- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Te mond már el nekem valamit lécci:
1.: Automata vagy Manual váltóval tolod?
2.: Leírnád hogy Rockridge-en naggyából merre veszed a kanyarokat? Mert hibátlanul autózom végig, és lehetetlen 1.49 körüli időnél sokkal jobbat menni így. Már csak arra tudok gondolni hogy te egy rövidebb úton mész.... -
LLKobe
veterán
válasz
csorlala #1893 üzenetére
Hali!
Csak szeretném elmondani, hogy abból a két magyar srácból az egyik én voltam, illetve
úgy indult hogy én voltam egy haverommal. Ezzel még semmi gond nem volt, csak a kezdés után kb 20 perccel betévedt hozzám 2 (csőrészeg) haverom, hogy: ''namajdééénlenyomokmindnkitvazzeeee engedjééééodaaa!!''
Engedtem őket jáccani kicsit, így sajna közben ők alkottak.....
Ezért utólagosan szeretnék bocsánatot kérni, és mélységesen szégyellem a viselkedésüket, és magamat is hogy ittasan a volán mögé engedtem őket.
Természetesen bármikor szívesen látunk, és szívesen jáccanék is veled pár kört, mert úgyláttam egész jól toltad....
Üdv.: Kobe
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest