Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B********
üzenetére
Én azt jósoltam pár hónapja, hogy év végéig talán még Ferrari-m sem lesz, olyan vontatott egy szar ez.
Aztán most ott tartok, hogy bőven van már 4 csillagos Mclaren-em (a közvetlen előtte lévő Ferrari-t mondjuk igaz skip-eltem
) és igaz, hogy még innentől is írtó messze van a Koenigsegg, de már egyre több féle újrajátszható verseny közül lehet vállogatni, hogy be tudjam osztani magamnak minél praktikusabban, hogy miket éri meg éppen újrajátszogatni.Meg nemrég tudtam meg azt is, hogy hogyan lehet majd a későbbiekben sárga alkatrészeket szerezni (uploadolni a mentésünket, előre összegyűjtött 150-300k pénzből nyitogatni addig 5-ös láda csomagokat, míg nem ad egy sárga cuccot, egyéb esetben azonnal download-olni a mentést és mégegyszer újra nyitogatni a ládákat).
Igaz ez megint egy olyan dolog, amihez ugyancsak rengeteg pénz kell és szintén nagy vontatottságot hordoz magával, de a komolyabb versenyek legalább már tudnak néha 5 számjegyű összegeket is adni kártyákból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Assetto Corsa Rally
- BestBuy topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és igaz, hogy még innentől is írtó messze van a Koenigsegg, de már egyre több féle újrajátszható verseny közül lehet vállogatni, hogy be tudjam osztani magamnak minél praktikusabban, hogy miket éri meg éppen újrajátszogatni.