Hirdetés
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
GreedFall 2: The Dying World - Középpontban Fausta karaktere
gp A PC-s korai kiadás a tervek szerint a hónap végén indul.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Csak jönne már ! Nekem eddig kimaradt az Eternal, szerintem megvárom már ezt, jobban is tetszik.
-
Neurotoxin
őstag
Várom, de remélem, hogy jobban játszhatóbb lesz, mint az Eternal....
[ Szerkesztve ]
18 éve a PH! lapcsaláddal!
-
mg1992mg
senior tag
Nagyon várom. Imádtam a 3. részen kívül eddig mindet, nekem az Eternal is egyre jobban tetszett, ahogy beletúrtam az órákat. Nem is bántam meg egy percig se, hogy ott csücsül a sisak a polcon.
A változtatásoknak örülök, és jól hangzanak, viszont annyira megszoktam a dasht az Eternalban, arról nyílván eddig nem esett szó, de talán lesz benne. -
tomiafoka
csendes tag
válasz Neurotoxin #2 üzenetére
Az egyik legjátszhatóbb játék az Eternal, amit valaha játszottam. Hogy lehet ekkora szentségtörést leírni
-
senior tag
Kinek mi a játszhatóság. Valakinek nem áll kezére a dolog. Az biztos,hogy kipihenten, "átlagon felüli" reflexekkel kell neki vágni,mert enélkül gatya.. na meg töviről hegyére ismerni kell melyik gombra vannak téve a fegyverek/"segéd eszközök", ezek ésszerű változtatásával lehet aprítani.
Szerintem a leg dinamikusabb és a leg zúzósabb FPS a világon.
Nagyon várom a folytatást. Vagyis az előzményt#3 mg1992mg lesz benne dash, a trailerben Slayer az egyik szörnynek úgy ront neki pajzsal
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Neurotoxin
őstag
A 2016-os Doom-ot még úgy-ahogy elfogadtam, de nem jön be egyáltalán a grafikája, a rajzfilmszerű karakterei. Az Eternal-ból meg ráadásul készítettek egy ugra-bugri aréna shootert. Ős Doom-osként nekem ez a szentségtörés. Ha utóbbit akarok játszani, előveszem a Quake 3-at….
18 éve a PH! lapcsaláddal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 11400 Gamer PC 6X4.0GHz 16Gb DDR4 1.0TB NVME SSD AMD 6700XT 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400 Gamer Erőmű PC 32GB DDR4 1.0TB SSD RED DEVIL AMD 6700 XT 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- HP Prodesk 600 G3 6GEN CORE I7 6700 Számítógép 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb NVME SSD WIFI+BT 1Év GAR!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen