- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
thesound
addikt
Az álom cukrászda fehér volt. Az egyik üveges hűtőt néztem jó közelről. A hűtőrácsok akkurátusan be voltak helyezve a hűtő oldalán lévő mélyedésekbe. A tálcák és a sütemények alatt lévő papírok is fehérek voltak.
Azt válogattam, hogy mit kellene ennem. Ahogy néztem egyre csak fogytak a sütemények, így gyorsan kellett döntenem. Elég jól nézett ki mind. Krémes, vagy 10 rétegű málna krémes sütemény a tetején a zselés réteg gyümölcsdarabokkal megsépkelve, csemege kocka, puncs szelet és mindenféle habos finomság.
Ahogy magamban válogattam és elképzeltem, hogy melyik lehet a legfinomabb, a jobb oldali bejárati ajtón bejött egy tolószékes fiatal férfi. Fényes melegítő nadrág és a hozzá tartozó felső volt rajta. Nagy kerek napszemüveg takarta el a szemét. -Én ilyen finomat nem tudok készíteni, ezért más készíti, én meg megveszem. Meg tudom venni. -Mondtam.
A fazon elég bárgyú arkifejezést vágott, mint aki le van épülve szellemileg, de mosolygott és nem szólt semmit az áltáthatatlan napszemüvege mögül.Hetekkel ezelőtt álmodtam és bizony aznap elmentem a cukrászdába -azóta többször is- és ettem mindenfélét, amit amúgy nem szabadna. Az okok? Nos
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest