- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
-
roPHka
senior tag
válasz
Interceptor #1896 üzenetére
szia.
nem! billentyűzettel nyomom. Neked melyik pályán 1:59? Bár teljesen mindegy, mert az első 5-6 sprint-time-om nekem is olyan 2 perc környékén volt, aztán szépen faragtam lefelé őket, és most megálltam Rockridge-n 1:46-nál, Clubhouse-on pedig 1:40-nél.
Az 1:59en tudsz még javítani bőven, bármelyik pályán is érted el ezt az eredményt. Egy pályán, egymás után közvetlen, hány sprintet tolsz le? -
roPHka
senior tag
válasz
Motion_Blur #1817 üzenetére
-
roPHka
senior tag
csak hogy nyugodtan aludjak, ezért mentem mégegyet Clubhouse-on !
[link]
Én elfáradtam, úgyhogy jó éjt. Sziasztok!
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
-
roPHka
senior tag
válasz
D.Orion #1783 üzenetére
Levágtam belőle, hogy elférjen, a lényeg viszont maradt.
D.Orion : majd vmikor megpróbálkozok fraps-el, de nekem úgy nagyon belassul, és lehetetlen, hogy úgy ilyen időt autózzak.
bzoley : csak nyomom a pedált és nézem az utat. Nem tudom leírni, hogyan csináltam, így sikerült, de a lényeg, hogy a 8.3km alatt falat nem érintek egy pillanatra sem, na és ez az, ami csak nagyon ritkán jön össze, hogy ne súroljam a falat, szóval ez az időeredmény is igazán ritka, de már 1:48 belüli időket sikerült úgy 10/7 alkalommal összehozni
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Ismét megdöntöttem a saját rekordomat Rockridge-n (1:46:26 előzőleg), mostmár csak 1:46:24
-
roPHka
senior tag
válasz
Senator #1627 üzenetére
Alakul, jó lesz az, sőt már most nagyon jó, főleg ha hosszabb távon képes vagy állandó jelleggel ilyeneket autózni. Én az 1:46-os időmet nem tudom megdönteni, de még a közelébe sem vagyok. Fél órája keltem és csapatom neki, de eddig a legjobb 1:48:34 volt.
Te sem vagy piskóta, bár te már tavaly is jól kented, mert úgy rémlik, hogy mi már az Underground 2 Demójával játszottunk egy párat online -
roPHka
senior tag
erről nem tudok nyilatkozni, igazából én csak nyomom a gázt, próbálom megfelelő adagokban és jó időben nyomni a nitrot meg figyelem az utat
Az, hogy single és multi között gyakorlatilag van e különbség, nem tudom. Nem tapasztaltam semmi szokatlant, és furcsát.
mod.: én a motorháztetyűt nézem
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Rockridge & Union : 1:46:84
[link] -
roPHka
senior tag
na én most látom HUNnfsu17 szobáját, be is léptem de egyelőre várunk vmire
-
roPHka
senior tag
válasz
Lev Andropov #1472 üzenetére
rophka, szóval -p
, de azért köszi, hogy bevéstél...már csak meg kellene találni egymást, és csapatni a verdának, de ez így igazság szerint elég bonyolult, úgyhogy skype-t én is támogatom, de be kell szereznem egy új fülest,mert az előző mikrofonját szíjjeltörtem
most is kenem, és látván az itteni időket, nem tartom magam túl jónak, ettől függetlenül mindenkit elvertem előbb is, ilyen +20mp-vel, szóval már qrva unalmas -
roPHka
senior tag
válasz
Lev Andropov #1450 üzenetére
igen amúgy Hungarian Nitro Boys.
van még vhol szabad hely?
jelszóval védett gamet indítotok? -
roPHka
senior tag
/Rockridge & Union/ tájm:
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest