- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagat0r
tag
válasz
HunLuke007 #14994 üzenetére
Zelda nálam visz mindent. 95 órám van benne, és még csak egyetlen divine beast van felszabadítva. Mindig elmászkálok valami után, vagy megnézek valamit, a fő történetszállal meg alig haladok. Komolyan mondom, úgy érzem hogy már csak emiatt az egyetlen játék miatt megérte megvennem a konzolt. Nem gondoltam volna az elején hogy ennyire tetszeni fog.
Pokémon is bejön, Xenoblade 2 is tetszik, de az jelenleg pihenőn van, majd egyszer annak is nekiesek komolyabban. Ahogy olvastam, abba is bele lehet tenni szép mennyiségű játékidőt.
A gombkiosztás nekem is problémás szokott lenni, x helyett mindig a o-t nyomkodom amíg vissza nem állok, aztán amikor már átálltam a ps konrtollerre, utána a joy-con a fura pár percig. -
nagat0r
tag
Sziasztok!
Három napja beszereztem switch-re is a Diablo 3-at, pedig eredetileg nem terveztem erre a platformra megvenni. Nagyon bejövős hogy esténként kicsit tudok vele kockulni az ágyban fekve.
Imádom ezt a kis kütyüt. Amikor nyáron megvettem, a ps-t két hétig be sem kapcsoltam
Na de vissza a diablohoz: ha van valaki innen akinek szintén megvan, és kedve szottyanna csapatban játszani, vegyen fel barátnak:
SW-3009-4158-4224 nagator555
Egyelőre még csak gyors sima és kis gr rifteket csinálok wd-vel, szóval gr 80 fölé még nem hiszem hogy tudnék menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Drón topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest