam az E72-esemet!!!!!
-
válasz
tha_answer #2 üzenetére
pont ez jutott eszembe, hogy mikor jönnek a symbian re-loadok vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest