- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Silencer83 #4234 üzenetére
Az old bridge a sztráda körgyűrűből nyílik a stadion után, az alagút előtt. Ott egy földhányás szokott lenni, na most nincs ott. Oda lekanyarodsz, nagy gázfröccs, peregnek a Corvette-k, és tádámm, ki van akasztva. Feltéve persze ha már nem akasztottad ki, mert nem figyelem mindig a fórumot
-
muxi-muxi
senior tag
Kivittem a játékot. Addig azonban nagyon sokszor megvertem a billentyűzetet, és a kezem is gallyra ment emiatt. Az utolsó öt futammal még nem is lenne még nehéz elbánni, de néha kilépett ilyen kor, és haddnemondjam milyen pipa lettem ilyenkor. Az utolsó bounty meg pláne idegesítő, főleg azért, mert a környezet zaja elnyomja a motorhangot és nem tudtam tisztességesen váltani (hang alapján). A feka faszi telefonját meg tízszer-hússzor végighallgatni szintén felemelte a vérnyomásomat. Nah, mind1. Egy jópofa játékból vett animációval , meg egy ''congratulations, you are the most wanted szöveggel vége is van.Ennél azért többet vártam. Még két verseny van hátra az összesből (két bounty) aztán 100% lesz (a mostani 98 helyett). Értékelés: 90% (mindent bekapcsolva a grafika nyugdíjas lesz, a játékmenet a végén idegesítő,és ha tehetitek, nézzétek meg a vizet a híd környékén, vizet akkor látott DX9-et, amikor a román kutya csontot!)
-
muxi-muxi
senior tag
Marha szép, marha jó. 1024X768 4xAA 16x anizo, shadow medium, over bright ki (mert az marha gicses) néha 25 fps környékén. roPHka idői durvák
Kevés az olyan demo, amivel napokat játszok, de ez olyan. Kicsit idegesítő ez a sok fakabát. Azt hittem a NFS U2 kocsijainál nem jöhetnek szebbek, tévedtem. A Lexus mindent földbe döngöl. Fizikát akkor látott amikor a román kutya csontot (éppen nyílt törése volt). Nem vagyok kibékülve az ''csak az ablak törik, meg lejön a fényezés'' törésmodellel. Minden félév végén veszélybe kerülnek a vizsgáim az NFS sorozat miatt
9/10.
-
muxi-muxi
senior tag
Nem unalmasak ezek egy kicsit?Audi TT 3.2 quattro, Audi A3 3.2 quattro, Mazda RX-8 Mazda RX-7, Mitsubishi Lancer EVOLUTION VIII, Mitsubishi Eclipse, Porsche Carrera GT,
Lamborghini Murciélago, Ford Mustang GT, Pontiac GTO...és még a többi. Az RX7 már a legelső NFS-ben is volt,a töbiek is szerepeltek már egy pár részben...Mi ez ha nem a sokadik bőr a rókáról? Legalább lehetne alá berakni egy-két amatőr (de hozzáértő) által modellezett kocsit. Természetesen nagyon várom már hogy meglegyen
Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- SörcsaPH!
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest