- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
törölt tag
Pontosan, mégpedig a 917-es: Bővebben: link
Amit kiemelnék: ''1560bhp high boost''
Ha valakit bővebben is érdekel eme csodagép: Bővebben: link
A Porsche vs. Ferrari vs. Skyline vitán jót röhögtem. Mégis, hogyan lehet két (három), olyan sportautó közül eldönteni, melyik a jobb, ha mindegyik mögött gyökeresen eltérő filozófia létezik?
Hozzám pl. a Porsche autói (gy.k.: a 911-esek) állnak a legközelebb, de attól még (általában
) nem állok neki fikázni a többi gyártó verdáit, kéremszépen!
Na, befejezem az OFF-ot, olvasom tovább a hozzászólásokat. Hiába, régen néztem be ide, de nem bírtam megállni, hogy a fenti kis ''eseményhez'' ne szóljak röviden hozzá. -
törölt tag
Attól, hogy valami újságban az év játékának választották, még erősen vitatható a színvonala. A negyedik részhez képest (Road Challenge / High Stakes) gyakorlatilag semmi pluszt nem nyújtott.
Oké, több alkatrészt lehetett venni a kocsiba, de teli volt olyan dolgokkal, amik sokak tetszését nem nyerték el (Az enyémet sem.):
- egyhangú pályák
- nincsenek rendőrök
- nincs törés
- nincs belső nézet
- cath-up
- folyton vizes út
- ...
Attól tartok, számomra a hetedik rész megjelenése után is a RC és - bár ez nem arcade - a GTR marad a legélvezetesebb autóverseny.
szerk.: OFF
Persze közben rájöttem, hogy ostoba vagyok, s úgysem számít a véleményem, bármilyen hangosan mondom...
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
BlackSmiley #105 üzenetére
Első megoldás: gimme.dll törlése.
Második: A nd4spdworld-ről letöltöd a ''Porsche Unleashed Enhanced Version 3.5.20040310'' -t. Többeknek megoldotta már a problémáját.
(Amúgy gépe válogatja, nálam mindenféle hercehurca nélkül fut Xp-n.)
-
törölt tag
válasz
BlackSmiley #102 üzenetére
Bővebben: link
(Telepitéskor csak a felső (új) dll-t pipáld be.)
HAVE FUN!
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Moordenaar #92 üzenetére
Azaz, ott a pont!
Nekem mondjuk a IV. rész jobban bejött, mint a harmadik, de ez legyen az én bajom. -
törölt tag
Egyszer láttam Szentendrén egy hellyel-közzel utcai autónak nevezhető Subaru Impreza WRX Sti-t, amint váltásnál akkora lángot lövellt, hogy öröm volt nézni. (A hangja sem volt semmi, ráadásul szerintem totál őrült volt a fickó, aki vezette.)
Na jó, nem forszírozom tovább a témát, sok értelme amúgy sincs, csak offolom itt szét ezt a jó kis topicot... -
törölt tag
Elismerem, pontatlanul fogalmaztam. Füst alatt a benzin égéstermékeit (kén-, nitrogén- és szén-dioxid, tökéletlenül elégetett szénhidrogének, ólom és korom) értettem, amelyek rendeltetésszerű, ám egyben jól látható módon a kipufogóból kiáramolva szennyezik környezetünket. Lángcsóva pedig akkor látható, ha üzemanyag jut a forró kipufogóba, s ott ég el. Ám ennek nem feltétele a turbó:
Oké, ez egy versenyautó, de nincs benne se turbó, se más elven működő feltöltés! Amúgy mindezt egy szivómotoros Porsche is tudja, ha ''egy picit'' hozzányúlnak a motorhoz...márpedig ajánlom a fejlesztőknek, hogy ebben a játékban hozzá lehessen nyúlni a motorhoz!
ON
szerk: A törésben és belső kamerában pedig reménykedjünk együtt, eddig 8-ból 2-szer már sikerült összehozniuk!
[Szerkesztve] -
törölt tag
A 4. és 5. részben teljesen jó volt a törés és a belső kamera, csak meg tudnák ismételni, annyi év után... Azt meg, hogy nehéz megcsinálni? Na neee...
Benzingőz, ill. füst simán jöhetne a kipufogóból, valahogy úgy, mint az U2-ben. (Miért kellene hozzá turbó?)
A Porsche-ben igenis volt létjogosultsága az indexnek, rátettem a kormányra, az alsó két gomb működtette őket!Tudom, nagy LOL nekem!
-
törölt tag
Remélem belekerülnek a játékba olyan apróságok is, mint benzingőz a kipufogóból, szép, nagy lángcsóva egy-egy brutálisabb visszaváltáskor, működő ablaktörlők, felizzó féktárcsák. Ja, és a belső nézetet nehogy ki merjék hagyni!
Az autó menettulajdonságaira kiható törésmodell is kellene bele, s ha mondjuk valami furcsa okból kifolyólag elferdül az A-oszlop, az látszódjon már belülről is!
-
törölt tag
Én is kb. harmadszorra értem el ezt az eredményt! Volt olyan bajnokság, amelyiknek az első pályáját tízszer (!) végigvittem, mert ha végeztem volna a bajnoksággal, csak használtan tudtam volna megvenni a 356A-kat! Nagyon bele voltam őrülve ebbe a játékba, s még most is fenn van a gépemen!
Amúgy a Speedster, a Moby, s a GT1 előtt is kimásoltam a ''Save'' könyvtárat. A GT1-nél nem is volt hiábabavaló!
A 944 állat volt, egy dolgot leszámítva: A bikább (turbós), tuningolt változatok úgy 250-nél leálltak, még hosszú áttételezésű váltóval is.De amit 250-ig művelt...
Amúgy akkoriban még azt sem tudtam, mi az az FSB, nemhogy húzni...
mod: Rendben, nyissunk! Amúgy köszi a linket, de tudtam a létezéséről. Kb. másfél órája szóltam hozzá.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ezt nézted már? Bővebben: link
Ha jól emlékszem, 83 autóm van, mindet újonnan vettem, a 993 Carrea 4 és 4S-ről le is kellett mondanom, mert több kocsit nem kezel a játék. Vásárolni is talán csak 82-t enged. De nekem eggyel több van: Megvettem a max. számú gépet, utána pedig megnyertem a GT1-et!
Veszett jó játék!
Ja, amikor kijött, még nekem is csak Virge 2MB volt a Voodoo1 mellé, plusz 166MMX. Azon viszont csak nem hasított.
mod: Ferrari Unleashed nekem is megfordult a fejemben! Reménykedjünk...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Olyasmi tuningot simán el tudnék képzelni, mint amilyen a Porsche 2000-ben volt, a matricázást én sem tartom jó ötletnek. Viszont - kevés kivételtől eltekintve - a japán ''szupersportkocsik'' szerepeltetését sem. Rendben, hogy tuningolva mennek, mint az állat, de akkor is ezek a verdák más típusú embereket céloznak meg. A Porsche, Ferrari, Lambo, stb. számomra akkor is kívánatosabb autó marad, ha egy szétmoddolt Skyline feleannyi idő alatt katapultál 300-ra.
Igaz, a játékba ettől még betehetnek ilyen autókat is, de én akkor sem tartom odaillőnek őket. Úgy, ahogy az U2-ben sem lenne semmi keresnivalója egy H2-nek, vagy Mustang-nak...
Én sok-sok olasz és német autót szeretnék viszontlátni ebben a NFS-ben, de mindenekfelett Porsche-ből legyen benn legalább 4 féle, különben cseszek majd megvenni a gamet...
Mekkora is volt, mikor P2k multiban elkezdtünk versenyezni két (látszatra) ugyanolyan Turbo-val! Kb. 150-ig riválisom mögött haladtam, mikor is az ő gépe már nem akart olyan nagyon gyorsulni. Ekkor én index, padló, s egy jó húsz méteres gumicsík a másik srác kocsija előtti útszakaszba... Nézett egyet...
Toness: Én a 8MB TNT 1 + Voodoo1-ről váltottam Sapphire 9600-ra...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest