- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
thesound
addikt
Picurka is álmodik. A napokban éppen arról, hogy valaki nem engedett meg neki valamit. Valamit, ami neki fontos. És küzd álmában. Beszél. Csapkodott is, mert még az álom és az ébrenlét határán nem tudja, hogy álom volt. (ettől még az érzelmi töltete ugyanaz). Frusztrált... Nagyon fontosak neki ezek a dolgok amiket akar. Apró napi dolgok, de az anyja soha nem hagyja békén, soha nem az a jó amit csinál. Amikor felébredt ebből az álomból, akkor az anyjának csak csapkod és nem enged neki semmit. Meg akarta biliztetni, de inkább a gyerek a földön térdelt és tolta el az anyját magától és sírt. Hátrált tőle, majd én felvettem a gyermeket és magamhoz öleltem hogy semmi baj. Rázta a lábát ideges volt. Nálam kb. 30 mp alatt megnyugodott, a lábrázás erőtlenné vált és abbamaradt majd átölelte a nyakam is ahogy folyamatosan magamhoz öleltem. Pár percig így voltunk. Megkérdeztem hogy szomjas-e vagy kell-e pisilni, de egyiket sem kérte/kellett. Még mindig magamhoz ölelve, nyugtatgatva, a nyakamat átkarolva tartottam, megnyugodott. Mondtam, hogy berakom az ágyába és bólogatott. Amikor leraktam megint sírt, hogy mama és az ajtó felé mutogatott (reggel mentünk a szüleimhez, ezt tudta már pár napja és segített is pakolni). Megnyugtattam hogy megyünk, hogy semmi baj, hogy betakarom és megsimogatom. Amíg el nem aludt nem mozdultam el onnan.
Nemcsak én érzem, de a pici is. Egyrészt az álom nem hazudik, másrészt nyílvanvaló hogy az anyja frusztálja ennyire. Nem csoda. Itt a helyem és megtanitani a huncutkámnak, hogy lehet jól is csinalni a dolgokat. És érzi is rajtam ezt. A jót, a szeretetet, az elfogadást! Őt magát is és ami fontos neki azt elfogadom, nem utasítom el olyan undorítóan ahogy sokszor az anyja csinálja (persze, hagyom, hogy amit elcseszett azt elrendezze, de mindig mégjobban mérgesít a helyzeten... próbáltam már elöbb és utóbb is közbeavatkozni, mindig én leszek a hibás... de legalább a picur érzi mellettem a biztonságot, szeretetet... mindig. "Érdekes" módon ha velem csinál bármit a gyerek, az soha nem eszkalálódik, megcsinálunk mindent a korlátokkal, szabályokkal együtt, vidáman.). Imádom őt és mindent megteszek hogy neki a legjobb legyen, lásson jó mintakat. Talán érek valamit. Nekem a világot jelenti!
Mindez a Berserk Eclipse részek olvasása közben történt, hajnalban. Nagyon jó ez a manga. Filozófia, akció, art...stb. Egybevág az élethelyzetemmel, amiről annyit gondolkodok. Nálam van a bölcsesség. Nem könnyű, de emellett egyszerű mint az 1x1, csak az látja aki akarja és jó.
Nem mindig a legkönnyebb út a legjobb, nem mindig a legnehezebb a kifizetődőbb. Melyik a helyes? A szíved megmondja, érezni fogod! De ehhez az alapot a szüleid adják. Köszönöm hogy az én szüleim a jót tanították. A fontos dolgokban a legjobbat. Köszönöm! Én is megpróbálok jó alapot adni. Jó mintákat. Helyes mintákat. Mindenben.A fenti álom a mamánál is megismétlődött az első napon, ugyanígy. Mentettem a helyzetet. Annyira könnyű a picivel megtalálni a hangot, a kapcsolatot és megint nálam nyugodott csak meg. Ettől még a másik oldala aggaszt a dolognak.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest