- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
- Újabb fotó mutat Pixelre hasonlító iPhone 17 Air hátlapot
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
thesound
addikt
Egy -de lehet már kettő- hete álmodtam a következőt.
Egy büfénél álltunk sorba. De nem az a sarki büfé, hanem ez a modern bisztro féle. Az átlagnál jobb kaják, de talán egy utcai ablakhoz képest túl fancy. Este volt, a céges kollégákkal -volt köztük jelenlegi és régi középiskolás arcok is- álltunk sorba.
Az egyik lány két gombóc barackos fagyit kért, a tetején krém volt és csokiöntet. Kb. egy fejbólintással kérte ki magának, mint aki nagyon tudja mit csinál. Olyan finomnak nézett ki, hogy én is olyat szerettem volna, de nem tudtam, hogy mi az és hogy kell kérni. Nem akartam beégni.
A következő kolléga -aki előttem volt a sorban- egy nagy habos krémest kért, amit a kiválasztás után még átsütöttek. Ránéztem az árcédulára 5000 Ft / dkg. Hát ez túl drága, nem merem kikérni, hiába céges rendezvény.
Én következem a sorban. Nézem, hogy most hozzák az eclair fánkokat. Frissen, most készültek. Hmm, kérek egy olyat, miközben végül bementünk az asztalokhoz leülni a diszkrét félhomályba.
Beleharapok a fánkba. Finom, krémes, édes, puha... de valami nem stimmel. Forgatom a kezemben és látom, hogy ketchupos az oldala. Próbálom magam meggyőzni, hogy csak a mellette lévő hamburgerhez ért oda a pulton és hogy jó ez még... de valahol csalódtam. Arra gondolok, hogy csak a széle ketchupos, szóval nincs nagy vész. Egyébként is a barackos fagyit ettem volna, de végül is imádom az eclair fánkot is, szóval jó lesz, ha a kis ketchupos rész elfogy.
Harapom tovább a fánkot, nyomódik ki belőle a krém, rápottyan a tányérra miközben a számban egyre több ketchup ízt érzek. Ahogy beleharapok több ketchup folyik ki belőle, mint a finom tejszínhabos és csokis krémből. Rájövök, hogy hiába győzködöm magam, ez az eclair fánk szar. Szar az egész úgy ahogy van.
Ébredés.Álmodtam még olyat is, hogy futok. De ez nem a frusztrált futás volt, hanem elkezdtem sportolni. Ruganyosan, jólesően futottam. Annak a városnak a főutcai járdáján, ahol felnőttem. Nézték az emberek, ahogy futok, de semmi szenzáció, csak normál módon rámnéztek, majd mentek a dolgukra. Én pedig futottam és rájöttem, hogy ez már nagyon kellett.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Dell OptiPlex 3020 SFF PC / 8 GB RAM / i3-4170 / 128 GB SSD / WiFi / Windows 11 Pro
- High End Nad M50 hálózati zenelejátszó Streamer
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Kalandvágyóknak! Leharcolt és hibás Genius Manticore RGB billentyűzet
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128+250gb)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest