- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
csorlala
tag
Hi Srácok,
megcsináltam végre, ma letttem a seggem és addig nyomtam amig meg nem lett. Bakker az utcsó rendőrös pálya beszarok azt hiszem kb. fél egykor kezdtem meg az első próbát szerintem volt vagy 20-30 amire végre sikerült. Közbe rájöttem hogy kurvára nem ismerem a város a szaros GPS miatt, mindent csak beállítottam hogy vigyen oda a shophoz. meghát sajna a garázsból minden versenyt el lehetett érni, az 1 azért volt király (ha jól emlékszem) mert ott k. sokat kellett a városba mozogni és fejből ment minden de itt. azt se tudtam merre kéne menni. na de sikerült.
Kérdés: nektek nem csinál olyat a gamme hogy k. ra belassul egyik percről a másikra ugy kb. félóránként??? k. idegesítő, nem tudom miért csinálja, csak az AVG megy a game alatt, meg az ati 5.10-es, FRAPS, nvidia soundstorm és ennyi, ha van ötlet szivesen fogadom.
Az időket mindenki a full unique-os carreraval küldi, amit pl. a burgeres challangen kaptatok???
Hi all
remélem kicsit megbojgatom a tábláitokat
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
hi all,
ezek a unique parts-ok kicsit ''paprikás'' hangulatot teremtettek.
egy kérdés jelenleg a második vagyok carrera gt-vel megyek unique engine és turbom van azt hiszem 387 igy a vége a kocsinak, ez így most használható vagy nem???
az olvasottak alapján ez mehet sőt a burgeres küldetés után megnyert maradék 5-öt is rá lehet dobni. csak megerősítést kérnék Lev és többiek, please. Köszönöm -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #4058 üzenetére
ez igy van. radeon 9600xt, catalyst 5.11 és FRAPS 2.6.4
-
csorlala
tag
Kérdés: a Fraps nekem miért ilyen szinskálát rögzít kép helyett, már 15 perce ezzel szarozok. Beállítás hiba??
remélem jó a link
[link]
[L][/url][/L
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
banyek ilyen nincs, kiszedtem az auto-save-t az a 6. hely előtt hogyha nem találom el a lambo-t akkor ujra lejátszom, eltaláltam, játszottam tovább és mentem volna az 5. helyért és ÁRAMSZÜNET. Illllllyyyyyyyeeeeeeeennnn ninnncsss!!! áhhh buktam az egészet kezdhetem előlről.
miért??? már végig akarom vinni és nyomni a pályaversenyt
-
csorlala
tag
Thanks mindenkinek a bounty-s tanácsokért, csináltam egy 889,000-es üldözést. Király
ja és még vmi, ha körbezárnak a zsaruk, akkor 2-esbe induljon mindenki nitroval és mindenkit el lehet tolni, ha beton van a kerék alatt. (előtte a performance-nál nyomjátok fel a nitrot teljesre hogy ereje legyen és ne sokáig tartson)
Eszméletlen a játék, kib... jó -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #3948 üzenetére
hát én meg mostanság fogok, remélem én is kialszom magam
-
csorlala
tag
Kérdésem lenne:
A bounty-k gyűjtésében kicsit elakadtam, 4szeresen van a kocsim szinteje, kimegyek vele bounty-t szedni. Erre kapásból 20 rendőr rajtam van, meg a helikopter. 5 blokádot még lenyomok de a 6. után már egyszerűen körbe vesznek, megállítanak és köpörög a kerék nem tudok elindulni......és elkapnak. Ha pici a ''heat''-je a kocsimnak akkor meg nem lehet százezreket kaszálni, csak egy két ezret.
Ti hogy taktikáztok?? -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #3937 üzenetére
olllááállá, azért végre alukálni is szeretnék egy 10-est legalább. de amig lehet addig viszem az tuttiii
-
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #3928 üzenetére
Érdemes mert különben nem tudod magad beregisztárltatni, és nem megy a netes játék. Vagy igen????????? ha igen akkor hussss 12 ropinakremélem nem-et irsz.
na akkor majd msn
Most nekiállok gammézni, mert soha nem jutok el a végére. -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #3924 üzenetére
ok mehet az msn. csorlal@hotmail.com de a skype is tőlem, msn néha nem connectál
felléptem mindekettőre
egyébként sima változat 576-Westend 11999+1 Ft (egy kib...... ronda karkötöt kötelező elvinni) -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #3897 üzenetére
persze már 45 %-on vagyok ezért is merült fel bennem a kérdés
-
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #3877 üzenetére
Hi all,
mennek már a netes játékok???
kérdés: a netes játéknál mindenki standard járgánnyal (alaptuning, semmi unique) vagy mindenki a kis spéci verdájával megy?? 40%-nál járok és van egy extra chargerem, tartogassam a Carrera Gt-be vagy nyomjam el most.
Thanks
Ja amugy király a gamme, csak hiányzik belőle a fokozatállítás (easy-hard)
Lev: ez kemény, de még durvább hogy ebbe ember is ül időnként (vagy ez vmi spéci cucc). Azt hiszem kapásból beszarnák ha a gyorsulás tengelyével párhuzamos lenne a testem. Ha merőleges akkor meg lehet kiszakadna a hátam. Ez hány G lehet???? -
csorlala
tag
Hi all, egy kérdés
Látom mindenki ezerrel nyomja a gammét én viszont még nem tudtam beszerezni. Ma bevoltam a 576 shopba a westendbe és megvolt a játék de nem a black edition - Sőt az eddigi hirekkel ellentétben azt mondták hogy magyarországon, európában nem lesz kapható a Black. Tudtok nekem mondani egy helyet Pesten ahol lehet Black-et szerezni, vagy mindenki tengerentúlról rendelte? Ha igen mennyi a szállítási költség, és melyik oldalról lehet biztonságosan rendelni. Köszike.
Jó játékot mindenkinek - hú már én is nagyon játszanék vele
(Ui: vagy nem éri meg a Black a macerát, a sima is jó????) -
csorlala
tag
válasz
Gaborka30 #2466 üzenetére
hali, kaptál hozzá egy CD-t egy driverrel, meg egy progival. Ezeket rendesen feltelepítetted?? ha igen akkor jobbra a tálcán látsz egy piros fekete W-jelet. ez a kliense. elvileg ez minden játéprogramot megtalál amit feltettél és tudsz abból játékot indítani. Sőt kegyetlen jól belehet állítani vele a kormányt, mindegy egyes játékhoz. Az érzékességtől a forcefeed erejéig a holtjátékig, mindent be tudsz állítani, természetesen a pedálokra is.
Ha ezek ok, akkor így látatlanba passszz
Én eddig bármit tettem fel mindennel ment. (NFSU, NFSU 2, F1 2002, Colin 2003, Colin 2005) Szerintem a lehető legjobb kormányt válaszottad.
ja még egy ötlet, jó az USB portod???
a Windows beépített játékvezérlőjénél OK státuszban van a kormányod??? -
csorlala
tag
Hi guys, thanks for the races. (Chais, Rophka, Vincsó)
az új best-em 1:45:66, kép nincs sajna vagy hisztek vagy nem.
De sajna bejött HwGHelper és nyomottot 1:43:54-et, a vége nem biztos, de azt irta neki is ez az új rekord, tehat mar csak 2 mp-van a körben, csak azt tudnam hol?????
By all.
Lev fentvoltal te is??? kar hogy nem futottunk össze
Holnap??? -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #2299 üzenetére
sajna nem ok, még melózok. De találtam egy Hot spot és azért nyomonkövetem az eseményeket.
) persze csak sunyiba, mindenki azt hiszi hogy melózok a laptoppal (ők nem tudják hogy van elérhető Hot.
Szerintem 9-re otthon vagyok. Akkor, még OK??? -
csorlala
tag
-
csorlala
tag
hogy kell kepet csatolni??
nem a kép- gombra kattintva és beadni neki a linket?
thanks előre is -
csorlala
tag
-
csorlala
tag
-
csorlala
tag
-
csorlala
tag
Thanks Vincsónak a képért, meg az ösztönzésért, hogy ilyen kört menjek
[link] -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #2161 üzenetére
ok, ez igy ok, mert már majnem becsináltam a gatyába hogy még 6 mp van a körben
-
csorlala
tag
Guys, ez nagyon kemeny volt.
Lev, megint bemondta az uncsit a gamme, nem tudom mi lehet a gond, utána probaltam 10 percig bemenni a szobaba de tele volt, aztan feladtam.
Persze meg maradtam, es összefutottam ismét V1ncsó-val.
Es mentunk egy par cool-t, nemde???
Vincsó ment egy 1:46:01et en meg egy 1:45:97-et))))))))
lassan azt hiszem függő vagyok, meló közbe azon agyalok hogy melyik kanyart cseszem el és hol lehetne meg faragni.
Na hi fiúk, holnap nem tudom hogy leszek, kemeny napom lesz. de 10 körül megpróbálok. Löjettek egy emailt. -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #2052 üzenetére
hi all,
egyetértek, tegnap sikerült egy 1 46 54-et mennem
de meg ezt is lehet javítani bőven -
csorlala
tag
válasz
Manitou #1949 üzenetére
Nem hiszem hogy szándékosan csalt az illető, vasárnap délután játszottam én is egy órán át, mindenki azt kérdezte hogy hogy tudok audi a4-essel menni, aztán én is megkérdeztem magamtól. nem állítottam semmit be. Sőt külső kamera néztben magamat én is Cayman-nak láttam. Aztán már elegem lett hogy mindenki Cheaternek hív és újraindított a game-t azóta nem szólt senki. Szerintem ez csak egy hiba a játékban. De az érdekes hogy nekem is pont A4-et adott be.
Hát reméljük hogy a full verzió már jobb lesz, főleg az online részre kéne egy kis erősítés.
Nekem mondjuk napi egyszer bekakil a game és kilép + Windows hibaüzi
Üdv. -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #1944 üzenetére
te meg a gammee-ba sietsz és szintén mindig megelőzöl
Hú kegyetlenül tettszett, kár hogy beakadt nálam
na megyek melozni,
Hi -
csorlala
tag
Hi all, Lev ez a mai versenyy.... áhh, nem lehet leírni, kegyetlenül mész.
találtam egy hibát, a netes játékok után 10-ből egyszer beakad a játék, és Windows hibaüzi és újra kell kezdenem. Másnak is csinálja, vagy nálam van vmi gubanc, vmelyik alatta futó progi beakasztja???
Köszi
Lev holnap???
Üdv. csorlala -
csorlala
tag
Ja ez egye picit érdekes, pl. ha nekimegyek a bábuknak -10 km/h tuti esik, söt egy e kocc is k.sokat levesz, meg egy elbaszarintott kanyarív korrigálás is k. sok és itt mennek el a másodpercek. De az érdekes hogy a levágásnál is zuznak és ott hogyha nekimegyek a baloldali falnak, amit még nem sikerült elkerülnöm mert csúszok a fűvön akkor 4-esbe visszakell tennem. sőt ha utána visszapattanok a jobb oldalira, akkor tuti keresztbe állok.
én is kormányal nyomom a nfsu2-t billentyűvel nyomtam the a wrecord.com-os időkhoz nem tudtam azzal közelkerülni, úgyhogy befektettem egy MOmo racingbe, sokkal élvezhetőbb és a kanyaríveken sokkal jobb. Főleg a k. gyors pályákon jön ki az elönye ott csak épphogy kell kormányozni, bill-t lenyomva meg hirtelen iránytvált.
milyen néven futsz?? én az itteni nickemen. holnap gammme??
Ja és még vmi, banyek ma dumáltam legalább 10 sráccal a játék közben, mindenki tök jó arc volt,de betévedtem két magyar sráchoz. lenyomtam őket párszor és már jött is az anyazás, meg hogy köcsög k...d be. Könyörgöm legalább Mi egymást ne!!!!
Miért baj az hogy vki gyorsan megy????
miért kell mindjárt szidni, mindent mindenkit???
természetesen csak annak szól aki esetleg ma fentvolt és ő irta nekem ezt, és pont itt olvasgat ő is a nagy arcával meg az 1:55-ös idejével
bye all -
csorlala
tag
HI everybody, mivel tudtok fps-t mérni?? ez engem is érdekelne
Este volt fent vki?? Holnap lesz??
Én nyomtam, mentem egy 1:48:02 de láttam egy csávót 1:44-et menni??? HOgyan????
van mmég hova fejlődni?
A levágást mindenki megcsinálja?? ha igen koccanással vagy fékezés előtte és úgy???
Hi all -
csorlala
tag
Hi all. hi Lev Andropov, azt hiszem jó helyen járok láttam a hozzászólásod, király a gammmee, de ez az 1:46 ez kemény, főleg hogy mindig elcseszem a köreim
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest