Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Valaki írja meg mit kell csinálni Razor után a rendőrökkel, 3 és fél percig bírom, aztán elkapnak. Mennyi ideig kell kibírni?
Jöhet priviben is.
SÜRGŐS!!!
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Szétbasz az ideg komolyan mondom!!! Razor előtti Milestone-okat gyűjtögetem, a Bounty már régen megvan, egyedül egy milestone hiányzik, egy küldetésben megcsinálok 3-mat, és már másodszorra kapnak el
Ráadásul úgy, hogy nem tudok elmenekülni. Egyszerűen vannak vagy 20-an és ha megpróbálok lelassítani és elbújni úgy bekerítenek, hogy több tonnányi nitró sem lenne elég a szabaduláshoz
Eszem faszom. Már rég lenyomhatnám Razor-t, csak ezekkel a Milestone-okkal kell baszakodnom
95%
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
A_ScHuLcZ #4363 üzenetére
Lamborghini Murcielago-t vegyél szerintem (a Ford-ot még nem próbáltam). Most vettem egy Porsche GT-t, fullra tuningoltam, de nem tetszik az irányítása
Nekem egyelőre az egyik tagtól elnyert és feltupírozott Dodge Viper jön be eddig a legjobban, az gyorsul és kanyarodik a legjobban. Aztán következik a Murcielago. Nekem már Razor jön, csak előtte még van egy pár versenyem
Végsebességre ne adj, nem sokat számít az a 8-10 km/h.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
faszom abba a kibaszott reset gombba. SUV-okon átgázolok, mint kés a vajon, de felborultam és rányomtam a resetre, megléptem volna, de a Busted csík hihetetlen sebességgel az egekbe kúszott és megbasztak
Volt előtte olyan is, hogy kiírták, hogy Busted, nitróztam, 1 mp alatt elhúztam a gecibe és eltűnt a felirat, igaz kezdhettem elölről a mission-t, mert elvesztek az addigi rendőrös pontjaim
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Silencer83 #2912 üzenetére
Én majd a Carrier után kezdem el
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
neongorack #2911 üzenetére
Hát nem kell kurblizni az biztos
-
Alvin_ti4200
félisten
Első videó megérkezett
[link]
Leírás az előző oldalon. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Lev Andropov #2886 üzenetére
Fraps igen. Nem az a gond, hogy nem fut el maga a játék XY felbontáson, mert 1280x1024-ben 4xAA-val fullon nyomom és nem megy 30-35 fps alá (átlag 40-50), csak tömörítetlenül veszi fel a videót a Fraps, ezért baromi sok helyet foglal és minél jobban növelem a felbontást (a videó felbontását), annál többet akar másodpercenként a vinyóra írni és egy idő után már nem bír elég gyorsan
1280x1024-ben ki fogom próbálni az 50%-os felbontást (így lenne 640x512), remélem 4:3 arányú moncsikon nem lesz túl vicces kinézetű.
-
Alvin_ti4200
félisten
Hírek 2.0
Hogy ne feküdjetek le olyan korán ma sem (bár úgyis játszotok, mert mindannyian kockák vagyunk), beharangozom, hogy 22:15-kor és 0:10-kor új videókat fogok belinkelni (addigra másznak fel, ADSL powa
). Tartalom elöljáróban:
- egy Toolbooth játszma belső nézetből, avagy így is lehet száguldozni, nem csak külső nézetbenZenei aláfestés szintén egy, a játékból kiragadott zene!
- egy Sprint futam 60%-nál némi rendőri kísérettel egybekötveKülönlegessége a videónak, hogy nem vágtam alá kivételesen zenét, hanem teljes egészében a játék alatt hallottak köszönnek vissza (motorhang, ütközések, szirénák, miegymás).
Szokásos 640x480 XviD, nem vagyok profi videokódolásban, így a méretekért elnézést kérek, de 1 MBites kapcsolattal is negyed óra alatt lejön bármelyik. Muszáj vagyok 640x480-ban játszani ilyenkor, mivel real time kell, hogy felvegyek mindent és 1280x1024-ben már nem bír a rendszer a vinyóra írni elég gyorsan, így brutális szaggatások és képregények keletkeznekAki már látott 19''-os TFT-n 640x480-as felbontást, az nem fog csodálkozni, hogy rengeteg vezetési hiba csúszott a fentebb említett videókba, nagyon jól vezetek (tényleg
), de egyszerűen annyira homályos és pixeles a kép ilyen alacsony felbontásban (pedig 4xAA is van rajta!), hogy alig látok valamit
Remélem azért ezek a bakik nem mennek a minőség és élvezhetőség rovására
22:15-kor jelentkezem -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Lev Andropov #2836 üzenetére
Ronda???
