- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A tokok után a bele való
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
thesound
addikt
A ma reggeli álmomban egy nyitott étteremben voltunk. Esteledett. Voltak egybetolt asztalok és félreeső két személyes asztalok is. A kerthelyiséget benőtték a fák, meghitt teret biztosítva a vacsorázóknak.
Otthagytam a többieket és a közeli lemezboltba mentem. Fehér, meszelt falakkal, de igényes, modern belsővel rendelkezett. Izgatottam mentem be és válogattam a lemezek között. Átadtam magam az érzésnek, ahogy nézegettem a borítókat és hallgattam a különböző vinyl-eket. Kiválasztottam négyet, amit egy szép papírtáskában adtak át. Elégedetten, sőt nagyon elégedetten távoztam az üzletből és visszamentem a kerthelyiségbe.
Az egyik félreeső asztalnál az egyik haveromnak mutattam a lemezeket. Egy volt amiről gondoltam, hogy a titkos favorit és ő az aki -remélem- értékelni fogja. Sötét, fekete és szürke átmenetes borítója volt, a bal alsó sarokban halványan szerepelt az alkotók képe, de úgy, hogy beleolvadjon az összképbe. Mellette pedig zöld, kacskaringós betűkkel volt felírva az előadó és a címek.
Megnézte a haverom a lemezeket és amelyik a titkos favoritom volt, azt meglebegtette, hogy ez az. Mondta, hogy ez igen, ő is imádja ezeket a trackeket. Mosolyogtam, tudtam, hogy ő is -stíluson belül- az igényes zenét szereti és értékelni fogja. Miközben lobogtatta a lemezt, annyit mondott: -kár, hogy kiléptél...
Mondtam, hogy a közeli lemezboltban vettem őket, érdemes neki is benézni és kincsek után kutatni. Nem egetverően drága bolt, hanem inkább normál áras. Mondtan neki, hogy mindenképpen nézzen be.
Közben kivette a lemezeket és a matricákat a tokból és szépen sorban, gondosan lepakolta őket az asztalra, hogy megnézze őket. Egyre gondoltunk, ugyanazt éreztük a múlttal és a zenékkel kapcsolatban.
A távolabb lévő asztaloktól egyre hangosabb hangzavar ért oda hozzánk, ahogy iszogattak. Odaszólt a haveromnak egy ismerős csaj, hogy hé, itt vagyok és még ide sem jöttél. Mire a haverom széttárja a kezét és lazán csak ennyit mond. -Iza, mindig nálam van a telefon![ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Aktív témák
- 71 Eladó MSI GF65 Thin 10SDR i7 10 gen laptop 750 SSD/16GB RAM 6GB VGA
- Eladó Samsung S90D 48 colos oled TV 1 hetes használattal(garival+számlával)
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 240HZ OLED GAMER ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest