Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
csorlala #4077 üzenetére
vágom, de mivel csináljak képet? milyen progival? és ha FRAPS-sal akkor ott hogy?
szerk: óóóóóóóó megvan! csak az a baj, hogy kb olyan a kép mintha csak valami hibás TV képét látnám
szerk2: látom ugyanolyan vidkarival, és ugyanezzel a driverrel neked is ugyanez volt a gond
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
csorlala #4059 üzenetére
Nah akko egye meg az gyerek aki eccer mondta, hogy feltettem az 5.11 es drivert és nem ettől van...Lóf@szt..dehogynem!
Ugyanez történt velem, semmit se változtattam feltettem az 5.11 eset és az Istenért se tudtam a frapsel képet csinálni u.az lett az eredmény mint Neked!
Rakd vissza az 5.10-eset és megoldódik a dolog! ( tudom, nem a legjobb de én más gyógyírt nem találtam rá!)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
csorlala #3951 üzenetére
blokadnal a kocsi segget celozd, ugy konnyebb attorni (mondjuk en meg csak ugy #8-nal tartok a listan es asszem ott 4-es a max heat)
egyebkent en is pont emiatt akartam ide irni (meg mert lama vagyok a kocsikhoz):
melyik a legerosebb 4wd-os kocsi a jatekban?
mert ugy vettem eszre, hogy a hatsokerekesekkel szinte keptelenseg elindulni, ha lokdos a rendor (egyebkent valami rettenet az elindulas, nem tudom miert csak porgo kerekkel lehet indulni, s ha leveszem a gazt mondjuk 40-nel miert vagja be a satufeket - egyszeruen nem lehet lassan megfordulni, pedig parszor hasznos lenne)
elore is koszonom a valaszokat -
Lev Andropov
senior tag
válasz
csorlala #3920 üzenetére
Felvehetlek MSN-re, V1ncsoval tegnap 3 órát pofáztunk
Jah, különben kurv* könnyű a gém, szinte nem is ellenfelek hanem forgalom
de a vége azé nehéz lesz, az utolsó pálya! Nah azé az ottvan!
Jó játékot! Akko ezek szerint a simát vetted meg ugye, mennyi volt és hol vetted?
Üdv: Lev -
Lev Andropov
senior tag
válasz
csorlala #3241 üzenetére
szia LALa!
SZvsz nem is lesz sajna Magyarországban Black kapható, csak sima!!
Csak tengerentúlról lehet rendelni, de az szerintem eszméletlen költséges!
De majd mondjad melyiket veszed meg, hogy tudjunk jáccani!!
üdv.: Lev
különben sztem nem éri meg a Black a nagy macerát! Csak két autó ( camaro + bmw m3 GTR ) meg néhány pálya nem nagy durranás!
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
válasz
csorlala #1893 üzenetére
Hali!
Csak szeretném elmondani, hogy abból a két magyar srácból az egyik én voltam, illetve
úgy indult hogy én voltam egy haverommal. Ezzel még semmi gond nem volt, csak a kezdés után kb 20 perccel betévedt hozzám 2 (csőrészeg) haverom, hogy: ''namajdééénlenyomokmindnkitvazzeeee engedjééééodaaa!!''
Engedtem őket jáccani kicsit, így sajna közben ők alkottak.....
Ezért utólagosan szeretnék bocsánatot kérni, és mélységesen szégyellem a viselkedésüket, és magamat is hogy ittasan a volán mögé engedtem őket.
Természetesen bármikor szívesen látunk, és szívesen jáccanék is veled pár kört, mert úgyláttam egész jól toltad....
Üdv.: Kobe
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest