- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
kikko
csendes tag
a windowsinstaller-ben tárolt ikonok tűnnek el, ha letörlöd a könyvtárt
nálam ez volt -
kikko
csendes tag
viszont rájöttem mi a bibi...
-
kikko
csendes tag
viszont rájöttem mi a bibi...
-
kikko
csendes tag
nem jött be
-
kikko
csendes tag
megnézem
-
kikko
csendes tag
azt nézem, hogy az explorer még az exe-ben sem találja az ikon képét! mi szedhette ki onnan? valami vírusölő? de azt észrevettem volna, szokott szólni
-
kikko
csendes tag
f-prottal, nod32-vel, pestpatrollal és spybot s&d-vel átnéztem, semmi
[Szerkesztve] -
kikko
csendes tag
hali, segítsetek légy szíves
xp-m van sp1-el. friss install után eltűnnek az ikonok, illetve nem is tűnnek el, csak alap semmilyen ikonra váltanak, mintha vmi betegség lenne úgy terjed ez az ikonjaim között.
tudtok vmit??
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest