- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
thesound
addikt
Reggel a huncutka meglökte a hálószoba ajtót. Én még aludtam. Odaállt az ajtó elé és meglökte. Először azt hittem, hogy a huzat mozgatja. Majd láttam, hogy ő az és kinyitottam az ajtót. Bejött, felmászott az ágyra es a fejét a mellkasomra hajtotta és úgy simogattam.
Hétvégente mindig hamarabb felkel, mint én -illetve most a szabadság alatt is sokszor- és mindig jön. Kopog, aztán bemászik mellém az ágyba. Mosolyog. Én is. Megsimogatom, huncutkodunk valamit... mondja, hogy reggel van, fel kell kelni és menjek játszni.
A valamelyik nap a szívem sajdult bele, hogy nem olvastam neki mesét este. Nagyon fáradt voltam, hisztizett, hogy nem akar aludni. Többször visszamentem, hozzá, hogy akkor szeretne-e mesét (mindnnap olvasok neki és megvan az elalvás előtti rituálénk), de ő is fáradt volt és behisztizett. Hát nem lett meseolvasás. Következetesség. Meg kell tanulni hogy vannak következmények. A szívem sajdult bele.
Ellentétben az anyjával én nem szórom a büntetéseket -amit be sem tart és értelme sincs, de addig tolja, amíg olyat nem mond a gyereknek amivel szíven találja (ez sok problémának a forrása, de hiába a jószándékom, ha nincs befogadó oldal az anyukánál) , ráadásul jelentéktelen dolgokban sokszor. Ehelyett én tanítom, magyarázok, viccesen, hogy fennmaradjon az érdeklődése. És lám megérti, hogy mi miért történik, mit miért nem szabad vagy szabad... Nevelem a legjobb tudásom szerint. Szívvel, lélekkel.Ivan Smagghe & Rupert Cross feat. Matthew Herbert - In the Morning
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest