Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alister71 #1625 üzenetére
Fenebe egy kormany nekem is jol jonne most, hogy be vagyok indulva.
Azert billel sok helyzetben igen nehez volt boldogulni, meg holnap lehet nyomok par konnyebb versenyt a 3. szinten aztan majd csak kormannyal. Egyszeruen korlatok koze szoritja az embert, hiaba tudnek jobban menni, megse tudok, mert nem pontosan az tortenik, amit szeretnek.
Nekem a legtobb palya bejon, laguna secaban mindig a bal-jobb lejtos kanyart keffentem el, szegeny pilota szokott olyat nyekkenni.
A londoni versenyen 250 korul mentem neki a falnak, volt is homalyosodas meg nyekerges rendesen.
Resident evilt is ki kene probalnom, ha tenyleg jo.
-
válasz
Alister71 #1623 üzenetére
Hetvegen sokaig fent vagyok, ma de 11-ig hepaztam es a jatek is iszonyat bejon, reg eltem bele magam ennyire autos jatekba.
A veyron meccs alatt meg a kezem is remegett, ahogy elso lettem egy csomot hibaztam is, de sikerult.
Miota meglett az audi, azota nagyon elvezem, de igazibol az elejetol fogva hengerel, egyszeruen nem lehet felellni elole.
Te hol tartasz most?
Egy kormanyt szerintem mindenkepp veszek, nem is csak ehhez a jatekhoz, jo lesz az kesobbre is.
G25-ot erdemes, az jo kormany? De van mar G27 is.
-
-
Elobb nyomtam le a veyronnan a nordschlife versenyt, kezem is beleizzadt
, de megnyertem!
7.31 lett az ido a veget 350-ig mertem nezni.
-
Na feljutottam 3. szintre, asszem beficcentek egy murcielago-t.
Elobb eszek valamit, mert du 4 ota csak pipike vot'
Jo lenne egy kormany, G25-G27 jo szerintetek?
-
Azt eszrevettetek, hogy csal azertz a game, altalaban a vege elott 1-2 kanyarral ha ramesz a razokore tuti megpordit!
-
Gyerekek nem lehet otthagyni ezt a jatekot
, tiszta adrenalinbombaaaaa!!
-
Ezt a rohadek num4-et nem igaz, h nem lehet elallitani.
-
A 2. szinten vagyok, 10-es sofor szint, vettem egy audi rs4-et es ranyomtam az osszes fejlesztest, ez raadasul 4x4 es 700 loero lett, gigabrutalis a cucc:
Az pozitiv, hogy nem buksz a kocsikon ha cserelgeted oket.
Azt nem tudjatok veletlen, hogy a num 4-rol hogy lehet levenni a kameraforgatast? Arra szeretnem beallitani a bal kormanyt.
blazsey2: Jol haladsz!
Jo bizony, olyan hangulat van, hogy ihaj!
-
válasz
Hurkafej #1433 üzenetére
Elinditod a progit, fajl-beallitasok-naplozas-naplozas html fajlba pipa-hely megadas-alkalmaz-ok es hagyd futni az everestet. kapsz egy log es egy stat filet, raklikkelsz a statra es ott lesz, a logban meg reszletezve az egesz.
Aki billel jatszik, hogy van beallitva az erzekenyseg es a holtjatek? Nalam 10% holtjatek es 50% erzekenyseg, de lerohadnak az ujjaim, kicsit kesve kormanyoz akkor meg nagyot.
-
Hang felvetelre probaljatok meg ezt, meg a gta4 topikban segitettek nekem akkoriban es igy mukodik rendesen: (bemasolom, amit irt a srac)
Egyszerű a dolog, Realtek HD Audio Manager megnyit, felvételnél engedélyezzétek a sztereo keverőt, ha van mikrofon, azt lőjétek ki! A hangerőt a kis tekerővel tegyétek a mínusz jel fölé nem sokkal, kitapasztaljátok, ha magasra van állítva a hang iszonyú torz lesz, nagyon nagy hangerővel vesz fel olyankor és szar minőségben. Rövid idő alatt meg lehet találni az optimális beállítást. Ha nem vesztek fel, érdemes visszaállítani az eredeti állapotot, mikrofonozásnál nehogy meglepetés érje a másik felet.
Jártam már úgy, hogy 20 percig nem tudtam mi van, a partner pedig danubiuszt hallgatott.
Ennyi lenne.Ha csak rövid jelenetet akartok felvenni, szerintem jobban jártok az ingame editorral, han em állítotok kameranézetet ugyanaz, mint a fraps. 40 secet kb 6p alatt lekonvertál 1080p-be.
frame>24: Nekem az auto "hupogasa" fura kicsit, de valahogy a hangulatot ez is feldobja.
-
-
zolisx4, azoli09
i7 920+GTX280.
-
-
válasz
tzsolesz #1195 üzenetére
Szerintem a prociddal es egy nvidia kartyaval tokeletes lenne, ezert irtam, hogy nem a proci es az orajel a gond, hanem a vga (ATI).
Keldor papa: En nem vitazok. Te is latod, hogy mi a helyzet megint, nv-n megy, ati-n nem, olvass vissza. Nalam mitol van 60 fps, mikor a proci alig dolgozik? nem erdekel az egesz.
-
Most mentem par versenyt, minden maxon van 1680x1050 es 55-60 fps folyamatosan.
De szerintem a vsync is be lehet love, hogy nem megy 60 fole.
Eddig tetszik a game, a hangulat.
Core i7+GTX280.
Keldor papa: Nekem alapon megy a proci, szoval nem ez a baj, inkabb vga lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest