Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
A 7. vagy 8. helyezett ellen a végén a dragot meg tudta már valaki csinálni? A csajszi egy Mustanggal megy, de egyszerűen úgy van megcsiniálva a pálya, hogy LEHETETLEN legyőzni. Az úton keresztbe jön egy autó mindig akkor, amikor odaérek, kikerülni nem lehet, mert 2 sávos út, ezért lefékezek, de ő a patkán vígan elmegy, és leelőz. Sajna engem nem hagy a patkára felmenni. Mit lehet cisnálni?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Killberk #2749 üzenetére
Utóbbira gondolok az elsővel variálva, viszont arra még szeretnék választ, hogy egy erős autóról az elején megnyert cuccok hiányozhatnak-e? Szal most ott tartok, hogy a punto-hoz van 2 felesleges cucc, amit így kártyával húztam, ugyanis amikor fel akarom rakni, akkor a pipa van mellette, magyarul, hogy az már fent van. Lehet, hogy valamit 2x nyertem el? Esetleg a teszemazt superpro felfüggesztéshez már nincs értelme felrakni azt az elnyertet, mert rosszabb nála?
-
Mosqu!to
addikt
Jut eszembe van 2 dolog a játékban, amit még nem értek, mégpedig hogy az árnyékok mért olyan ocsmányul kockásak, és az autó motorházán mért 3fps-sel frissül a tükörkép?
-
Mosqu!to
addikt
Hi, lenne 2 kérdésem:
-Először is a kis lángocska mire jó, ami valamit számlál? Idővel megy feljebb és feljebb, aztán ha optikázom kicsit az autót, akkor teljesen leesik. Először az UG-s csillagokkal azonosítottam, nade akkor pont fordítva működött.
-Másik pedig, hogy a többi versenyzőtől elnyert extra upgradeket át lehet e pakolni más autókra? Egyáltalán van e valami értelme, a játék elején beszerzett ilyen upgradek számítanak e a játék vége felé megvett autókon? Tudnillik már a 8. vagyok a listán, és kicsit idegesít már a puntó zaja. Beruháznék valami komolyabb verdába, de nemtom megéri e, mert a punto már nagyon fullos.
Amúgy a vártnál jobban tetszik a játék, az ug2 után igazi felüldülés, és 1024-ben legnagyobb grafikán 4xAA 8xAF az adataimnál levő konfiggal szinte hibátlanul fut, 1x-2x beakadozik, de nem vészesen. A grafika hihetetlen, übereli a HL2-t, a hangok szintén eszméletlenek, már csak a fizikán javíthatnának a srácok mert az ilyen 300-al beveszem a hajtűkanyart, és gyorsabb vagyok falról visszapattanva, mint lefékezve és kanyart bevéve típusú arcade játékokért nem vagyok túl oda.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest