Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
L@co
aktív tag
OK kösz a választ tehát akkor nem sok értelme van mert ugyanannyit tud mint a load game.
(3 napja nem tudok megcsinálni 1 nyamvatt milestone küldit se azé bazmegolok, ja meg nem találtam csitet se úgyhogy most ideges vagyok aszittem így ki lehet játszani az NFS bountygyőjtő szarakodást bocs ha kicsit durva voltam)
Egyébként az 5. helyezett kihívásához kéne az az 1 nyamvatt milestone küldi!!!!!!! -
Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest