- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
válasz
VladimirR #4995 üzenetére
Mindenben teljesen egyetértek kivéve a Speedtrapt-ről alkotott véleményed mégpedíg azt mondod nem derül ki a vezetési tudása az embernek.. ugyan... akkor ezekszerint nem játszottál nagyon a játékkal mert bizony vannak olyan pályák ahol a kanyar közepén van a sebesség mérési pont.... meg sorolhatnám kanyar után igaz az már nem annyira nehézkes de nem is az egyenesbe van szóval nem tudom mire alapozod a véleményed meg hogy nincs értelme meg ,hogy ezt és ezt írták külföldi fórumon... jó az lehet nekünk ez tetszik jelenleg és nagyon jó kis pályák vannak sőt tovább megyek sokkal nagyobb tétje van egy hibázásnak mint sprintbe mert ha elcseszek egy mérési pontot akkor bizony oda az egész szakasz...
A másik: pont azt nehezményezted hogy mindenki csak belövi a nitrot meg a turbo-t..... és ez miért lenne baj.... mintha te is így érted volna el a jó eredményed drag-ba nem? Akkor nem értem mi probléma ezekkel.
Jah mégvalami: azért jó lenne megosztanád velem hogy lehet kijátszani egy mérésipontot...
A másik meg nem tudom miért kell akárkit is megvetni itt.... mert bizony én is elgonolkoztam hogy válaszoljak vagy ne...(mint Lev kolega ezt meg is jegyezte) lehet bennünk van a hiba, lehet abban ahogy lenézted azt hogy mi ezen nyomjuk és más a véleményed....... Ha nem akkor bocsánat de nem egyszer elolvastam a HSZ-ed hogy véletlenül se értsek félre valamit de nekem ez jött le belőle -
Vincsó
aktív tag
Industrial & Green (28/31)
1.Scream007 (GT).................................2050
2.Qorthral ( GT )....................................2035
3.V1ncsó(GT).......................................2023
4.Lev Andropov ( GT )............................2005
5.TheSilencer ( GT )..............................1910
6.Kis Fraky ( GT ).................................1714
Eredmény: [link]
Stat:[link]
Amúgy szerintem jó pálya és sztem simán fogunk 2100-2200 körül menni ezen.... -
Vincsó
aktív tag
válasz
Silencer83 #4963 üzenetére
Támogatom az ötletet nyissa Lev
Jah látom raktatok fel képeket magatokról igaz Lev kollégának mutattam de közzéteszem én is jó kis társaság van itt
Nah szóval Kép rólam
MOD:LOL nem ment a link talán most
[link]
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
arpeen2 #4854 üzenetére
Az arra jó hogy ki tudd hívni a következő ellenfelet mert ha nincs elég nem jelenik meg a verseny.
Scream007: jó akkor szerintem ki kéne abbol is választani 3 pályát bár kérdésers mennyien mennénk rajtaBár prógálgattam a World Loop-ot de az nekem túl hosszú és ha mondjuk elcseszem a végén akkor 5 perc oda, ami ugye nem egészséges a vérnyomásomra nameg a bill.-re se meg a monitorra
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #3707 üzenetére
Elborult ember vagy de
Kössz
Ezt persze jó értelemben
MOD:Bár csajomnak ilyen kocsija lenne el is vennémnem érdekelne a színe sose mosnám le
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #3699 üzenetére
Őőő igen CLK 500 igazad lehet nah a Porshe az olyan volt mint neked a képen a Turbo asszem....
-
Vincsó
aktív tag
Versenyzünk hát
Amúgy nekemi s volt 911S vagy mi az..... erre nem elvették a szaruk
mondjuk nem értem... azt írta 1,457 kell fizetni.... volt 429 ezrem
erre azt írja nincs elég pénzem.. hogy kifizessem mondom what the f*ck
Most meg szenvedek az Sl 500 al me mindent eladtam persze.... jó ez a kocsi csak mintha jégen autóznék a Porshe-hoz képest
-
Vincsó
aktív tag
Nah végre tudok írni... egy két saját gondolat a játékról
Szóval feletelepítettem mondom húú de f*sza nagyon kira game erre ahogy haladtam előre
jöttek egyre idegesítőbb dolgok egy pl: tegnap épp a harmadik ellenfél jön ugye meg kéne csinálni asszem 600.000 Bounty-t vagymi de nem tudom.. pedíg volt már üldözés során 2millio nemtomhányezer..... de egyszerüen nem tudom mert pl megyek, rendőrök a nyomomban.. már megvan az összess teljesítendő dolog... áá mondom ott egy víztorony.....
nem volt sok olyan 6 Viper a nyomomba.. bele a víztoronyba kamera kivált belassít erre amikor visszavált azon kapom magam hogy átronygyoltam egy szögesp*csán..... nah majdnem arcomba húztam a monitort... jah persze előtte még nem volt ott a blokád...itt le is tettem a játékot majd ma próbálkozok kicsit nyugodtabbanamúgy versenyezni jó játék lessz látom már látom vannak jó idők
Nah végígtolom azt a nyomotokba eredek
Mod: amúgy nem nagyon tudok játszani me leköt valaki bár nem is bánom
Ezért nem is nagyon írtam
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Bocsi ha volt már, nincs még meg a játék de érdekelne hogy van e benne visszajátszás és ha van akkor milyen? Előre is köszönöm
-
Vincsó
aktív tag
Speedtrap 2,052 KM/H [link]
-
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #2144 üzenetére
Csatklakozom
még mindíg nem tétrtem magahoz annyira paráztam tőletek
Jók vagtytok
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Bocs Lev hogy nem tudtuk befejezni de ledobott, téged is?
Amúgy jól nyomod így tovább
-
Vincsó
aktív tag
GRRRR ez így képtelenség ha valaki játszik és tud csinálni gamet szóljonpls
Amúgy Gonzo és Kojote 1:43:xx et megy Rockridge-on -
Vincsó
aktív tag
Valaki online game???
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Itt van egy demo patch az első cikkben a harmadik bekezdésben valaki el tudná olvasni mi ez (Francia) vagy kipróbálni mert én most nem tudom...
[link]
Csak Francia nyelvü lessz a demo
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Az oldal alján van egy érdekes Speetrap eredmény bár gyanítom hogy van jobb is...
[link]
2,096 KM/h -
-
Vincsó
aktív tag
Én is ugyanígy megyek de sztem az alagút után amikor mész fölfele aztán le és ha rosszul mész ott át akkor sokat lehet veszíteni a 45:99-nél pl nitro nélkül olyan 310 volt a sebbesség a kereszteződésbe az említett rész után ennyi még sose volt ott... nitro-val is 300 körüli.
-
Vincsó
aktív tag
Hát én se tudom hogy jött össze ,mondjuk nagyon sokat közrejátszik hogy milyen ellenfelekkel mész..... itt pl. nagyon kellett sietni mert kül. megvernek szal lehet kéne nyomnunk párat
Ami különbség volt az előző köreimhez képest hogy nem azt figyeltem hogy mennyivel megyek stb. hanem csak az utat és érzésre mentem.
-
Vincsó
aktív tag
Clubhouse Personalbest:1:41:68[
[link]
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
FireShadow #1908 üzenetére
Hát nekem nem sikerült sinlge-ben 1: 46:70 alá menni azt amit fentebb írtam multiban sikerült
-
Vincsó
aktív tag
Én a 4.12 Omega Drivert használom ezzel megnőtt az FPS olyan átlag 10-el és sokkal szebb
lett a játékJah az árnyékolás nekem is nagyon csúnya volt... ezzel a driverrel meg nem lehet állítani.......
De nekem nem hiányzik
Most nézem 3 óra... Dolgozni, dolgozni, tanulni, tanulni L*FASZT, JÁTSZANI
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
V1ncso néven vagyok tőlem játszhatunk az a jó ha tudunk egymástol tanulni
Amúgy nem lenne jó beírni az első HSz-be ki milyen néven van fönt mert nemtudom mindíg keresgélni és nem is tudtam minden nevet megjegyezni és akkor ott bővíteni is lehetne.
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Mentünk pár jót MajorHun-nal meg másik magyar sráccal is találkoztma és ez jött ki belőle
1:45:99[link]
Aztán még sikerült párat autózni 47-en belül is szal lehet itt haladni
[Szerkesztve]
Természetesen Rockridge
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Nos játszottam picit online sajnos titeket nem találtalak
Találkoztam pár gyors sráccal ilyen 1:45-1:44 es idők.... MADHatter890, CPnfsT, és HwGHalper nos figyeltem mit is csináltak hogy mennek mondjuk oltári lag volt sikerült nekem is menni átlag 1:48 eleje 1:47-es időket de ami feltünt (kár hogy nem tudtam shotot csinálni)
az alagút elött belerohant a srác a bodéba és nem lassult le...... hát nem tudom ez a lag miatt volt e de a röviditésnél a két szikla közt is a bokrokon keresztül mentek.... amerre mentem utánuk minden romokba hevert oszlopok fák hiányoztak stb. és nem lassulnak, sztem ha a COLLISION DETECTION ki van kapcsolva akkor azért kéne lassulni mert én úgy vettem észre, szal nem akarom azt mondani hogy csalnak nem az én dolgom eldönteni. Kérdem én ilyen lehet e a lag miatt mert. jó volt velük játszani szal nem szeretnék bennük csalódni.
Ezzel nem akarok vitát kiváltani csak gondoltam megoszotm veletek ezt hátha tapasztalt valaki ilyesmit, amúgy kormánnyal mennek elmondásuk szerint.
Ps.: ha valaki még online jó lenne játszani
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Ha már mindíg bővül a Blacklist akkor megkérfetnénk Viktor-t hogy az első hozzászólásba írja bele mert ott könnyen meg lehet találni
-
Vincsó
aktív tag
Nos keresgéltem régi driverek közt mondom megpróbálok egy 4.12 Omega-t.
Hát a játék sokkal szebb lett van végre rendes fehér füst eddíg ködöt nem is láttam benne.....
meg esső cseppeket se..
Fraps-el csináltam egy time demot:2005-11-13 18:52:16 - speedDemo
Frames: 14037 - Time: 266499ms - Avg: 52.672 - Min: 33 - Max: 76
Beállítások 1024X768
AA 50%-on
AF:50%-on
Részletesség magas
A tükröződések 75%-on
árnyék off amúgy se tetszik.....
VT: Low
Többi on
Jah amúgy nem is tudnám bekapcsolmi a részletes árnyékot mert átugorja... gondolom driver miatt emert eddíg be tudtam kapcsolani
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Na azért télleg nem lenne ''szép'' dolog ha nem lenne Eu-ba BE változat, de most ha belegondolok akkor nem úgy volt eddíg hogy csak ez lessz PC-re
mod: Speedtrap:2007Km/h
[link]
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #1716 üzenetére
Szerintem valamikor játszhatnánk egyet ha tudunk persze de előbb valami drivert keresek amivel nem fagy ki.....
To bzoley : ha velünk akarsz játszani akkor majd ezeket a neveket keresd
[link]
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Nah nálam valami nem koser mert kifagy multi alatt és nem is áll vissza vindóz felbontására felraktam az 5.11 es catalyst-ot lehet az gond majd cserélgetem a drivereket... ATI-sok
To Lev: összefutottam Armeedeterre barátunk kicsit elkentem a száját
1:47:31 jolvan gyorsulok[link]
-
Vincsó
aktív tag
Senki se jön multira? Most játszottam fórumtársal és teljesen üres a szoba amúgy megvan 48-on belül 1:47:94
-
Vincsó
aktív tag
Nem tudom miért de nem tudok neten játszani... vagy a szerverek sz*rok vagy nem tudom de játszottam volna koocka-val is meg djsaabe erre mindíg ledob és másik szobákbol is
Bocsi srácok jó lett volna játszani -
Vincsó
aktív tag
-
Vincsó
aktív tag
válasz
kisza25 #1616 üzenetére
Hát az NFS 2-őt ne is mond az volt az első NFS játék amivel játszottam nagyon megtettszett már akkor és amit írtam itt valahol hogy visszalépés ez a sorozat pont erre értettem ugyanaz a feeling fogott el, már csak az egzotikus tájak hiányoznak.... emlékszem volt pálya ami a tengerparton futott végíg és azok a hőlégballonok a levegőben.. iszonyat hangulatos volt
To #1615: ez derék eredmény grat!
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Ezt a mostwanted.uw.hu-rol másoltam csak lehet a főoldalt hozza be ha linkelem itt ezt írják:
A rejtett verda a demo-ban és annak feloldása (PS2 és XBox-hoz)
Hozzájutottunk a rejtett autó nevéhez illetve feloldásának a módjához, ami az NFS-MW demojában található.
A kód ami feloldja (de csak PS2 és Xbox platformon használható):
A ''start menu''-ben, nyomjátok,
L1, R1, R1, R1, Jobb, Bal, Jobb, Le vagy
L1, R1, R1, R1, Right, Left, Right, Down
kombinációt és már meg is kaphatjátok a Porsche Cayman S-t (lásd:Képek),
R1, L1, L1, R1, LT, RT, RT, RT
kombinációt és már meg is kaphatjátok a BMW M3 GTR-t (lásd:Képgaléria)!
Oppácska TAG lettem
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Vincsó
aktív tag
válasz
hcstuning #1603 üzenetére
Jó persze egyetértek azzal hogy minőségi munka stb.. de ugye van a fejlesztő meg a kiadó nos a kiadó nyilván sietteti és az Ea megadott egy időpontot hogy pont készüljenek el karácsony elött és ennyi vaszleg a fejlesztők többre is képesek lennének de....,nem ők mondják meg hogy mikor legyen kész a másik meg ezek igen elehyésző hibák egy fanatikust nem fog zavarni és a neve maga is eladja a játékot
majd kifelejtettem hogy csakis a haszon érdeli az Ea-t.
Más: mentem egy nyanvadt 1:48:11-et...hát nem értem én azt a 1:46-os időt
nembaj nem csüggedünk már fáradt is vagyok igaz erre nem fogom
Amúgy szerintetek is kevsebb ideíg tart single-be a Nitro mint multi-ba
To Manitou: hja örültem ha mentem azon 1:50 körülaz nem nekem való de majd igyekszünk
Ps.: ha van helyesírási hiba kéretik elnézni, átnézhetném de dolgom van
Jah játszani
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
hcstuning #1599 üzenetére
Ezek a dolgok engem is zavarnak de szerintem mivel a demora ugye nem volt 1 évük vagy mennyi szerintem ezek a teljeseben nincsenek benne... remélem.
Amúgy legjobban a játék feelingje fogott meg, jó jó szép is jó is jól dübörög de szerintem, sokkal nagyobb a sebbesség érzet mint bármely NFS sorozatban ez a megfeszített tempo... áááá
A másik meg még mindíg tartom azt hogy ez visszalépés az U sorzat két részéhez képest persze jó irányban -
Vincsó
aktív tag
-
Vincsó
aktív tag
NFSu17-et látom zws-t nem nah mind1 csinálok szobát ha tudok azt majd csak lessz valami
-
Vincsó
aktív tag
Nah most van szoba majd kizavarom őket
-
Vincsó
aktív tag
Hát én egyiket se
-
Vincsó
aktív tag
ARRRGHHHH mé nem tud belépni senki
-
Vincsó
aktív tag
Tőlem játszhatunk de valamit ki kéne találni hogy 4en összejöjjünk....vagy egyvalamelyikőnk csinál szobát és mindíg ujjat amíg nem jövünk össze
Szóval ki mikor játszana?
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #1525 üzenetére
Hát nem sok játékot vettem eddíg de ez a mai élmény, amit játszottunk.... hát az csak idő kérdése mikor rohanok megvenni
-
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #1522 üzenetére
Na ja azért 1:48:19-es időt még nem láttam.....
Bár már közel vagyok
Remélem a közeljövőben lessz valami ilyesmi hogy jelszóval védett szoba... mert veletek szertnék játsazni, de így...... eddíg Lev Andropov-al és Scream007-el játszottam de vagyunk egy páran
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #1520 üzenetére
Gondoltam játszom még egye miutám elmentél erre
rockridge:[link]
Ilyet nagyon én se játszottam mégRESPECT
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #1478 üzenetére
A top speed olyan 355 körül volt nem is figyeltem nagyon
Össz.:1,963 [link]
Jah ha valaki tolja 9800 Pro-val milyen drivert használ?
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Rockridge & Union:1:49:36
[link]
Amúgy mentünk pár jót Scream007-el jól tolta
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
A játékhoz: miért van hogy néha fekete a gumi füstje vagy fehér....... mintha akkor változna ha az árnyákot leveszem, mondjuk nincs is bekapcsolva mert ocsmány vagyis nálam tiszta rece a széle... és gusztustalan másnak is?
igaz bocsika mindenkitől privi meg ment
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #1388 üzenetére
Végülis nem halott ötlet sztem sokan jönnének
szerk: felveszlek MSN-re
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #1386 üzenetére
pörögsz mi?
azé jó kis game, de a tied a jobb van screen-em
jah majd elfelejtettem úgyis leverem az időd
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Dreamcaster #1382 üzenetére
1:52:89- nekem ,Lev-nek meg valami1:52:7akármi toltuk picit multiba hát.... nagyon nagy, azé lealáztunk mindenkit
-
Vincsó
aktív tag
válasz
Lev Andropov #1359 üzenetére
Rockridge&Union: 1:54:63
[link]
Hát elég nehezen de sikerült de sztem van még benne -
Vincsó
aktív tag
Lev grat az időhoz
meglátom mit lehet csinálni vele
Clubhouse&Hollis>>1:45:71
[link]
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Hókusz Pók #1341 üzenetére
Hát van aki FX 5700-el tolja asszem szal sztem nem fogsz csalódni
-
Vincsó
aktív tag
Time 1:57:72 [link]
-
Vincsó
aktív tag
Amúgy ilyen FPS érték mellett is nagyon gyors tehát olyan 30-40 körüli értékre gondolok szal sebbességérzet ezerrel
-
Vincsó
aktív tag
Nah télleg nagyon jó kis game 1024*768-ban majdnem minden max beállítások melett 2x AA olyan 40 FPS és gyönyörű 1280x980 ugyanez csak AA nélkül 30 FPS körül az adataimnál látható gépen.... amúgy a feeling sztem kicsit visszalépett az előző sorozatok felé szal nagyon élvezetes!!! Szerintem nyoma sincs az underground sorozatnhak a játékban...
-
Vincsó
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1203 üzenetére
Települ
[link] Torrent-en is van már
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1198 üzenetére
Ok meg azt is hogy megy a masinádon
Amúgy nem tudom hányan ismerik, ezt a késöbbi letöltöknekhttp://www.avault.com/pcrl/
hát ez nagyon gyors.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest