Hirdetés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Kő hát

Nem fér el másképp a sok cumó
-
7Heads Drago
veterán
Biztos kell ez az ormótlan nagy sziget a kamerák körül? Ez már nekem is csúnya.
-
-
Segal
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Ez lenne a lényeg.
Felőlem lehet akár 3 centi vastag telefon is aszületési rendelenességgel ellátott kezüeknekkiskezűeknek, de had kapjunk már mi is legalább 1-2 darab 7(+) colos flagshipet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
elfelejtette
veterán
No igen, vagy a vastagság nőhetne picit, mondjuk az én Moto Edge 50 Neo-m is lehetett volna 8 mm helyett 9 mm vastag, így talán belefért volna kicsit nagyobb aksi is a 4300-as helyett. Vagy sokak még nagyobb kijelzős mobilt szeretnének, a mai vékony kávák mellett már egy 7,5"-os kijelzős mobil se lenne ördögtől való, és akik ilyenre vágynak, azok simán megbarátkoznának a bőven 200g fölötti súllyal is, egy 8000-es aksiért cserébe.
-
Zsolt,72
senior tag
Egyetértek az előttem szólókkal, nyugodtan lehetnének vastagabb modellek, a többletkapacitás miatt simán megérné (szerintem). Sajnos, a gyártók nem így gondolják, ők a karcsúsítás hívei, lásd a jövőre beharangozott iPhone 17 Slim... nem vállalnak fel pici vastagság növelést.
-
csepelball
tag
-
Én minden este feltöltöm 50-60%-ról. Nekem azt mindegy. De minden jel arra mutat, h tovább fog növekedni az energia sűrűség mobilban is autóban is. Ez a jövő zenéje, de mindent is el tudok képzelni ez ügyben.
-
domos
senior tag
Engem ha lehet ne raboljon el a házból.
-
Segal
veterán
Csak picit növelni kéne a kijelző méreten és ugye ezáltal a telefon méretein is és problem solved.
Amúgy is illene 6.9-es kijelzővel érkeznie...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue eladó!
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)