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
neongorack #2815 üzenetére
Igen, az egyik szám a sok közül
Bullet For My Valintine - Hand Of Blood -
Alvin_ti4200
félisten
Nos itt a beígért videó (akik játszanak a játékkal, azok ne várjanak túl sokat
), 640x480-ban nyomtam (a felvétel miatt) 19''-os TFT-n, alig láttam valamit, úgyhogy a vezetései stílusomat kérik nem kritizálni
[link] -
Alvin_ti4200
félisten
csináltam egy alig 2 perces videócskát a játékból (Quick Race), hogy kedvet csináljak annak, aki eddig tartózkodott volna a game-től
Elvileg három negyed órán belül fent lesz az FTP-n (48,6 MB), 640x480 XviD tömörítéssel és a játék egyik betétdalával
Reményeim szerint majd csinálok egy üldözésest is (játék beli hanggal!), csak kár, hogy nincs replay, így real-time kell felvenni a dolgokat -
Alvin_ti4200
félisten
Na 59%-nál járok és Scream-hez hasonlóan nekem is sikerült elnyernem a Lamborghini Gallardo-t
Nagggyon pöpec a cucc
Kicsit moddoltam rajta, hogy emészthető formába kerüljön, íme
[link]
Gyorsan be is melegítettem a kerekeket egy futammal és 342 km/h-val
Most három fenevad áll agyontuningolva a garázsban (meg több, mint 200 ezer dolcsi a zsebemben):
1, Mazda RX8
2, Aston Martin DB9
3, Lamborghini Gallardo
A bőség zavara
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Van valakinek arra nézve tippje, hogy hogyan csináljam azt, hogy 4-es körözöttségi szintnél ne kapjanak el a rendőrök?
Igazából javarészt a szögesdrótokon bukok meg
Gondoltam már arra is, hogyha meglátok egy kordot, akkor nyomok egy 360 fokos fordulatot és elindulok visszafelé, nagyon gáz ötlet?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Lev Andropov #2674 üzenetére
Aaaaz igen!
Nekem asszem 200 ezer körül van a rekordom, igaz a küldetéseken kívül nem nagyon szoktam rendőrökre vadászni, mert már veszélyes
Az RX8-am 4-es körözési szintje miatt most pihen egy csöppet a garázsban, vettem helyette egy ilyet[link]
Az RX8-cal autópályán nitróval 340-et éppen kivittem, ezzel még nem sikerült odáig elvánszorogni, de a 330 már így is megvan -
Alvin_ti4200
félisten
49%-nál tartok és van egy kis gubanc már
Ha jól számolom úgy durván a hatodik embert vertem meg az RX8-cal és hát...maximális körözési szinttel indulnak már a versenyeim
És persze, hogy elkapnak, x4-nél nem nagyon lehet meglépni (valakinek sikerült?). Szóval asszem beinvesztálok egy Aston Martin-ba, van durván 350 ezer dolcsim
Pedig merészen aszittem, hogy a Lamborghini-ig elég lesz az RX8, csakhát díszkiséretben elég frusztráló versenyezni
-
Alvin_ti4200
félisten
42%-nál járok, túl vagyok a 9-es számú ellenfelen, jöhet a 8-as
RX8 még mindig powa, igazából az Aston Martin-ra meg a Lamborghini-re hajtok
A Drag-ek és a rendőrös küldetések a legnehezebbek szerintem
Annyiszor elkaptak már, hogy két kezemen szerintem lehet nem tudnám megszámolni
De mindig sikerült megúsznom valahogy, hogy elvegyék az egyetlen kocsimat
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Asszem ma estére ennyi elég volt, 8%-ról elmentem egészen 23%-ig
A Drag-ek tényleg marha nehezek
De meg lehet őket csinálni
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Motion_Blur #2379 üzenetére
Nem. A Radeon 9700Pro/9800Pro és X700-as/X800-as kártyák már részben tudják.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Scream007 #2268 üzenetére
Az 1.2-őn én is csodálkoztam
Nekem van Motion Blur és HDR is dögivel, az AA is ugyanolyan, mint a demóban. A rendőrök tényleg gázosak, hogy szinte bármikor utolérnek. Nekem a 32 kocsi elégségesnek mondható, de a Ferrarit meg a Sklyline-t én is nagyon hiányolom
Az autók tényleg kicsit el vannak méretezve...Zavar, hogy karrier módban ha egy Blacklist szinten nem csinálok meg egy-két versenyt, mert ráhajtok a csávókra, akkor azok el is vesznek!
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Élsimítást ne driverben állítsatok (mert az semmit nem ér), hanem játékban. Az AF az mehet driverből.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Motion_Blur #1812 üzenetére
Azért az ötlet forrását (magyarul szerény személyemet) is meg lehetett volna jelölni
Íme pár kép.
Shadow Detail
Minimum:
Medium:
Maximum: -
Alvin_ti4200
félisten
Holnap este végre én is megleshetem
Cél: 1280x1024 4xAA 16xAF átlag 40 fps és 30 alatt nem nagyon szeretném látni
-
Alvin_ti4200
félisten
Hivatalos hazai megjelenés november 25. Én már előrendeltem a CD Galaxisban, ki tett még hasonló csúnya dolgot?
Amúgy friss beszámoló az XBOX-os demó változatról: Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest