- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Detonator #3131 üzenetére
Tipp:
Elmondom , hogy gyüjtögettem össze 20.000.000 bountyt az üldözések során!!
Hozzávalók:
Elöször is kell hozzá egy jó kocsi Pl.: Nekem 1 A4-es Quattrom volt, utána pedig egy álomgyors 911 Turbó S ( meg kell mondjam őszintén a Porschéval nem izgultam annyira) + minden egyes megvert versenyző utén én Performance Tuningot választottam, hogy még gyorsabban gyorsuljon a car! Ha jól emlékszem a vége felé a Porsche Nitróval 1 sec alatt van 100-on!!! ( de erre csak a vége felé lesz szükség
)
2. Én a térképet és az időlassítást 100%ig kihasználtam! Sokszor mentem autópályán a szembe jövő forgalomba ott a barom zsaruk mindig fennakadtak. Térképen mindig megnéztem, hol van olyan hely ahol egymáshoz közel ''zsufoltan'' helyezkednek el romba dönthetö helyek és ott nem kiméltem, minden fakabátot kinyirattam!És általában megjegyeztem, hogy hol van a ledöntött mondjuk torony közelébe olyan hehyami ''hidingolni'' tudja a kocsimat!
- a szembe jövő SUV-ok azok tényleg ÁLLATOK! Azt csináltam, hogy a legutolsó másodpercig vártam, hogy merre akarnak kitérni mert sose jöttek belém frontálisa. Amikor láttam, hogy pl.balra akkor csutkóra jobbra vettem az irányt, a falig ütközésig!
- Autópályán meg csomószor csináltam 180-at! Megnéztem L betüvel mikor alakalmas a dolog, mert volt, hogy hátranéztem és majd összeszartam magam, tahát akkor nem volt megvalósítható a müvelet!
- Én a legjobban a pics* helikoptert utáltam a legjobban, mert az istennek se lehetett lerázni, ha összefutottunk hát persze, hogy az autópáya kellös közepén,ahonnan 11km-re van a legelső csatorna, vagy olyan hely ahol nem lát!
Na sok sikert! - higgyétek el ez még csak bemelegítés a késöbbiekhez képest! kitartás!!!! -
Killberk
aktív tag
válasz
Detonator #3134 üzenetére
A rendőrök idegesítenek, abból is leginkább a 200-al szembejövők. Legtöbbször mindig ezek miatt bukom el.
A versenyek mennek simán, de az annyira nem köt le. Pont a menekülős részek tetszenének, de nem ebben a formában. Játék elején úgy gondoltam, sima Mustang-al megyek, csak nitró lesz benne. Késöbb persze rájöttem ez így kevés lesz, tuningoltam is.
De szembejövők ellen mit sem ér tuning, meg amúgy se tetszik annyira üldőzés ilyen sebességel. Demóba is jobban tetszett a Golfos menekülés mint Viperes, csak elöző igen rövid volt mindig.
Konfigot tőlem kérded?Ha igen, P4 1.8@2.4 1GB 9800Pro
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
válasz
Detonator #2490 üzenetére
Köszi
!
Épp most győztem le #9-et (Pearl).
Erről egy szép légcélfotó:
[link]
Roadblockhoz a tanácsom, hogy mindig egy kiválasztott főúton menjél és akkor hamar eléd rakják
Ha csavarogsz akkor persze könnyebb őket lerázni, de azt majd csak akkor ha megvan az összes szükséges roadblock. -
nfsu17
veterán
válasz
Detonator #2457 üzenetére
Lehet az a bajom, hogy a demót nagyon sokat nyomtam, és ott gyors volt a tempó..én már 5-6 órája nyomom, és egy nyamvadt golfom van még csak, ami alig vánszorog.
És mire megtalálom, mit kell csinálni a városban, és odaérek, elegem is lett belőle...de lehet csak rossz hangulatom van.
(az elején ez is tetszett, amikor a BMW-el kellett menni, de ez a Gold ez ratyi a javából.)
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest