-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csumpa93
tag
válasz
Sordoran #22674 üzenetére
Ugye ez sima fólia, nem üveg. Az összes létező port magához szívja felszereléskor, plusz még 65.025.256 db buborék is ott marad, ezeket mire kiaplikálod úgy összekarcolod a fóliát, hogy csak na. Az üveg fóliában bízok ha megérkezik, azt könnyebb felhelyezni. Mobilok terén ott sok tapasztalatom van, azt hibátlanul fel tudom tenni.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Sordoran #22676 üzenetére
Igen, épp most láttam.
Eddig csak árukeresőn néztem. Gondolkodom, hogy előrendeljem-e. Nagyon félek az analóg drifttől, és megvárnám, hogy milyen szétszedve, mennyire javítható itthon. Szívesen ki is próbálnám személyesen, de nem találtam róla infót, hogy lehet-e valahol.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Sordoran #22362 üzenetére
Köszi szépen! Rámegyek akkor hamarosan!
Amúgy inkább fizikai játékvásárlás, vagy digitális letöltés?
Digitális mellett gondolom az szól, ha mással akarok játszani, akkor csak fogom, és elindítom, nem kell kivenni a kártyát meg betenni a másik játék kártyát. Ez azért sokkal kényelmesebbVásárolni (letölteni) bármely ország boltjából tudok? Ha pl valahol valami le van akciózva, átállítom a régiót, letöltöm (megveszem), utána meg visszaállítom Magyarországra, azt kalap?
Vagy nem érdemes így ugrálni az országok boltjai között, semmi se olcsóbb sehol?
Köszi a segítséget!
-
30z.Samu
titán
válasz
Sordoran #22376 üzenetére
Van még.
Akkor így vagyunk heten, lehet nem is kell megvárni a jövőhetet.
(#22377) Norb79: Igen, egyrészt ezért gondoltam hogy Titeket kérdezlek meg először, mert ez már egy elég jól összeszokott közösség.
Őszintén szólva nem is nagyon akartam máshonnan embert szerezni, szóval örülök, hogy a kedvezmény topiklakók fogják élvezni.
-
krokk
senior tag
válasz
Sordoran #22220 üzenetére
Nekem egy pár ezer forintos 3 bemenetes van. Szintén Mi Box-al és ha csak egy van bekapcsolva akkor működik rendesen nem kell manuálisan váltogatni. Csak akkor kell kézzel váltani ha mindkettő megy. Meg azt hiszem ha leveszem a dokkolóról a switchet és megy a Mi Box akkor is átvált arra... Nekem ez így tökéletes jelenleg.
-
ISThun
csendes tag
válasz
Én is használok HDMI kapcsolót, az egy szem monitoromon vagy a PC vagy a Switch megy és lusta vagyok a kábeleket dugdosni, ezért szereztem be egy olcsóbb darabot. Mondjuk az is igaz, hogy Switch-csel 95%-ban kézből játszok, tehát annyira nagyon nem volt szükségem a cuccra.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Én használtam, 1-2 ezer volt max ebayen a 3 bemenetes, és tökéletesen ment PC/Laptop/Switch/Ps4 között. Egy problémám volt, hogy csak a videókártyám, vagy ps4-em(már nem emlékszem) adott neki áramot, és ha nem volt egyik sem bekapcsolva, akkor nem működött a kütyü, de ez engem nem érintett.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Sordoran #22107 üzenetére
Hali!
- A Switch nem tud többet 95 mb/s-nél, úgyhogy ennél gyorsabb kártyát nemigen érdemes venni. Nekem most egy 512-es Samsung Evo Plus a főkártyám, meg van pótnak egy 400-as Sandisk Extreme - utóbbi elvileg gyorsabb, de semmi különbséget nem vettem észre. Esetleg PC-vel való átmásolás (pl. nagyobb kapacitásúra költözés) során lehet fontosabb a nagyobb sebesség.
- Vannak akciók, bár a Nintendo-címekre ritkán, és nem is túl nagyok. A 3rd party játékoknál gyakrabban akcióznak, főleg az indie-ket. Digitális vagy fizikai, az árat tekintve majdnem mindegy, de utóbbit el tudod adni a használtpiacon is, így a nagy része visszajön. Illetve a két formátum akciói nem feltétlenül egyeznek meg, előfordulhat, hogy valami éppen az eShopban, másvalami meg egy adott játékboltban olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest