Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonDennis

    senior tag

    Megvettem a 2k18-t és gondoltam írok azoknak akik gondolkoznak rajta.

    Pozitív:
    Először is szerintem minden portot készítő példát vehetne a 2k-tól (itt pl az EA-re gondolok aki egy kigyomlált FIFA-t fog kiadni pár napon belül) . A játék semmiben nem szenved hiányosságokat a ps4 vagy Xbox vagy pc változathoz képest, ez nekem kicsit hihetetlen volt de a játék 1az1-be ugyan az. És ami igazán meglepő, hogy grafikailag a játék lenyűgöző, per pillanat a legszebb switch játék szerintem, de ahogy a netes videókat nézem, és hallgatom ezzel mindenki egyetért. Ps4 vs Switch összehasonlító videókban is eltörpül a különbség ami szintén a brutálisan jól megírt motor és optimalizálás miatt van. Aki szereti a kosaras játékokat egy pillanatig se fog csalódni. Ami viszont igazán hihetetlen, hogy az ember munkahelyen a kezében egy ps4 játékkal tud játszani mint grafikában mint fizikában mind minden kiegészítő tartalomban. Le a kalappal!

    Negatív:
    Nyilván nem lehet elmenni több dolog mellett. Első, hogy a játék megkövetel plusz SD kártyát, valamint aki Magyarországon akarja megvenni akkor igen borsos áron juthat hozzá (digital 22.000Ft kártyát 20.000Ft). A játékot nyilván meg lehet szerezni olcsóbban tehát ott az ár nem szempont de még a 20.000Ft se vészes egy ilyen játékért (ps4-re is 19.000Ft lesz), ami meg mókás, hogy nem igazán akartam venni sd kártyát a switchez pc-t leszámítva világ életembe cd-n vásároltam játékokat mindenre, de a switch esetében mivel hordozható iszonyat jó ez, hogy sd kártyát vannak a játékok, tök jó hogy fekszik az ember és tol egy kis snippert majd 2k18 majd jöhet egy Zelda levezetés és fel se kell kelni, tehát elgondolkozok a fifa digitalis beszerzésén. De végére marad az utolsó negatívum ami talán a legtöbb embert bántani fogja a 30fps... szerintem ezzel sajnos nem lehet mit csinálni ilyen szép játékot ezek szerint lehet nem bír el a masina 60fpsel de se baj, ha az ember nem ps4 tv majd switch kézi mod kombóban játszik napi szinten felváltva akkor nem annyira zavaró. Fps droppot viszont nem tapasztaltam ami pozitív.

    [ Szerkesztve ]

    "Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman

Új hozzászólás Aktív témák