Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Roidmi EVA - felmossa nélküled a padlót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerybut
tag
Jól néznek ki ezek az új Samsungok....
A helyükben azt csinálnám, mint az Apple, minden évben csak a kameralencsék méretét növelném optikailag
Így 3-4 évet is megélhet ez a design
Egyébként tényleg nagyon eltalálták...SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
kakuk.tamas
addikt
Inkább évente 3 mobilt adjon csak ki mint az Apple, a sok ipari hulladék helyett.
Jahhogy, akkor lehúzhatná a rolót a Samsung elég hamar.Ezt kellene büntetni mindenhol, környezetvédelem címszó alatt…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Gerybut
tag
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Támogatom, bár a 3 / évet kevésnek tartom azért.
De 5-6 körül tényleg megállhatna.
És miért húzná le a rolót? Max nem lenne ennyire domináns a piacon, de akkor is piacvezető lenne szerintem. Van már akkora fanbaseük, hogy megtehessék.SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
GSP
aktív tag
Nagyon szimpatikus az M54. Hátha jó árban lesz elérhető.
[ Szerkesztve ]
~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Elég lenne 2 évente ki adni addig legalább normálisan megcsinálnák!
-
kakuk.tamas
addikt
Meg most igazából nulla valós fejlődés van a csúcsszériában. Meg igazából mindenhol.
Hülyítik a népet a különböző (pont)számokkal, de akksiban, hőelvezetésben, szenzorméret nővekedésben nulla érdemi fejlődés van/volt/és sajnos lesz is.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
válasz
kakuk.tamas #6 üzenetére
Így van meg már lassan a kinézet is ugyan az!
-
zolya1973
aktív tag
Szerintetek hol lehetnevezt megvenni?
Pont ez kellene nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vagyis részben igen, részben nem – már a Samsung is kiszámíthatatlanul legózik.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest