- Telekom mobilszolgáltatások
- Kisebb kertekbe olcsóbb fűnyírót! - Anthbot M5 teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 17T - T-modell
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Meg is van a Redmi Note 17 startdátuma
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzo1972
kezdő
Nálunk minden van.
Nemrég került letéve a fiókba a Redmi 9T, Redmi Note 12S.
Redmink (Xiaomink) nem lesz egy darabig.
Az iPhone Pro marha drága, azért a pénzért persze hogy marha jó, és ugyanez vonatkozik a Samsung S Ultrára is.
A középosztályban meg a Redmitől és a Samsungtól is jobb, kezesebb a VIVO is és a NOTHING is. Mivel mindenki 5-6 évig frissít már, ebben sincs már Samsung előny.
A korábbiaknál persze volt, ebben előrébb jártak.Ez a Nothing Phone 4a nagyon b.ssza a csőrömet...
Engem a Xiaomi tízes sorozata fogott meg nagyon.
A Xiaomi 17 változatai számomra most a legvonzóbbak.Csak hát ugye elvből nem veszek csúcskategóriát.
-
cs.zs.
veterán
Nálunk minden van.
Nemrég került letéve a fiókba a Redmi 9T, Redmi Note 12S.
Redmink (Xiaomink) nem lesz egy darabig.
Az iPhone Pro marha drága, azért a pénzért persze hogy marha jó, és ugyanez vonatkozik a Samsung S Ultrára is.
A középosztályban meg a Redmitől és a Samsungtól is jobb, kezesebb a VIVO is és a NOTHING is. Mivel mindenki 5-6 évig frissít már, ebben sincs már Samsung előny.
A korábbiaknál persze volt, ebben előrébb jártak.Ez a Nothing Phone 4a nagyon b.ssza a csőrömet...
-
Zozzo1972
kezdő
Én meg mindig úgy láttam, hogy épp a harmincasnak nincs értelme.
Egy kicsivel kevesebbet tud mint az ötvenes, és majdnem ott van az ára is, akkor már inkább legyen 50-es...
A legutolsó príma A-s telefon az én olvasatomban az A25 és az A55 volt.
Ha valakinek A55 van a zsebében, nem fog késztetést érezni a cserére sem az A56, sem az A57 miatt.Igen, ilyen értelemben akkor minőségi ugrást érsz el kissebb plusz ráfordítással.
Akkor viszont,mivel én Xiaomi vonalon mozgok a Note szériánál érdemesebb a pro illetve egyéb plusszos változatokat venni.
-
cs.zs.
veterán
Én meg mindig úgy láttam, hogy épp a harmincasnak nincs értelme.
Egy kicsivel kevesebbet tud mint az ötvenes, és majdnem ott van az ára is, akkor már inkább legyen 50-es...
A legutolsó príma A-s telefon az én olvasatomban az A25 és az A55 volt.
Ha valakinek A55 van a zsebében, nem fog késztetést érezni a cserére sem az A56, sem az A57 miatt. -
Zozzo1972
kezdő
Az S-hez képest az A így is siet, avagy az S van késésben.
Az A-25-26-27 mindig ilyen különc, próbálnak valami olcsót de mellette vonzót összehozni. Na ez most nem sikerült
A25 van MicroSD A26 nincs
A25 van 3,5 jack A26 nincs
A25 1400 nit A26 1100 nit
A25 nem vízálló A26 vízálló
A25 Andr 14 +4+1 A26 Andr 15 +6évÉs akkor jön az A27, Android 16 + 6 év,
és az egyéb fejlődések ?Sajnos azt kell mondjam: a Samsung A sorozatból a harmincasok azok amelyek voltaképp értelmezhetőek.
És a Xiaomi is ha nem szedi össze magát akkor a Note sorozat alatt nem lesz őszinte ajánlata.
Bár vehetjük külön akkor, Redmi akvizicióként ,mivel külön futnak mint brand. -
cs.zs.
veterán
Az S-hez képest az A így is siet, avagy az S van késésben.
Az A-25-26-27 mindig ilyen különc, próbálnak valami olcsót de mellette vonzót összehozni. Na ez most nem sikerült
A25 van MicroSD A26 nincs
A25 van 3,5 jack A26 nincs
A25 1400 nit A26 1100 nit
A25 nem vízálló A26 vízálló
A25 Andr 14 +4+1 A26 Andr 15 +6évÉs akkor jön az A27, Android 16 + 6 év,
és az egyéb fejlődések ? -
Zozzo1972
kezdő
-
Babli89
újonc
-
kbyte1024
veterán
Na bővült a flotta
a párom most ért haza kapott uj céges Galaxy A 56-ot
csodás.... -
Zozzo1972
kezdő
Fojuser nicknevü fórumtársunkat hiányolom...
Ha nevetni szeretnék kikeresek néhány klasszikust tőle..
-
cs.zs.
veterán
Nézz be a "milyen okostelefont vegyek?" topikba, a legfőbb ajánlókedvű emberke szigorúan ékezetek nélkül nyomja, miközben a gboard-ot így beállítva végig sem kell írni a szavakat. Minden itt van felkínálva, csak ki kell választani. Ékezetekkel.
-
Zozzo1972
kezdő
-
kbyte1024
veterán
-
Zozzo1972
kezdő
Hát akkor skacok tippek, trükkök jöhetnek minden mennyiségben.
Eddig nem nagyon foglalkoztam ilyenekkel,de megjött a kedvem...
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
-
Zozzo1972
kezdő
-
cs.zs.
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
Zozzo1972
kezdő
-
Zozzo1972
kezdő
-
Zozzo1972
kezdő
-
kbyte1024
veterán
Ééééééééééés megint mint az elején
jó lesz az ram-nak is
-
cs.zs.
veterán
Pedig már évek óta tudjuk, hogy 8GB a legalja, attól lejjeb nem megyünk.
-
Zozzo1972
kezdő
Egyébként sikerült jól bucira venni magamat..
Annyit kell tudni, hogy szigorúan alsós telók amik nálam szóba jöhetnek... elvből...
Most vettem áprilisban egy redmi 15 5g-t.
A lényeg, hogy ez már rettenetes mikor elfogy a rám.
Kénytelen leszek feljebb nézelődni, persze ezt is megtartom. -
cs.zs.
veterán
Kicsit gonoszkodás volt.
Vagy 5 éve jegyeztem meg egy alsó kategóriás galaxynál hogy milyen kevés komment van róla.(Volt vagy 30 összesen)
Írtam hogy bezzeg a Sony alsókategoriása már mennyinél járna. Arról később jött a teszt. Persze nyilván ott is az ócsarlás ment volna többnyire..
Erre írták, hogy azért van ilyen kevés komment a szóban forgó Samsung-ról,mert, hogy annyira szar.
Úgyhogy ilyen értelemben tisztában vagyok a helyzettel.
...mondom mindezt Samsung-felhasználóként!
-
Zozzo1972
kezdő
Hogy ne csak off legyen:
Azért esik róla kevés szó, mert csak a hulladékokkal lehet egyszerre említeni.
Az egyetlen értelmes dolog amit az A27 tud, az a 6 éves támogatás lesz, de már ezzel sem tudnak nagyon villogni, mert ugye EU-ban 5 év lett a minimum.
Nekem A25 8/256GB (is) van a táskámban/zsebemben.
Amikor 2 éve megvettem, 2024 nyarán, az egy jó alternatíva volt. MicroSD, 3,5mm jack, 1400nit 120Hz, 4+1 év support, OIS főkamera, 4k30 video.
Már az A26 is érdekes eresztés volt, azt sem tudtam díjazni, de a mai mezőnyben ez az A27... Na ez semmire sem jó.
Illetve kérdés hogy majd mennyi lesz az annyi.
8/256 75.000-ért az kb talán ...Kicsit gonoszkodás volt.
Vagy 5 éve jegyeztem meg egy alsó kategóriás galaxynál hogy milyen kevés komment van róla.(Volt vagy 30 összesen)
Írtam hogy bezzeg a Sony alsókategoriása már mennyinél járna. Arról később jött a teszt. Persze nyilván ott is az ócsarlás ment volna többnyire..
Erre írták, hogy azért van ilyen kevés komment a szóban forgó Samsung-ról,mert, hogy annyira szar.
Úgyhogy ilyen értelemben tisztában vagyok a helyzettel.
-
cs.zs.
veterán
Hogy ne csak off legyen:
Azért esik róla kevés szó, mert csak a hulladékokkal lehet egyszerre említeni.
Az egyetlen értelmes dolog amit az A27 tud, az a 6 éves támogatás lesz, de már ezzel sem tudnak nagyon villogni, mert ugye EU-ban 5 év lett a minimum.
Nekem A25 8/256GB (is) van a táskámban/zsebemben.
Amikor 2 éve megvettem, 2024 nyarán, az egy jó alternatíva volt. MicroSD, 3,5mm jack, 1400nit 120Hz, 4+1 év support, OIS főkamera, 4k30 video.
Már az A26 is érdekes eresztés volt, azt sem tudtam díjazni, de a mai mezőnyben ez az A27... Na ez semmire sem jó.
Illetve kérdés hogy majd mennyi lesz az annyi.
8/256 75.000-ért az kb talán ... -
Zozzo1972
kezdő
Rendben, így érthető..
Azt gondoltam azóta volt jelentős változás ilyen fotós szempontból Iphonéknál...Ebben a topikban csóringer galaxyról nem sok szó esik.
-
cs.zs.
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
janeszgol
félisten
-
Zozzo1972
kezdő
-
janeszgol
félisten
Hát a legnagyobb gyermek (kint él Hollandban, eléggé önellátó, khm) megvette magának a Samu S26 Ultrát a zoom-képességek miatt,
(én nem adnék ennyit telefonért, részletre sem,)
ledobta a kisebbik tesónak az iPhone 14 Pro-t, ami szintén szuper, és 2022 őszén többe került, mint most ez az új,
a középső gyermek 2024-es 12/256GB NothingPhone 2a-t használ,
Anyuka 1 éves Vivo-t,
Apuka (én) épp 2 db Samsungot, 2023, 2024...Nem veszünk pár hetente telefont, mint egy ismerősöm, khm (!)
, de nálam is kezd érni egy új eszköz lehetősége,Jelenleg úgy érzem hogy a következő vásárlás
valami spéci zoom-os VIVO lesz...
(esetleg vmelyik testvére, Oppo, Oneplus, de csakis spéci telével)S26U és i14 Pro közül én az utóbbit választanám.
-
Zozzo1972
kezdő
Ez velünk is megesett már.
Vonaton hagyta ott egy leányka, aztán tűkön ülve vártuk, hogy hívjon már.
Mint kiderült, 40-45 percnyire voltunk egymástól. Azt hittük tökre elég neki, ha másnap reggel a vonaton visszakapja, de a szüleivel autóba pattant és érte jöttek.
Ahogy Matisz nagypapa mondta: Öröm-bódottá'.Azt gondolom ez így korrekt..
Bizony nekem sem esne jól ha meg kellene válnom ilyen módon a telkámtól.Olyan is megesett hogy HÉV -en hagytam és returba visszajött .. Újságolvasás az ülésen allatta a telefon.
Miután leszáltam érzékeltem a gondot.
Lett hïvva a szám semmi..
Szerencsém volt mert vissza jövet még rajta volt az széthajtott metró újság megóvta.. -
cs.zs.
veterán
Ez velünk is megesett már.
Vonaton hagyta ott egy leányka, aztán tűkön ülve vártuk, hogy hívjon már.
Mint kiderült, 40-45 percnyire voltunk egymástól. Azt hittük tökre elég neki, ha másnap reggel a vonaton visszakapja, de a szüleivel autóba pattant és érte jöttek.
Ahogy Matisz nagypapa mondta: Öröm-bódottá'. -
cs.zs.
veterán
A végeredmény számít, hogy az A.I. milyen ügyes.
Persze hibázik is a kis drága, amin jót nevettünk
(esti kép ugyebár, felkapcsolt lámpákkal, és akkor a képen alulra 2 db kandelláber-oszlopot is berak, ami nincs felkapcsolva).
Összességében abszolút nem kuka,
fényévekkel jár a "normál" mobilos fotózás előtt.Ugyanaz, ugyanonnan, nappal:
-
Zozzo1972
kezdő
Apropo iPhone..
Tegnap találtam egy iPhone 16 pro készüléket.
Sikeresen visszajuttatva...
-
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
kbyte1024
veterán
Hát a legnagyobb gyermek (kint él Hollandban, eléggé önellátó, khm) megvette magának a Samu S26 Ultrát a zoom-képességek miatt,
ledobta a kisebbik tesónak az iPhone 14 Pro-t, ami szintén szuper, és 2022 őszén többe került, mint most ez az új,
Anyuka 1 éves Vivo-t,
Apuka (én) épp 2 db Samsungot, 2023, 2024...Nem veszünk pár hetente telefont, mint egy ismerősöm, khm (!)
, de nálam is kezd érni egy új eszköz lehetősége,Jelenleg úgy érzem hogy a következő vásárlás
(esetleg vmelyik testvére, Oppo, Oneplus, de csakis spéci telével)Itt a középső gyermeked választott jól
és már kinőttem azt az időszakom. Már 3honapja meg van a mostani és nem érzek késztetést a cserére
-
cs.zs.
veterán
Anyuka 1 éves Vivo-t,
(esetleg vmelyik testvére, Oppo, Oneplus, de csakis spéci telével) -
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
"...Volt konkrétan minden. Kb 3-5 hetente..."
Vazzeg épp ezt írtam a 11-es hsz-ben, és még én vagyok
izé
-
cs.zs.
veterán
A nénikétek, az ...
-
Zozzo1972
kezdő
-
kbyte1024
veterán
-
Zozzo1972
kezdő
Egész kis belterjes kommentszekció alakul itt ki
-
kbyte1024
veterán
Hát nem. Volt konkrétan minden. Kb 3-5 hetente cseréltem,most csak 3-4 havonta
így van összehasonlítási alapom. 1:Samsungom soha többet nem lesz az fix. Most ugy néz ki hogy meg van a márka ami marad de ehhez masszivan cserélgettem és próbáltam nekem mi jó 
-
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
Zozzo1972
kezdő
-
kbyte1024
veterán
-
Zozzo1972
kezdő
Amúgy a (H)öskorba nem mint nagy HTC rajongó voltál?Úgy emlékszem..
-
kbyte1024
veterán
-
Zozzo1972
kezdő
-
kbyte1024
veterán
-
Zozzo1972
kezdő
-
kbyte1024
veterán
-
Zozzo1972
kezdő
Látom még itt is 6 G rommal kezdenek, akkor mi lesz a17-ben alap? Oda tesznek megint 4-et?
-
Roland8622
aktív tag
Nem mardt titka a Galaxy A27-nek.
Maradt, majd javítsd ki
Az A széria minden évben kijön, mint az Ultra széria?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyulas buli: teszten a Radeon RX 9070 GRE
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 26
- Egy tucatnál is több GeForce kártyát jelentett be az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 24 2021 M1 asztali számítógép - Apple M1 8GB DDR4 RAM 256GB SSD Apple M1

a párom most ért haza kapott uj céges Galaxy A 56-ot
csodás....

megesik.