- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link]
TheSilencer: ezert kerdeztem peterkeT-t, hogy mennyire figyelik a temat, mert a legjobb az lenne, ha nem kellene minden egyes alkalommal kerni, cak ehhez az kell, hogy valamelyik mod folyamatosan figyelje a valtozasokat (pl Viktor77 biztos vallalna, ha aktiv lenne - az elozo nfs topicban surun mozogott (bar akkor tan meg nem volt mod, nem emlekszem pontosan), csak mostanaban eleg ritkan latni)
es nem, szerintem nem felreertes, a javaslatra az egyetlen hozzafuznivaloja annyi volt, hogy fosik bele abba, amit csak megjegyeztem a felvetes mellett - mindegy, ez nem engem minosit, es nem is hat meg kulonosebben, mert tisztan latszik belole, hogy nem vette a faradtsagot ahhoz, hogy utannanezzen mirol, miert irok
mondjuk annyira nem is erint a dolog (tobbek kozt ezert is baszott fel, mert nem magamon, hanem Nektek probalok segiteni - igerem tobbet nem fogok) mert igy, hogy mindenfele junkman tuning is befigyel(het), meg a unique-ok is en enkabb kihagyom a versengest (arrol nem is beszelve, hogy szinte csak speedtrap van, utobb vetodott fel csak a sprint, a drag is jo lett volna, bar felejtheto, mert MW-ban tul konnyu lett a perfect launch, es a perfect shift is, speedbreaker nincs tiltva (en talan meg a nos-t sem hagynam, mert imho unfair az ujratoltodes, de ez mar az en hulyesegem) -- nfs:u2 ilyen szempontokbol sokkal jobb volt) -
VladimirR
nagyúr
csinalhatod ugy is, hogy mesz az utcan, es beallsz a ''szines helyekre aszt jatszol'', meg ugy is, hogy a blacklist menubol valasztod ki a versenyeket
ugyanaz az eredmeny - menubol gyorsabb, en ugy jatszom, meg nem kerget meg a jard, mikozben egyik versenyrol a masikra igyekszem
tuning: 8-ik vagyok a listan, van egy lexus-om, egy supra-m, egy eclipse-em, egy porsche-m, es meg egy vasat nem koltottem (pink slips rulzz)
csorlala: az elobb kifelejtettem: ha sokan kergetnek, menj ki az autopalyara, ott nehezebben tudnak elkaszalni, blokadnal hasznald a timebreak-ert, es a kocsi segget celozd - igy szep lassan elkopnak a kocsik moguled ha meg mar kevesen vannak, es be akarod fejezni, akkor igany a varos, es borits rajuk valamit (en ezzel meg szoktam varni, hogy csak 1-2 kocsi legyen a nyomomban)
Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest