- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
=Mentor= #826 üzenetére
thx.
Ez durva 3GB szabad hely, anno a HL2 se volt gyenge a 650MB-os demojával de ez
Nah most viccen kívül ez a teljes játéké biztos.
8x CD-Rom, miért írjam ki cd-re vagy netántán be kell tennem deamon toolsba?
Sztem ezt az EA-sek se gondolták komolyan, nem baj, most legalább tudjuk a teljes rendszerkövetelményét. -
Major Major
senior tag
válasz
=Mentor= #637 üzenetére
Hát nemtom... Forrás? A Fiat Puntoról és a Porsche Caymanról screenshotot is láttunk, nem hiszem, hogy az utolsó fázisban kivennék őket a kalapból...
Mindenesetre, ha igaz a lista, a nissanosok leállhatnak a seduxennel.
Meg hát milyen dolog lenne a '69-es GTO-t betenni a '67-es helyett?? -
Agostino
addikt
válasz
=Mentor= #561 üzenetére
Hát ha a sportosság alatt azt értjük, hogy kicsi, merev auto akkor valóban. Ugyanakkor megfelelő átalakítással egy Phaeton is tud igencsak sportos lenni szeirntem, vagy akár egy Passat. Szerintem pl semmivel sem elképzelhetetlenebb mint pl egy BMW, ami aztan került is a gameba. Amugy meg jól jönne egy kis vérfrissítés, szerintem sokan azt hiszik, hogy a VW csak Golfokat gyárt. Ami persze nagyon jó kis auto, de csak a IVig.
-
Agostino
addikt
válasz
=Mentor= #534 üzenetére
Igazán kár, hogy az Golf V lett belerakva. Borzalmas szerintem, de az EA tudja... személy szerint jobban örültem volna mondjuk a Phaetonnak, vagy adott esetben az uj Passatnak. Az mondjuk tuti, hogy kicsi országunknak nem T72 kell a hadseregébe, hanem pár 5ös golf. Úgy ment át a videoban a fán, mintha papírból lenne...
-
Silencer83
addikt
válasz
=Mentor= #488 üzenetére
én inkább nem vitatkoznék, feljebb leírtam már, saját tapasztalat, + közvetlen környezetemben is van néhány igencsak ütős konfig, amin hihetetlen mód be-beszaggat itt-ott nem is kicsit, és ez nem azért van mert kevés a vas alatta, hanem eccerűen elb@szták a motor optimalizását!
-
=Mentor=
őstag
válasz
=Mentor= #459 üzenetére
mondom én hogy nekem van igazam:
idéznék:
A Need for Speed Underground sorozat készítőinek új játékában, a Need for Speed Most Wanted-ban
lehetőséged van minden idők leghírhedtebb és legkeresettebb utcai versenyzőjévé válni. Az illegális utcai
versenyek, a tuning-opciók sosem látott, széles választéka és a Hollywood legnagyobb üldözési jeleneteit
felülmúló rendőrségi hajszák izgalma garantálja, hogy a Need for Speed Most Wanted minden játékos
kedvence legyen idén télen. Riválisaid legyőzésével, a rendőrség kijátszásával és sok száz mérföldnyi
pálya meghódításával küzdheted fel magad a Feketelista élére.
Főbb jellemzők:
Széles utak, széles világ
Légy a leghírhedtebb utcai versenyző és hódítsd meg a legváltozatosabb versenypályákat a gyártelepektől
a város szívéig! A játék során a környezet lehet a barátod, de az ellenséged is. A játékosok megismerhetik
az összes útlevágást, valamint kihasználhatják a forgalmat és az elpusztítható környezeti objektumokat is.
Vadonatúj játékmenet:
A Need for Speed Most Wanted új és izgalmas játékmenettel gazdagodott, amiben helyet kap a rendőrség
taktikus lerázása, az ügyességedet próbára tevő elkerülési technikák alkalmazása és a tiltott utcai
versenyzés.
Személyre szabható megjelenítés:
Akár a zsaruk dolgát akarod megnehezíteni, akár csak fel akarod dobni verdád kinézetét, a Need for Speed
Most Wanted szinte végtelen lehetőségeket tartogat.
Feketelista:
Ha belépsz az illegális utcai versenyek világába, a legjobb versenyzőkkel kell megmérkőznöd, hogy
tiszteletet vívj ki és felküzdd magad a Feketelista élére.
Rap Sheet:
A játékosok rekordok megdöntésével, kihívások teljesítésével és a rendőrségi járművek, taktikák és
eszközök kicselezésével építhetik fel Rap Sheet-jüket.
Teljesítményhangolás:
Nem tudsz legyőzni egy sportkocsit? Vonulj vissza menedékedbe és tuningold fel a verdát, hogy bármilyen
járműosztállyal szemben megállja a helyét!
A grafikai megjelenítés következő generációja:
A következő generációs konzolra kifejlesztett Need for Speed Most Wanted új fogalmakat vezet be a videó-
játékok képi megjelenítésében. A normál mapping és a valósidejű megvilágítás technikái a grafikai élményt
a piacon szereplő bármelyik verseny-játék fölé emelik.
Online verseny:
A Need For Speed Most Wanted játékban az online funkció elérhető Xbox 360, Xbox, PlayStation2 és PC
platformon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Macbook White 13" unibody
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest