- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
penene
őstag
helló, nem tudjátok hogy carrier módban hol kell a nehézséget állítani?? nekem optionsben sehol nem sikerült, nem látom.. aztán így az eleje eléggé nem izgi. vagy ez automata, és majd erősödik???
köcce! -
penene
őstag
válasz
FireShadow #3510 üzenetére
nincsen ilyen beállítás lehetőség MWben???? neeee faxom.
váltó sincs??
meg fékek??
ehh ehh... pedig az jó volt, sokkal jobbra be tudtam állítani váltót, mint a default. -
penene
őstag
Miért van ez a bounty őrület?? gondolom épp az benne az élvezet, hogy minél többet vezetsz, szivatsz, annál több lesz.. épp ezt az élményt akarjátok 1 gombra megoldani?? akkor hol a gém?
persze ha a fullos kocsi ilyenkor elveszik... mind1, én nemtom, de biztos anyázni fogok ha 1 kocsimnak sanyi, és kezdhetem újra tunningolni -
penene
őstag
válasz
FireShadow #3503 üzenetére
jaja, a játékmentés az épp a carrier
én épp azért nyomtam és állítottam be a kocsimat, hogy az nekem jó, én azt szoktam meg, jó volt féktáv, váltás minden..
akkor nfsmwnél könnyebb a helyzet, ha lan van akkor lehet fullos kocsikkal nyomni
A unique maxot is lehet rakni langémnél?? vagy megvan hogy 3at választhatok és sanyi??
vagy tökre ugyanazok a feltételek?? gondolom attól még be kell configolni a kocsit, úgy mint dyno tunning nfsu2ben....
de majd ezt kitapasztalom, mától játszom)
köszi helpet! -
penene
őstag
válasz
FireShadow #3488 üzenetére
aha, én nem lanoztam még nfsu2vel,c sak terveztük, és tunningoltuk a kocsijainkat...
majdnem lanoztunk, csak nem láttuk egymást, de simán ki tudtam választani a carrier kocsimat, és azzal mentem be a lobbyba.
szóval akkor tökmind1 mit csinálok singleben, nem tudom multiban ahsználni??
nfsu2nél is??? (nehéz elhinnem , bár kénytelen leszek.. mert pl. amit én nfsu2ben kocsit létrehoztam, annak nem a unique upgrade volt a nagy szám, hanem az hogy amilyen finoman pl. a váltót beállítottam, és pont mindent érzésre megszoktam optimálisan, stb... akkor ez mind nincs lanon, hanem kapok egy alapkocsit?? hát ezt nehéz elhinnem, de ha ti mondjátok... mindenesetre furcsa...)
legutoljára nfsu 1-gyel onlineoztam, ott carrierkocsival
üdv. -
penene
őstag
Helló, ma fogok elkezdeni játszani gémmel, és bár tuti többször is újrakezdem, de érdekelne az hogy itt ugyanúgy vannak a unique upgradek, mint NFSU2nél, hogy van bizonyos mennyiség, amit vmikor megkapsz, és akkor felrakhatod a kocsidra?? itt lehet várni a végéig, vagy hogy megy ez?
Mert nfsu2nél is 3* kezdtem újra míg rájöttem, hogy a peugeotomra rakom mind a 3at (+ hogy mit...és így is csak 4 kocsit próbáltam ki
Itt nagy különbség van a kocsik között, olyan mint nfsu2ben pl? (van hót szar irányíthatóságú, lassú dögök + pár jó??)
Melyikeket javasoljátok, amik úgy jól is mennek, meg irányíthatóak jól?? Most csak így irányvonalban??? no meg hogy első hátsókerekes is bejátszik
nyilván ha tetszik a gém, minél több kocsig ki fogok próbálni, de érdekelne mi az, ami így elsőre jó választás lenne, hogy végigtoljam.. vagy itt is érdemesebb váltani folyamatosan a kocsit?? (pl. nfsu2ben a peugoet206tal kezdve végig atombiztos 1. hely hardon elég is volt, de amíg erre nem jöttem rá, addig volt miatam, majd rx8am...)
gondolom pénzfüggő is ez, vagy 1 gémben akár összes kocsit is maxra tudom vásárolni, csak pénzgyűjtés kérdése?? (de a unique upgradere akkor is oda kell figyelni, szóval akkor majd úgyis újra kell kezdeni, ha megvan hogy melyikkel fogok lanozni)
köszi! -
penene
őstag
Helló
nyomja valaki kormánnyal?
nekem Momo racing feedbackes kormányom van NFSU2höz nagyon jó volt, viszont MW Demónál azt láttam, hogy meglehetősen ratyi, mert túl nagy a ''sens''.. Amúgy jó volt, csak sokkal kevésbé lehet mozgatni a kormányt, és ez így nem rulZ..
Tudtok vmi tippet ennek javítására?? vagy bármilyen tipp kormánnyal kapcsolatban?
(este installálom BE-t)
köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest