- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
everest140 #50862 üzenetére
Kb 200 órám van már a BotW-ben lite-on, sosem éreztem, hogy kevés lenne hozzá. A saját címeket nagyon jól megcsinálják, hogy kb. soha ne legyen akadás, és szépen fussanak.
Viszont a fortikához már kevés, szerintem én vagyok az egyetlen állat, aki ezen tolja, épp nézem, 730 órám van benne a lite-on. Hát nem vagyok normális -
icemad
nagyúr
válasz
Ha csak kézben használnád, nem tv-re kötve, akkor a lite még jobb, mert kényelmesebb.
(De egy oled kijelzőt igazán rakhattak volna bele.) -
Rage47
veterán
válasz
Ez a kapudrog
-
válasz
Teljesen jó választás a célra.
-
válasz
everest140 #50857 üzenetére
Teljesen jól játszható rajta mindkét játék. Én Odyssey-t és Zelda BotW-ot is lite-on nyomtam végig. Odyssey-ben volt pár rész, ahol hiányzott a rezgés funkció, de össz-vissz ennyi problémám volt.
-
Rage47
veterán
válasz
everest140 #50857 üzenetére
Odyssey-t és a Botw-t is Lite-on játszottam végig. Nem éreztem semmi hátrányt utólag (most OLED van) visszagondolva. Annyit csak, hogy a Zelda szerintem olykor jobb nagy kijelzőn.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
everest140 #39269 üzenetére
Nekem semmi bajom vele. Külső dimenziókat tekintve semmiben sem más, mint a V1/V2 Switch, illetve annyiban, hogy nagyobb a kijelző, de az meg sosem tud elég nagy lenni. Kézben fogni pontosan ugyanolyan érzés fizikailag, de vizuálisan a nagyobb és sokkal színhűbb/kiválóbb kijelző sokkal jobb élményt nyújt.
Sokan vannak, akik szerint a Lite a jó méret, mert az az igazán kompakt és mobil készülék, én ezt a véleményt nem osztom. Szerintem semmivel nem nagyobb macera a nagyobb Switch-et cipelni, ígyis-úgyis tokban viszi az ember, az a pár centi különbség pedig szerintem már nem számít kényelmi szempontból, funkcionalitást tekintve azonban a Lite minden szempontból gyengébb:
- a kisebb kijelző miatt jópár játékban nehezen olvashatók az amúgy sem nagy feliratok,
- nem csatolhatók le a joy-con-ok, így azok meghibásodása a gép teljes egészét igen érzékenyen érinti, normál méretű Switch-nél a hibás kontroller lecsatolható/pótolható
- nem lehet TV-re kitenni a képét/nem jár hozzá dokk.Mondjuk az én kezem nem kicsi, inkább átlagos. Lehet a kisebb kezűeknek kényelmesebb lehet a Lite. De vizuális élmény szempontjából mindenképp kevesebb. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest