Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • japunk

    aktív tag

    Idave: engem a Battle Mode mindig is hidegen hagyott, én a GP-ket nyomtam orrvérzésig

    Engem az dühít, hogy ha már annyira deluxe ez a rész, akkor pakolják meg tartalommal. Mondjuk beleraknak pár új alkatrészt meg vagy 5 új karaktert akik végülis kinézetben különböznek csak a többitől az engem valahogy nem érdekel. Nekem mindig is az ötletes pályákról szólt az egész játék, hogy hol tudok kib*szni az ellenem versenyző játékosokkal. Erre egy új (verseny)pálya sem lesz, játsszál ugyanazokkal amivel a Wii U-n. Hát én már most megbántam hogy eladtam azt a Wind Wakeres Wii U gépemet.........

    B*ssza meg a Nintendo, hogy ennyire marhák. :( Folyamatosan csak ellenérveket hallok a konzolról, olyan hírt alig hallani ami arra ösztönözne, hogy na nekem ezt tényleg meg kell venni. A múltkori Kotakus cikkben is alig tudtak bármire érdemleges választ adni. Oké, a Zelda nagy húzóerő, elő is van rendelve, elfér az a polcon amíg nem lesz meg a gép, de a jelenlegi kínálat eddig eléggé semmilyen. Amiket eddig bejelentettek annak az összes címnek a géppel kéne startolnia szerény véleményem szerint, az újabb címeket meg ontaniuk kéne magukból.

    A 3DS-t meg imádom, remélem nem akarja belátható időn belül parkolópályára tenni a nagy N a Switch miatt, mert akkor tényleg elmehetnek a francba.

    The owls are not what they seem.

Új hozzászólás Aktív témák