Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tassyu

    tag

    válasz ldave #1334 üzenetére

    Ne haragudj meg, de már csak felhozom, mert nem lehet elmenni mellette. Az ilyen írásaidon komolyan elgondolkodom, hogy ennyire elvakultan akarsz ilyet venni bármilyen okból, vagy érdeked fűződik hozzá, hogy magasztald ezt a gépet? Ugyanígy még néhány ember.

    A 1235.-ben 2 napja már inkább felháborított, mint röhögtem volna az írásodon. Mondom ezt mint mérnök ember.
    Ezt írtad pl. "maga a gép eléggé minőségi hatást kelt", képek és elmondások alapján. Tehát anélkül, hogy ismernéd. Ezeket valóban komolyan gondolod?
    Mennyire minőségi szerinted pl. folyamatosan egymáson csúszó felületeket gagyi műanyagból megoldani? Komolyan érdekel.

    Biztos, hogy kopni fognak, amelett, hogy rondák is lesznek emiatt, és előbb utóbb kotyogás lesz az eredménye, nem is kell millimétereket kopni, csak tizedeket. Az elektromos érintkezés is érdekes lehet, legalább oxidációs szempontból. Ezek pedig kényszerűek is, hiszen folyamatosan legózni kell vele.

    A benne található hardver évekkel ezelőtti, az ára 2019-es. Tényleg jövőbe mutat valamibe, az árazásában.
    A kinézet szubjektív, de ez még csak szépnek sem nevezhető.

    A játék felhozatal nem csak kevés, de nincs valódi ok mellette, miért kellene ilyet venni ha nintendonál maradunk is, Wii U helyett. Viszont árban jó nagy különbség van közöttük.
    Mivel jobb a Splatoon 2, mint az 1? Vagy a Xenoblade 2 az egyhez viszonyítva, különösen hogy csak az egyiken van egyik vagy másik?
    Az egy darab, egy év múlva megjelőnő (de mennyi a garancia arra is, hogy nem tolják majd el fene tudja hányszor) Mario játék?

    Vagy az az érv 'mer mán ilyenkor nem kéne wii u-t venni, mert hülyeség, meg mert csak'?

    Komolyan érdekelne, milyen reális indokokkal tudnád alátámasztani?

    Nem csak ezen a fórumon nincs a többség elvarázsolva, ki tekintve a világba, sincsenek elvarázsolva. Ezt azért be lehet látni.

    Arra mindenesetre kíváncsi leszek, hogy mit lép a nintendo.
    Majd megnit altatják az embereket, meg magukat is, hogy tul. kép jó az, meg majd beindul, mire már PS15 meg Xbox -7 lesz, megvárják míg bezárhatnak, vagy esetleg valami csoda folytán belátják, hogy elb@szták.

    Lehet, hogy többen elragadtatják magukat, fogalmazásukkal, de az tény, ez a gép ezen az áron, ezzel a tudással, kínálattal egy sz@r.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák