- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem, nem azt mondom, hogy nem derul ki, hanem, hogy kevesbe hiteles kepet ad rola, mivel csak a palya nehany pontjan van merve a sebessege - imho hitelesebb eredmenyt ad egy sprint, vagy egy circuit, mivel itt egyetlen, akahol elkovetett hiba is meglatszik az eredmenyeden, mig speedtrap-ben ez nem feltetlenul igaz: ha meropont utan hibazol, a kovetkezo pontig ujbol fel tudsz gyorsulni a kello sebessegre
az, hogy nincs ertelme, az sajat velemenyem - az meg, hogy mit irnak mas forumon, csak megemlitettem, s a smiley-bol kijohetett az is, hogy gonoszkodas van a dolog mogott....aztan a post folytatasanak kovetkezteben ez feledesbe merult, de mindegy is, nem ez a lenyeg
nem azt nehezmenyeztem, hogy sok mulik a nitro belovesen, hanem hogy tobb, mulik azon, mennyivel a meropont elott kezded el nyomni neki, hogy mire a meroponthoz ersz, az osszes nitro kijojjon a gepbol, a maximalis gyorsitast elerve ezzel, mint azon, hogy egesz addig hogyan vezettel (jo, ez igy tulzas, de fentebb emlitettem, hogy egy a meropont utan elkovetett hiba kevesbe jelentos)
egyebkent nem a meropont kijatszasarol van szo, hanem arrol, hogy a nitro egy bizonyos sebesseg felett (ugy 70-80 kmph) folyamatosan toltodik, es a toltes sebessege fuggetlen a pillanatnyi sebessegtol - igy akar minden pont elott ujratoltheted a nitrot (persze nehezkes modszer, foleg, hogy ha az ellenfel elotted er be csokken az osszsebesseged (asszem 10-zel masodpercenkent), meg latszana az osszesitesen, hogy nem voltal elso egy adott meresi ponton
Lev kollega kierdemelte nalam ezt, tobbek kozt azzal, hogy kiforgatja, amit irok, mikor eppen nem, akkor meg fosik bele
es nem, nem nezem le, hogy Ti ezen nyomjatok, csak mint irtam, nem vagyok kibekulve ezzel a versenytipussal - termeszetesen azon nyomjatok, ami nektek a legszimpatikusabb -
parandroid
félisten
Ha mindenáron szét akarjátok offolni a témát, felőlem.
Amúgy inkább itt lenne a helye: [link].
A téma hozzászólásainak a száma pedig elég messze van még az 5000-től.
Ez a 4860-adik. Hála a sok offnak és értelmetlen floodnak, amit törölni voltunk kénytelenek. Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára.
További jó fórumozást, tessék konstruktívnak, és témába vágónak lenni.
Az új témával ráértek még. Amúgy figyelünk.
p -
FireShadow
senior tag
gameplay optionsnál vmi event vagy milyen camerát kikapcsolod akkor nem lassitja be és nem rakja át a nézőszöget a jatek ha csinálsz vmi okosságot (blokádáttörés, rendőrlohasztó zúzóépímény-porbadöntés), hanem tod rendesen iranyitani.
nfsu17 nagyon szép az a carerra gt-d
Én is végigtoltam, jelentem!
a végén én is attól fostam hogy elszáll a játék, kicsit sok volt az 5race + rendörösdi mentés nélkül de sebaj, legalább volt rendörösnél olyan hogy restart race, másodszorra sikerült is.
razor meg tényleg nem nagy szám csak szivatósszar pályákat választott -
Lev Andropov
senior tag
-
bzoley
veterán
Néhány max sebesség(ha jól emlékszem), hátha segít:
1. 324km/h
2. 234km/h
3. 301km/h
4. 314km/h
5. 346km/h
6. 289km/h
7. 277km/h
Persze nem egyszerre
Az előző menet 2065 lett, de az ötödik előtt egyszerűen elbambultam és elfelejtettem nitrózni, így olyan 330 körül mentem át a trafin
Qorthral:
Láttam Rain sebességét(videot nem), igyekszem
Amíg nincs más.
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
-
csorlala
tag
-
csorlala
tag
Guys, ez nagyon kemeny volt.
Lev, megint bemondta az uncsit a gamme, nem tudom mi lehet a gond, utána probaltam 10 percig bemenni a szobaba de tele volt, aztan feladtam.
Persze meg maradtam, es összefutottam ismét V1ncsó-val.
Es mentunk egy par cool-t, nemde???
Vincsó ment egy 1:46:01et en meg egy 1:45:97-et))))))))
lassan azt hiszem függő vagyok, meló közbe azon agyalok hogy melyik kanyart cseszem el és hol lehetne meg faragni.
Na hi fiúk, holnap nem tudom hogy leszek, kemeny napom lesz. de 10 körül megpróbálok. Löjettek egy emailt. -
Lev Andropov
senior tag
Szia Vincsó! Köszönöm cépen!
Láttam ott mentem melleted, egyszer csak kialszik a féklámpád, mondom vazzze ennyire spórolunk V1azt hirtelen, a kocsid is megszünt létezni
.
Ma 2 helybelivel sikerült Rettentöet autózniCsorlalaval és Veled ! (mással nem sikerült, nem találtam meg őket
)
más: Hogy milyen nagy lúzerek vannak online, apám..... na de mindegy! Éljen a PH!!! -
HNB×Csabi
tag
-
roPHka
senior tag
-
csorlala
tag
Ja ez egye picit érdekes, pl. ha nekimegyek a bábuknak -10 km/h tuti esik, söt egy e kocc is k.sokat levesz, meg egy elbaszarintott kanyarív korrigálás is k. sok és itt mennek el a másodpercek. De az érdekes hogy a levágásnál is zuznak és ott hogyha nekimegyek a baloldali falnak, amit még nem sikerült elkerülnöm mert csúszok a fűvön akkor 4-esbe visszakell tennem. sőt ha utána visszapattanok a jobb oldalira, akkor tuti keresztbe állok.
én is kormányal nyomom a nfsu2-t billentyűvel nyomtam the a wrecord.com-os időkhoz nem tudtam azzal közelkerülni, úgyhogy befektettem egy MOmo racingbe, sokkal élvezhetőbb és a kanyaríveken sokkal jobb. Főleg a k. gyors pályákon jön ki az elönye ott csak épphogy kell kormányozni, bill-t lenyomva meg hirtelen iránytvált.
milyen néven futsz?? én az itteni nickemen. holnap gammme??
Ja és még vmi, banyek ma dumáltam legalább 10 sráccal a játék közben, mindenki tök jó arc volt,de betévedtem két magyar sráchoz. lenyomtam őket párszor és már jött is az anyazás, meg hogy köcsög k...d be. Könyörgöm legalább Mi egymást ne!!!!
Miért baj az hogy vki gyorsan megy????
miért kell mindjárt szidni, mindent mindenkit???
természetesen csak annak szól aki esetleg ma fentvolt és ő irta nekem ezt, és pont itt olvasgat ő is a nagy arcával meg az 1:55-ös idejével
bye all -
Lev Andropov
senior tag
áhh asziszed nem kerestelek vagy 15x megnéztem de sose láttalak
BlacklisT™ :
DorionpH................alias D.Orion
Manitou1980...........alias Manitou
HUNNfsu17.............alias nfsu17
V1ncso...................alias Vincsó
Ben Fox..................alias zws
LevAndropov............alias Lev Andropov
gizsgizs..................alias Kis Fraky
HUNxDragon...........alias Scream007
xHardTerranx...........alias Bullsoft
CsontvazHUN..........alias csontváz
HNBxRophka...........alias roPHka
djsaabe...................alias Kiskokó
HNBxChais..............alias HNBxCsabi
hizott a lista.....
U.i.: aki neten jáccik, lécci írja ide a fórumba a nevét és lehet összetalálkozunk online!!! ( persze ilyen szar multis rész mellet minden elöfordulhat!
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
Értem én, mert én is fanatikus vagyok, s persze bőven kárőótol a játékélmyén, csak mondom elmondom már mit láttam.
Sajnos a PC games, nem a kiszolgáló igényei szerint készülnek hanem pénz az alap, mint ma már mindenhol
Nah, de mind1, élvezzük ami van, jó lett a game. NFS MW RLZ!
hcs -
roPHka
senior tag
erről nem tudok nyilatkozni, igazából én csak nyomom a gázt, próbálom megfelelő adagokban és jó időben nyomni a nitrot meg figyelem az utat
Az, hogy single és multi között gyakorlatilag van e különbség, nem tudom. Nem tapasztaltam semmi szokatlant, és furcsát.
mod.: én a motorháztetyűt nézem
[Szerkesztve] -
kisza25
félisten
köszi a bíztatást
mennyire iszonyat más lett az autók viselkedése is,úgy értem a mustáng benne volt a 2-ben,de abban teljessen másképpen viselkedett!nem igazán érzem a manuális váltó elönyeit annyira mint a NFS2 ben
hát akkor játszom még és megproszálok új rekordot állítani(persze magammal szemben
)
-
hcstuning
tag
De jó, olyan jó érzés, hogy vannak akik megértenek
A teljesben persze reménykedem, de sztem nem lesz nagy változás ezeket illetve. Nem baj. Ez van, próbáljuk meg szeretni és ne legyünk ilyen öregasszonyok
Egyébként a sebesség feeling, meg a dübörgés marha jó, nagyon el lett találva.
De most ha volt rá egy évük... Szval én nem értem. Ha nem elég, és sztem már nagyon tudják, hogy mennyi idő elég egy játékhoz, akkor miért sietik el? Annyi game jött most, hogy ellenénk azzal (mondjuk vszínű pont ezért rakták ide, a konkurensek miatt) De szval én azt mondom, hogy inkább minőség, mint összecsapott dolog...
Nah de ez van, túl sokat nem tudok csinálni, mert semmi beleszólásom nincs
hcs -
Scream007
őstag
3 külföldi (spanyol, lengyel, finn) nfsu tezsóval
kb fél óráig kellett kísérleteznünk mire tudtunk 4en nyomulni
szégyen ez az ea.
ezzela rendszerrel nincs jövője a játéknak.
kéne igen jelszavas védelem, meg main chat, meg 50-100as roomok, ahonnan külön lehetne 4est kreálni ergo ha nemtetszik akkor kiléphetsz és te mondod meg kivel nyomulsz. meg a visszaszámlálás meg a lagg/connection védelem, gyalázat EA!!!!!
egy ideig elmegy mikor az ember még fanatikus, de így idő után irtó idegesítő.
vagy 5-6 embert mindig látok aki ismert elöző sorozatokból, de mindig tele
amugy ha performance-t offra teszitek a kreált roomok száma kb negyedére csökken ergo nagyobb az esélye hogy gyorsan be tudunk lépni 4en, és itt még nincs értelme a performance-nek hisz nem tod tuningolni a kocsit.
amugy mondom nekem már uncsi hogy versenyek 80%át kb megnyerem, egyszerűen unalmas ennyit nyerni.
u.i.:nemsoká megyek fel performance offra állítva gyertek fel ti is.
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Remélem nagyon én is!!! Mekkor a lenne!HUH
Megveszed a gémet eredetibe?
Kár hogy nem tudunk gyszerre vagy 12-en jáccani!!!
Milyen volt má amikor a collision on-volt, úgy éreztem, hogy az autom kb. 4 felé akar szakadni!!!!
#1524- ja ez már csak igy van, lesz de fel a fejjel!!!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
te nem megyünk át off-topicba mert ezt AGYON fogjuk itt offolni?!
VIKTOR nem fog örülni!
DorionpH................alias D.Orion
Manitou1980...........alias Manitou
HUNNfsu17.............alias nfsu17
V1ncso...................alias Vincsó
Ben Fox..................alias zws
LevAndropov............alias Lev Andropov
gizsgizs..................alias Kis Fraky
HUNxDragon...........alias Scream007
grt! scream te vagy a király!!!!
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Hát az említett és javasolt largedownloads.ea.com/pub/demos/ -ból jön most olyan 30-50k közötti sebességgel, de van, hogy lemegy 10 körülre is. Reggel 8 körül mikor beértem melózni akkor inditottam el.
Most viszont körbenéztem és fent van hardwireden is, most már onnan szedem 170 k/sec -
XtoRR
tag
Hat remelem igaz a hir, csak egy a gond, hogy itt nalunk a suliban altalanos sztrajk van (Romania), csak
szerdan kell menni suliba.... S csak szerden foghatok neki a letoltesnek... Eskuszom, soha nem vartam igy a sulit
Addig valaki fenypostan (MZ/X) nem tudja elkuldeni? -
D.Orion
veterán
Dejó ezekszerint November 8 PC demo! Hát ha ezt Lev Andropov elvtárs meglátja akkor egy hataémas puszit fogsz a szádra kapni!
Holnap nem lesz első órám! Asszem felkelek 6-kor és leszedem, remélem azt a kedd reggelt európai ídőre értik, mert ha nem akkor nagyon morcos leszek!
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest