- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
thesound
addikt
Volt már olyan érzésetek, amikor hirtelen kitisztul minden pár pillanatig? Úgy értem, hogy a levegő is kristálytisztább, amit beszívtok, a körülöttetek lévő dolgok kontúrjai élesebbek. Minden igazi és valóságos. Minden a helyén van, úgy ahogy van. Léteztek, nem a pillanatban, hanem a folytonosságban. Most a Berserk olvasása közben jött elő ez az érzés, de nem feltétlenül az olvasáshoz köthető. Éreztem már ilyet egy szimpla hétvégi napon is amikor kinéztem az ablakon a fákra vagy leültem a gép elé reggel és elindítottam valami zenét, amihez kedvem támadt. Nem annyira gyakori érzés, de nagyon jó, megnyugtató, felszabadító. Mi ez? Elfogadás?
Ha már Berserk. A 6. kötetet olvasom, de ez nagyon durva. Trancsírozás, filozófia, olyan rétegi és mélységei vannak, hogy párszor elszóltam magam olvasás közben, hogy b.meg... a k.életbe... Hihetetlenül a magaménak érzem. Gondolkodásra késztet, megtörténik benne az amiről olvasás közben a háttérben elkezdesz elmélkedni, reflektálni magadra. Nem véletlen a kult státusz.
Illetve, ha már elfogadás. Miért nem értik meg az emberek, hogy a másik embert nem tudják full control alatt tartani? Egyedi, individuális lények vagyunk, kapcsolódási képességel. Élni hagyni, részese lenni a másik életének, figyelni alfa elégedettséggel, segíteni, egyengetni és viszont megkapni ezt. Míg a full kreténbe tolt kontroll soha nem vezet semmire, hanem pont az ellenkezőjét váltja ki. Nem nehéz ez, de ebbe most nem megyek bele... Valamire "rájöttem/ráéreztem", amire sokan nem (vagy a környezetemben nem...). A baj, hogy sok olyan embert látok akik nem is fognak soha rájönni, hiába hever az orruk előtt. Maguknak kell lehajolni és felvenni, ezt más nem tudja megcsinálni!
Picurkát valamelyik nap én keltettem fel reggel. Megsímogattam és azt mondta mosolyogva (hálásan/örülve), hogy itt maradtál egész éjjel? És a kezemet az arcához szorította az ágyban fekve, ahogy a mellette lévő széken ültem. Szorította a kezemet és behugyta a szemét, hogy még pihen kicsit. That's something.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest