- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ISThun
csendes tag
-
horkovy24
senior tag
válasz
DM-Fan #35809 üzenetére
Mint Mortal Kombat 11 szakértőtől kérdezném hogy mivel most megrendeltem a kártyás ultimate kiadást a játékból akkor mennyit fog telepíteni a játék a gép belső tárhelyére? Csak azért kérdezem mert nekem a Switch-ben nincs SD memóriakártya csak magában a belső memória van ami ugye 32 giga. Nem volt szükségem bővítésre mert csak exluzívok voltak eddig nekem amik szinte csak minimális adatot pakoltak a gép belső tárhelyére. Ez most égető kérdés számomra mert ha úgy van be kell szereznem egy SD kártyát is.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
DM-Fan #35807 üzenetére
De amúgy igen, 10 eFt-ért konkrétan bombavétel kártyásan az MK11 Ultimate. Ez tényleg kihagyhatatlan! Digitálisan konkrétan még az Ultimate Add-On is többre jön ki - még az akciós 29,99 eurós áron is. Ez a pakk most digitálisan, akcióban 35,99 EUR érték, ami nagyjából 13 eFt-ra jönne ki, szóval a 10 eFt-os kártyás ár brutálisan jó!
-
pkaresz
őstag
válasz
DM-Fan #35796 üzenetére
Szia Köszönöm a részletes leírást!
Ehh, nem olvastam!
Köszi, hogy megtetted!Üdv: Karesz
Ha megvolt a régebbi verzió, a nem Ultimate, és még telepítve van a régi vrzió, simán mehet az Ultimate, s frissíti magát, vagy azt le kell törölni s ezt elölről kezdeni?
Bocs de, nem vagyok ebben sem jártas! -
Rony949
őstag
válasz
DM-Fan #35772 üzenetére
Hmm...érdekes. Én ebbe bele sem gondoltam. Én a mai napig úgy voltam vele hogy inkább leállítom a játékot, nehogy többet fogyasszon vagy jobban "használódjanak" az alkatrészek.
De most utánaolvasva neten, többen úgy hagyják a játékokat és páran már a megjelenés óta ezt csinálják és semmi baja a konzoluknak.
Akkor ezzel a funkcióval mostantól én is élek majd.
-
Crus
őstag
válasz
DM-Fan #35738 üzenetére
Abszolút nem az én platformom. Miközben az elmúlt cirka 1 évben, zömében Switch exclukat játszottam végig: Mario Rabbids Kingdom Battle + DLC-t megvettem, Captain Toad Treasure Tracker + DLC-t megvettem, Yoshi's Crafted World, Super Mario Odyssey, New Super Mario U Deluxe, Luigi's Mansion 3, Zelda Breath of The Wild + 2 DLC-t is megvettem, Zelda Link's Awakening, Donkey Kong Tropical Freeze, Hyrule Warriors Age of Calamity.
Ezek közül 90%-át imádtam, de a BotW-nál nagyon éreztem, hogy nem erre a gépre való, nem méltó ez a gyenge hw hozzá.
Így van, nagyon tudnék örülni egy legalább 1080p@60 asztali konzolnak tőlük. Nekem is szellemi melóm van, de nagyon igényem van arra, hogy NAAAGY képernyőn lássam, hogy mi történik. Éppen azért is, mert fáradt az elmém/szemem és jól esik nem bélyeg méretben nézni olyan csúcs fun játékokat, mint pl. a LM3.
De igen, abszolút megértem, hogy neked ez így fér bele. Nekem az NDS-en kívül nagy szerelem handheldem nem volt. Voltak handheldjeim, de szerelem csak az NDS-el lett. Na az pont hozta nekem azt az élményt, amiről írtál, hogy bárhol és bármikor minőségi móka! És annak nagyon op volt a mérete + kihajtható dupla screen, mesés volt. Meg is van még a gép :-) Van limited PSP-m is, de azt se szerettem túlzottan.
"adnák, arról nem beszélve, hogy amit így megnyernél digitális fronton, azt elbuknád fizikaiban"
Sajnos tényleg nem tudjuk és nem is lehet lemérni, se megsaccolni, hogy vajon mennyit buknak a fizikaival! Mert buknak és nem keveset. Akárhogy is számoljuk, ha 10 ember tol végig egy egyszer megvett 18.000 Ft-os játékot, az alsó hangon is egy Switch teljes árának bukója. És ez csak 1 játék...
A fizetésekkel kapcsolatban egyetértek, noha nem kevés olyan embert ismerek, akinek nem tétel 20.000 Ft-ot kiadni egy játékért, mégis bevár egy akciót, vagy 2nd hand veszi. Ahogy szokták volt mondani, a tehetős azért lett az, mert tudja, hogy fogja meg jól a pénzt és nem hagyja kifolyni a kezei közül.
-
Crus
őstag
válasz
DM-Fan #35721 üzenetére
Ez még mindig nem magyarázza meg, hogy miért nem akarnak többet eladni és azon többet keresni. Senki nem várja el, hogy Day1 legyen egy Mario cím 25€ digitálisan, de, hogy 3 év múlva is teljes áron megy az csakis arra jó, hogy a nép nagy része a fizikai példányt veszi, majd azt eladja. Tisztelet nyilván a kivételnek, aki felteszi a polcra.
Értem, hogy millió számra fogy így is, de mindig van feljebb és ami a legnagyobb fegyvertény lenne az a használt 2nd hand teljes kiirtása, amiből a Nintendonak csak és kizárólag az 1. példányból van profitja.
Nekem eszembe nem jutna 3rd parti címeket ezen a gépen tolni, mivel nincs szükségem handheldre, nem tömegközlekedem, a home office óta főleg nem, előtte is autóval jutottam el a melóhelyre. Az ágyban eldőlve viszont nem nagyon jut eszembe olyan cím, amit ne tudnék 55"-on tolni, 5.1 hangrendszerrel. De megértem, hogy mások a preferenciák, mondhatni én is voltam hasonlóan kellemetlen helyzetben, de szerencsére adózhatok a minőség oltárán.
Az időelcseszésre, pl. a váróban, nálam bőven elég a teló, eszembe nem jutna egy ilyen orbitálisan nagy gépet ott előkapni. Amikor néha handheld módban használom a Switch-et folyamatosan szenvedek attól, hogy mennyire kényelmetlen. Egyik ismerősöm találóan kifejezte, hogy a Nintendo csinált egy gépet, ami egy kicsit mindenre jó, de valójában semmire sem. Mert nem jó handheld gép (túl nagy, kényelmetlen) és nem is jó desktop konzol (túl gyenge). Részemről, ha nem lenne rá exclusive cím, rá sem néznék.
-
d@vee
őstag
válasz
DM-Fan #35660 üzenetére
Nekem az alap verzió van meg Kb. csak olyan helyen használom a gépet, ahol nincs net. Így semmit nem enged, csak 1v1-et gép ellen. Sem a tornyokat, sem a story módot, mert nem online a gém.
Azóta a patchekkel ez változott? Ha igen, akkor felpatchelem, ha nem akkor nem, mert sok helyet foglalna -
-
ayo
veterán
válasz
DM-Fan #34949 üzenetére
nekem is sokat teljesítettek, de sokszor nem voltam..finoman szólva elégedett, amit nem akarok most itt részletezni, volt pozitív is, de a sok bénázás miatt könnyebb volt mindig más boltokban (nem az 576-ra gondolok, mert az megint egy másik regény
) beszerezni. rendelje mindenki ott ahol szereti.
-
petymek
senior tag
válasz
DM-Fan #33988 üzenetére
Pár éve, karácsonyra konzolt rendeltem tőlük. Várakozás után, néhány nappal karácsony előtt meg is érkezett, jött az értesítés, mehetek érte.
Még aznap jelentkeztem, majd a boltban azzal fogadtak, hogy bocs oda adtuk másnak.
Nem az egyetlen megmozdolásuk volt ilyen.
Már az első alapján joggal ítélhetem meg, hogy a KV egy nagy nulla.
Semmit nem számít nekik sem a vásárló, csak a zsebük. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
DM-Fan #33991 üzenetére
Az elorendeleseket a Platinum Shopnal is follow-upoljak megjelenes elott. Plusz ezeket mint torzsvasarlo en is el tudom mondani roluk, nyilvan ha kelloen nagy mintan nezed akkor azert nehez negativumot talalni
Nalam a KV ott asta el magat, amikor hasznalt jatekot probaltak ujkent eladni, raeresztettek egy zsugorfoliat, elegans megoldas... Csak a lemezen volt nemi karc meg ujjlenyomat. Nincs gond ezzel, csak akkor ne az uj arat kerjek erte. Masik esetben rossz keszletinfoba futottam bele, vartam csori amiibo figurat, de nem akart jonni, es nekem kellett jo parszor telefonon utana kerdezni, hogy mi a helyzet, es csak bullshiteles jott a masik oldalrol.
Hardverrel nem volt naluk gond, az asszony ipadjet vettem naluk, arban meg customer serviceben is pozitiv volt a dolog, utana jott csak a fent emlitett masik ket eset, igy oket en a listamrol lehuztam. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
DM-Fan #33988 üzenetére
Akkor nekem nincs szerencsem veluk, mert 3-bol 2-szer volt baj a rendelesemmel. De ugyanez igaz a Konzolok Szervizere, ujabb nevek PlayIT store-ra is. Sot, most mar sajnos a PlatinumShop is jelentosen csokkent a szememben, mar ami a megbizhatosagot meg kortekt tajekoztatast illeti, pedig naluk vagyok torzsvasarlo mar 12+ eve, csak akkor megyek mashoz, ha materialis arkulonbseg van vagy esetleg naluk az adott cucc nincs keszleten.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
DM-Fan #33953 üzenetére
En az enyemen nem latok interlace csikokat, de mar megszoktam, hogy ezekre immunis vagyok
anno PS3-on az Uncharted 2-t 1080p-ben inditottam el, aztan mas jatekok miatt mokoltam a kepernyofelbontason, es csak a jatek vegen vettem eszre, hogy 720p-ben jatszottam vegig az egeszet, es fel se tunt.
de persze, ertem, hogy vannak, akik erzekenyebbek a hasonlokra. -
válasz
DM-Fan #33784 üzenetére
na ezt szeretem nagyon a Nintendo-ban
A pontbeváltos dizkurzusról eszembe jutott, hogy gyorsan beváltsak "kártyapontokat", persze 1-2 lejárt már, és volt két fajta hibakódos üzenetem többször (nem néztem még utánuk), az egyik szerint még nem válthatom be a pontokat, a másik eltérő régió miatt nem engedte.
-
válasz
DM-Fan #33776 üzenetére
Most megnézem, hogy mire lehet felhasználni/elkölteni mynintendo gold pontokat.
De ha jól látom csak a saját gift shopjában lehet számomra értelmetlen matricákra és talán skin dlc -kre az ezüst pontokat.
Beváltottam UK store ban egy 1 Fontos feltöltőkártyára.
De eshopban nem használható csak kontrollert vehetnék belőle meg telefon tokot
Én naívan azt hittem, hogy eshop vásárláskor is fel lehet használni a végösszegből de ez nem igaz.
Jó hát sok értelme így nincs a dolognak számomra. -
-
Crus
őstag
válasz
DM-Fan #33631 üzenetére
Neeem :-)
1024 kbyte vagyis 1 MB. Tekintve, hogy NES-en a SMB 40 kbyte volt, nincs itt kérem semmi meglepő. A Final Fantasy 1. része negyed MB-os cucc. Van annál komolyabb NES játék? :-)
Annyi infót tudok egyelőre, hogy az USB port kizárólag csak töltésre használható, nem működnek az adatforgalomért felelős pinek. Ellenben van rajta debug port onnan támadható, de otthon nem lesz egyszerű majd modolni sajna. Szinte biztos, hogy kell majd hozzá venni 1-2.000 Ft-os cuccot, ha ezzel más játékot is szeretnénk majd tolni.
Szerk: Közben utána néztem, a Kirby's Adventure a létező legnagyobb hivatalos játék NES-re, de az is csak a 3/4-ét zabálja meg 1 MB memóriának :-)
-
Crus
őstag
válasz
DM-Fan #33625 üzenetére
Tudom, hogy japánban Super Mario Bros 2-nek hívják, de ami a gépen van, azt errefelé inkább Super Mario: Lost Levels-nek hívják. Jó is lett volna, ha a 2 teljes értékű SMB játék kerül rá. (A Lost Levels, azért eléggé vótmá' feeling volt anno is.)
Az előrendelői ára 18.900 Ft volt 1-2 normálisabb helyen, annyit már csak azért is megért, mert hackelhető lesz (már valamilyen szinten az) és mehet rá kb. bármi, ami NES cím, (de én esélyt látok esetleg SNES próbálkozásokra is.)
A gépben egyébként egy STM32H7B0VBT6 (Cortex-M7, 128 kilo flash, 1 MB memória) proci van, ami egy ilyen szintű "kvarcjátékhoz" baromi jó.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
DM-Fan #31224 üzenetére
"Az az előnye mindenképp megvan a digitális vásárlásnak, hogy jó kis akciókat lehet kifogni és elég potom pénzért hozzá lehet jutni jó tartalmakhoz."
Ja, csak a Nintendónál ez szökőévente egyszer van... Egy értelmezhető akciós Switch címre 10 jut a Sonynál meg a Microsoftnál, ha csak a digitális nézzük... Illetve a second hand fizikai még mindig olcsóbb, mint a digitális akciós, vagy legalábbis nagyon ritka az, hogy ez fordítva igaz. Persze, ha valamiből nincs fizikai vagy nagyon limited run van, akkor nincs más megoldás, de nekem eddig egyedül a Goose Game-nél kellett csak lenyelni a békát és megvenni digitálisban, és remélem, hogy ez így is marad örökké.
-
-
mike1334
veterán
válasz
DM-Fan #30188 üzenetére
Tényleg off, de még talán belefér:
nem balszerencse volt, illetve annak indult, amit meg is értek, emberek vagyunk, hibázunk. De miután jeleztem a problémát, napokig nem történt semmi (másnapra ígértek visszahívást, vártam 3 munkanapot..aztán mikor felhívtam őket, hogy hahó, ment a hű, meg a há...látszott, hogy elfelejtették, hogy probléma van. Innen már naponta hívogattam őket, minden nap csak hitegetés ment. Mikor mondtam, hogy oké, nem probléma, akkor a pénzt kérem vissza, megveszem máshol, hirtelen megoldódott 2 nap alatt, ami két hét alatt nem sikerült. Én most hanyagolom őket egy időre, szerencsére már a többi bolt is kinyitott, van választék. -
Rony949
őstag
válasz
DM-Fan #29370 üzenetére
Konzolvilággal egy a bajom....az árai. Ezen kívül nekem sincs semmi problémám velük. Habár igaz, eddig én csak személyesen vásároltam tőlük. De volt hogy előrendeltem náluk valamit, Day 1 át tudtam venni a játékot. Rendeltem játékot ami a szolnoki üzletüknél nem volt elérhető, rövid időn belül azt is meghozták Szolnokra és át tudtam venni.
Szóval ja, profi konzol bolt, de drága. Csak csekkoljatok le bármilyen játékot árukereső.hu-n és a Konzolvilág ára mindig magasabb szinte.
-
adalbert1
veterán
válasz
DM-Fan #29206 üzenetére
Én még a forint gyengülés előtti, akkor 137k-s AC bundle árát is sokaltam, el is engedtem a dolgot (bár nagyon tetszett) - ez a 160k-s ár viszont még durvább (főleg úgy, hogy One X van már 105k környékén, Ps4 pro pedig olyan 125k környékén).
Viszont a másik 2 konzolról nem olvasni, hogy hiánycikkek lennének, a Switch pedig állítólag az több országban is.
Az elmúlt 1 hónapban, mióta gyakorlatilag itthon vagyunk 7/24 a lakásban, azóta nekem a switch a fő konzolom, gyerek mellett sokkal jobb handheld játszani, gyakorlatilag a lakás bármelyik pontján lehet (mivel ő még kicsi az ilyenekhez, így nem vonnám be a játékba, és csak akkor játszom, mikor alszik) - a PS4 Promat ma is csak azért kapcsoltam be, hogy leszedjem az updateket. Gyanítom, hogy most még sokan lehetnek hasonlóan vele, hogy jobb egy handheldként is használható (vagy csak handheld) géppel kuckózni valahol a lakásban, és nem a tv-t/monitort foglalni.Végül az alábbi játékokat szereztem be a sale során:
- Pang Adventures - az első 10-15 pálya után tetszik, számomra hozza a régebbi Pang játékok hangulatát.
- Call of Juarez: Gunslinger: az első pályát játszottam végig még este, eddig tetszik, nagyon akciódús - igaz teljesen csőjátéknak tűnik, szóval nagyon sokat nem várok tőle, viszont mivel Switchre elég kevés fps jött ki, így kíváncsi voltam rá.
- Captain Toad + Special Episode: Ez ugyan megvan Wii U-ra is, de ott még nem játszottam végig, illetve kíváncsi vagyok az új tartalmakra is.A Divinity 2-n nagyon gondolkoztam, de úgy voltam vele, hogy mire odajutnék, hogy játsszak vele, addigra biztos fogják még akciózni
-
sittes79
addikt
válasz
DM-Fan #29206 üzenetére
Nincs új a nap alatt, ezek még kis, szinte semmi dolgok, a nagy disznó fogás ott jön a képbe, amikor megy a shortolás és bűvészkedés a tőzsdén ki tudja hány kisebb, szegényebb ország kárára. Több nagy befektető úgy nyilatkozott, hogy mindig valamilyen természeti csapás idején lehet a legjobban elgazdagodni.
Amíg ember az ember ez nem fog változni!
-
-
77Guba
aktív tag
válasz
DM-Fan #28991 üzenetére
Akartam venni v.mit az akcióban,mondjuk már így is archiválnom kell a 256gb-os kártyán,de mivel karantén van,és nem annyira lényeges a handheld,bár itthon is csak úgy játszom, inkább Boxra vettem az AC Originst,ami annyi volt mint Switchen az AC 3,és 40%-a a Rebel Collectionnek.10 évre elég játékom lenne,ez nem arról szól,hogy nincs mivel játszani,ha le kell mondani,hát ez van,játszunk azzal amit felhalmoztunk!
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
DM-Fan #27745 üzenetére
Ezeket nem tudtam róla, csak az “eredeti” maradt meg a fejemben. Nem kedvelem, mikor a fejlesztői kreativitás fejet hajt a tömegnek. Nem úgymond egy “rossz dizájn/mechanika” volt az olyan értelemben, hanem ahogy írtam a para faktort növelte, hogy biza ha valami megjelenik a vaksötétben, akkor vagy látod mi van ott, vagy lövöd a foltokat és közbe fülesbe megy a hörgés jobbról balról. Ezek szerint sokaknak ez nem jött át, hogy ez ”jó”.
-
szkuvi
tag
válasz
DM-Fan #26890 üzenetére
Ez olyan dolog mint amikor a telefont tokba rakjuk.. Akkor is azt szeretnénk elkerülni hogy a rendszeres használatból eredő karcokat, kopásokat (esetleg repedés) elkerüljük. És szerintem egy tok sokkal inkább "eltorzítja" a telót, mint egy sticker a konzolt... (Lehet nem a legjobb példa, de érted mire gondolok
).
Én is nagyon figyelek minden cuccomra, és tényleg egy kis plusz odafigyeléssel elkerülhetőek lennének a dokkolás okozta karcolások, de ismerem magam... Hiába kezelem hímestojásként a Switch-et, előbb-utóbb meglátszanak rajta a használat nyomai. Igazad van, ízlések és pofonok megítélni hogy szép-e vagy nem, de nekem annyira nem bántja a szemem, és ennyi "csúfságot" el tudok viselni annak érdekében hogy egy-két év múlva is karcmentes legyen a hátulja
Kicsit visszakanyarodva... kb 2 hete történt, hogy véletlenül összetörtem a telefonom kijelzőjét (életemben először esett meg velem ilyen)... Képzelheted akkor mennyire ideges voltam
-
scyllafren
senior tag
válasz
DM-Fan #13914 üzenetére
Ha Nintendo-fan vagy, akkor kotelezo darab a Zelda: Breath of the Wild. Most vettem meg a Starlink: Battle of Atlas-t, mar latom, hogy ezzel is el leszek egy jo darabig
Ha partijatek erdekel, akkor 1-2-Switch, vagy a friss Mario Party, multiplayernek Splatoon... es meg sorolhatnam.
Nekem is pont olyan tokom van, csak Zelda etchinggel, UK Nintendo boltbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest