- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
Fruityloops #190 üzenetére
Ez az NFS is bukta, mint az összes többi ezt megelőző, jó néhány, erőlködő rész. Ideig-óráig működik, de inkább semeddig. Ha el sem készítették volna, sem lenne probléma.
-
nutella1
őstag
Én ma kétszer is beléptem, de unalomba fulladt. A korábbi részekhez képest nem ad ez az új rész sem, sajnos semmi pluszt. Majd valamikor, amikor nem lesz net, talán végigjátszom, vagy akkor sem. Jónéhány elbarmolt rész után, nem tudom miért nem dobja be az EA az "ütőkártyát", a Porsche Unleashed, és az Underground, vagy a Most Wanted értelmes újrázását. Ezek az erőlködések olyanok, mint a friss levegő egy zacskóban. Magadnak hazudsz, hogy jó, közben semmilyen, száraz.
-
nutella1
őstag
Mentem vele néhány kört. Első benyomás, az utóbbi jónéhány félresikerült részt tekintve, abszolút pozitív. Magam is meglepődtem. Az effektek nem zavarók, feldobják a játékmenetet. Ami viszont negatívum, csak 60 hz a képfrissítés. Viszont legalább HDR támogatás van. Komolyan senki ne vegye, szórakozgatásra jó. Vezetési tudomány továbbra sem kell hozzá, hiszen arcade játékról beszélünk. Ha pontoznom kellene egy 10-es skálán: 6 pont, na jó, 6,5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest