Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nintencs

    csendes újonc

    válasz koncsik #6398 üzenetére

    A gamepark nálam is rosszul vizsgázott, akármennyire szervíz is, és egyben szomorú, hogy ilyen szervíz van. Előrendeltem náluk az Odysseyt, amihez leírás nincs, a játék neve mellett annyi van, hogy "+ előrendelői ajándékok".
    A rendelésben leírtam, hogy mindenképp ragaszkodom a sapkához. A rendelés elküldése után, a visszaigazolásban már nem volt olvasható, amit kommentként leírtam.
    Írtam nekik mail, leírtam, hogy a visszaigazolás hiányos, kértem igazolják vissza úgy, hogy amit a megrendeléshez fűztem legyen benne, hisz nem elhanyagolható, és azt is, hogy ragaszkodom a sapkához.
    Válaszban elküldték megint ugyanolyan hiányosan a rendelést, és nem igazolták vissza az ajándékot sem, amihez kifejezetten ragaszkodtam.
    Megint írtam, amire leírták, hogy bocs de náluk nem lesz sapka, de lesznek más ajándékok. Mivel nem írták le, hogy mik lesznek pontosan az ajándékok, újabb levél, amit válasz nélkül hagytak, így megint csak újabb levél. Erre kinyögték, hogy nyakpánt, és valami törlő kendő lesz.

    Ezeket nem lehet azzal magyarázni, hogy új a honlap. Ez a vásárló megtévesztése. Ha nem futom le ezeket a köröket, akkor csenget a postás, kifizetem, majd kicsomagolás után derül ki, hogy amiért megrendeltem nincs is benne.
    Gusztustalan ahogy eljárnak.

    Viszont megvettem az első játékot, az 576-ból kedvezménnyel.
    Tudom, hogy ezek is bepróbálkoznak néha, és van aki nem jön rá. Most én is úgy jártam, szóltak mehetek érte, majd ott előkaptak egy bontott csomagolású, használt játékot. Azonban jeleztem, hogy újat rendeltem ahhoz ragaszkodom, amit tegnap át is vehettem.

    szerk:
    Megint belefutottam abba, hogy ha írok valakinek választ, akkor amíg az enyém az utolsó hozzászólás, nem tudok más kommentjére sem válaszolni, ami akár tök más téma. Akkor sem tudok írni, ha a szerkesztési idő már lejárt.
    Hogy van ez?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák