TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- [Re:] Pocophone F1 - pole pozíció
- [Re:] Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- [Re:] HTC 10 - tízpróba
- Telekom mobil szolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Vodafone topik
- [Re:] Samsung Gear Sport - új körrekord
- [Re:] Bemutatkozott az Amazfit Pace 2
- [Re:] OnePlus One - Kína már itt One
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
unrealnoise
(senior tag)
Szerintem meg nem.
1. Jót tesz a topicnak, ha pörög. Van és lesz élet. Láttatjuk magunkat Nintendo rajongók.
2. Az efféle szelektálást nagyon nem szeretem. Ha megemlítem a PS4-et az Xbox-ot egy kommentben, akkor mindig lépjek át amoda írni, vagy esetleg mind a két topicba? Plusz a komunikáció az a válasz gomb segítségével indul be igazán, így ez is hátráltatja a dolgokat, arról nem beszélve, hogy
3. 90%-ban az NX-ről van szó.
4. Az NX-ről olyan sokáig olyan kevés infó lesz, hogy pláne jó tenne a topicnak, ha itt maradunánk. Mert ha csak az újdonságokról írhatnánk, akár be is zárhatnánk jó időre...
Plusz: ....Hiszen egy be nem mutatott gép topicjában, mégis mit tudna az ember csinálni, mint "találgatni".
[ pcarsdriversclub.hu ] -- PSN / moly.hu / trakt.tv ID: unrealnoise
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Lenovo Thinkpad T470, 14'' FHD IPS, i5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 12 órás akku, gyári gar 2020.08
- ASUS P5K + 4GB ram
- Eladó NETGEAR RND4000 ( ReadyNAS NV+ v1 ) NAS ami szerintem hibás
- Classic fehér fém falitábla, égetettzománc, iskolai tábla, marker
- Dell Latitude 5580, 15.6" FHD IPS, i5-7300U, 8GB DDR4, 256 GB SSD, 8 órás akku, gyári gar 2020.12