Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maszekember

    aktív tag

    válasz tuki2200 #11238 üzenetére

    Mit értesz "komolyabb címek" alatt? BoTW meglehetősen egybehangzóan a legjobb open world-, MK8 pedig a legjobb arcade autós játék. Lövöldék közül a Splatoon 2 messze kiemelkedik a tömegből a játékmechanikákat tekintve, az utóbbi évek termései közül egyedül a Titanfall 2-t tudom egy lapon említeni vele. DKC:TF pedig véleményem szerint az egyik legjobb 2D platformer ami valaha készült. Az Odyssey nem hibátlan (sok filler Moon) de ezzel együtt is fantasztikus. Smasshel sosem játszottam még de látva a címet körbevevő izgalmat az is hasonlóan minőséginek ígérkezik.

    Amik hiányoznak azok az erős narratívájú cinematic-adventure játékok (pl. UC sorozat vagy TLoU) melyeknek a Sony stúdiói a koronázatlan királyai, ezeken kívül azonban nem tudok olyan mainstream vonalat mondani amit ne csinálna jobban a Nintendo vagy lenne egy szinten a legjobbakkal.

    Visszatérve a kérdésedhez tehát mi számít "komoly cím"-nek? Amiknek a realisztikus grafikája a legnagyobb erőssége, egyébként gameplay-t tekintve sekélyes és repetitív, befejezetlen? Mert amennyiben errre gondolsz, úgy valóban nem éri meg számodra a Switch. Ha komoly cím alatt azonban olyan játékokat értesz, amiken látszik a fejlesztők minden tudása és hozzáértése, a fejlődés valamint alapvetően az, hogy nem csak lerabolnak 60 dodóval a sz@rért -úgysincs refund- hanem a pénzedért adni akarnak valamit, úgy nem igazán van ellenfele platformnak. Messze nem szent a Nintendo de nagyon régimódin és keményen ragaszkodnak a kezeik közül kiadott munka kiemelkedő minőségéhez ami elképesztően ritka már manapság .

    " The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot

Új hozzászólás Aktív témák