Aktív témák

• thesound

addikt

Mostanában is álmodom, de ha nem írom le őket, akkor pár nap múlva nagyon kevés marad meg belőlük. Pedig álmodtam valami jó kis sci-fi-set is a napokban. Illetve a nagyon is valóságos dolgok továbbvetülése is megvolt, eléggé szívbemarkoló módon.

Beteg voltam. Az ügyeleten belémnyomtak egy kis infúziót és folyadékpótlást is, az helyrerántott és elindultam a javulás útján, egyébként nem maradt meg bennem semmi. A 4. nap végére cefetül legyengültem és rosszul voltam. A háziorvos azt mondta, ha a lázon és azon kívül, hogy nem marad meg bennem se étel, se folyadék nincs más bajom, akkor nem tud vele mit kezdeni, nem kell odamenni. Az aktuális rókakoma után bevándoroltam az ügyeletre és rögtön vérvétel, infúzió...stb.
    Van 1-2 eredményem ami nem fényes, kérdés, hogy mi az okozója. Majd megyek vérképre újra és figyelem az értékeket, hogy elindulnak-e vissza a rendes tartományba. Ha nem, akkor menni kell tovább. 1 hétre ütött ki, de régen voltam ilyen rosszul. Tényleg fekvésen és a wc-n való görnyedésen kívül nem tudtam semmit csinálni. A lázra szedett lázlehúzó kicsinálta a gyomrom, mert hiába ittam almalevet, vizet, ettem banánt a kálium miatt, alul vagy felül rövid úton távozott minden.

Infusion - Starwater

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

Aktív témák