Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz bladex73 #9978 üzenetére

    a DS családon se lehetett ilyeneket csinálni, aztán meg lehet nézni, mennyire lett sikeres. véleményem szerint egy konzolnak, akár kézi, akár fix, két dologra van szüksége: normális kezelőszervekre és jó exkluzív játékokra. itt mindkettő adott.

    tény és való, hogy nem olcsó (én mondjuk Zeldával együtt 90-ért vettem 3 hónaposan, az nem is drága), pláne kiegészítőkkel együtt, de semmi nem indokolja, hogy olcsóbban adják, mint most. a cserélhető akku jelentősen megnöveli bármilyen készülék méretét, gondolom nem kell ecsetelni, hogy miért is nem lenne jó, külső akkuval ezen lehet javítani, egy normális darab semmivel se kerül többe, mint amennyiért a Nintendo beárazná a cserélhetőt, ezt meg minden máshoz is lehet használni.

    kb. kéthetente előjön ez a téma, hogy miért nincs rajta Facebook/Youtube/Videólejátszó/Mittudoménmi. véleményem szerint ezek a funkciók semmivel sem indokolnák meg jobban a beruházást, mert aki kiad egy konzolra ennyi pénzt, annak nagy valószínűséggel van egy okostelefonja is, ami ezeket a funkciókat sokkal-sokkal jobban el tudja látni, mint például esetemben is, eszembe nem jutna a Switchen csinálni ezeket, ahogy Hearthstone kivételével telefonon se játszok. a tablet mondjuk kicsit más téma, ott azért vannak már komolyabb játékok.

    de játsszunk el a gondolattal: mennyit ér meg szerinted ez jelenlegi formájában és mennyit érne akkor, ha a kívánt funkciói meglennének?

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák