- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
- Újabb fotó mutat Pixelre hasonlító iPhone 17 Air hátlapot
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
thesound
addikt
Az álom tengerében a lányomat az ölemben vittem és éppen szállítunk be a liftbe. Megnyomtam a gombot és adott három puszit. A valóságban a mellkasomat és a hátamat szokta megsimogatni.
A másik álomban pedig egy színházból futottam éppen ki. Kellemes hőmérsékletű kora őszi idő volt. Este volt, az utcán nem mászkált senki. Egy csúcsidőben nagyobb forgalmú úton szaladtam át, ami most tökéletesen forgalommentes volt. Az utat szegélyező, sárguló levelű fákat kellemes szellő lengette. Lehullott pár levél és a párhuzamosan parkoló autókon állapodtak meg. Az út túloldalán egy mini park volt található. Nem is inább park, hanem több pad volt félkörben lerakva a fák alá. Járda volt mindenhol, de mégis egy picike sziget volt.
Ahogy az úton futottam át, egy idősebb nő vágódott ki utánam az ajtón. Fekete kosztüm volt rajta és a szőke hullámos haja hullámzott a rohanástól. Megállt az út szélénél és utánam kiabált:
-A boldogság nem létezik, csak mese, hogy az embereket előre hajtsa!
A nőnek hittem, mert régóta ismertem és tudtam, hogy sok mindent átélt már és sok tapasztalattal rendelkezett. Sokat beszélgettem vele. Tudtam azt is, hogy jó akar nekem, ezért mondja az igazságot, de legbelül ellenkeztem az állítása ellen és ezért futottam el könnyes szemekkel. Szomorúan és aggódva nézett utánam, ahogy átértem az út túloldalára.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Dell OptiPlex 3020 SFF PC / 8 GB RAM / i3-4170 / 128 GB SSD / WiFi / Windows 11 Pro
- High End Nad M50 hálózati zenelejátszó Streamer
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Kalandvágyóknak! Leharcolt és hibás Genius Manticore RGB billentyűzet
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128+250gb)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest