- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
Scream007
őstag
válasz
Qorthral #4985 üzenetére
Industrial & Green (28/31)
1.Scream007 (GT).................................2050 [link]
2.Qorthral ( GT )....................................2035
3.Lev Andropov ( GT )............................2005
4.TheSilencer ( GT )..............................1910
5.Kis Fraky ( GT ).................................1714
u.i.:megvan a kira beállításom erre a pályára, sok hiba van benne még.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Qorthral #4923 üzenetére
Ez eddig is érthető volt, de nem volt ott semmi
Mégpedig azért, mert ugyan írtam, de csak később lett gyanús, hogy a hetvendik(SUV-párbajt) csináltam meg, nem a hatvankilencediket. Csak később rémlett valami, hogy mintha említették volna a BMW-t, én meg nem azzal mentem.
Asszem, minden rendben, megyek kipróbálom, de komolyabban valszeg csak holnap fekszek neki.
Azért köszi és Sorry!
Nem véletlenül 13-s a rajtszámom
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Qorthral #4826 üzenetére
PH! NFS:Most Wanted eredmények:
Speedtrap
Hollis & Chancellor 8/31
1.Lev Andropov (Porsche Carrera GT).......2433
2.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............2424
3.nfsu17 (Porsche Carrera GT).................2399
4.bzoley (Porsche Carrera GT).................2380
5.V1ncsó (Porsche Carrera GT)................2379
5.Scream007 (Porsche Carrera GT)..........2379
6.TheSilencer (Porsche C. GT.)................2262
Warrent 31/31
1.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............3503
2. nfsu17 (Porsche Carrera GT)................3500
3.Lev Andropov (Porsche 996 Turbo).........3404
4.Scream007 (Porsche Carrera GT)..........3381
5.bzoley ( Por. Car. GT)...........................3339
7.TheSilencer ( Porsche C. GT)................3290
8.madsnail (Lamborghini).........................3250
Boardwalk 13/31
1.Lev Andropov (Porsche Carrera GT).........2136 [link]
2.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............2096
3. nfsu17 (Porsche Carrera GT)................2067
4.Robaj (Porsche Carrera GT)..................2066
5.OccsE (Porsche Carrera GT)................2064
6.Scream007 (Porsche Carrera GT)..........2055
7.TheSilencer (Porsche C. GT).................2041
8.bzoley (Porsche Carrera GT).................2029
vált: Lev + Vincsó
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Qorthral #4821 üzenetére
jah úgy értettem, hogy a régivel a 2366-ot
az újat csak a Warrenten póbáltam, ki de nem volt olyan meggyőző mint a Carrera GT, de nem adom fel!Akkor is Turbóval fogok menni, még ha minden verseny után szét kell szedni is a motort az is megéri...
Itt az új ''BESTIA'':
-
Silencer83
addikt
válasz
Qorthral #4799 üzenetére
felőlem maradhat is a Robaj-os save / 5 perc alatt 2 saját rekord vele
/, v pedig mehet ez a másik módszer is, bár fingom sincs mi ez, és hogy kell csinálni!
ezért kérném Scream007 kollégát, írja le nekünk pontosan, részletesen szórol-szóra, szájbarágósan mint az oviba, h mit kell tenni!
pl: én lenyomtam carrier módot, és challenge 50%-ban kész , ezekután hogyan tovább?
köszi, és tényleg jó lenne a saját név...
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
Qorthral #4791 üzenetére
akkor nyomd ide azt a mentést
egyszerűen nehéz elismerni hogy én utánakerestem neten ti meg nem??
ez nem cheat!!!!
ha nem hiszed probáld ki amit 4771ben írtam. vidd végig még1x egy unique-t se tegyél egy kocsira sem a végén 14 tj közül választhatsz majd 7 kategóriában mindegyikből 2 lesz, ergo fullra akod a carrera gt-t.és akkor cheattes lennél csakazért mert megtudtál egy uj infot és ezt alkalmazod???
én azt hittem ti ezt mind tudjátok, ha szeretitek nfs-t nez a minimum utánakerestek picit pár infónak.
pl:nfsu2 mentése is közkincs már mióta vége wcgnek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
Qorthral #4766 üzenetére
akkor nézd meg robaj mentését.
ha ott vana 70. verseny challange-ben akkor burgerkinges mentés.
pontosan ezért nem akartam emgosztani mentésem mert tudtam hogy első ezt mondjátok hogy cheattes vagyok.ez bnem cheat!!!! ugyanis normál körülmények között is megvalósítható, ha végigviszed a gémet, és egyik kocsra se teszel TJ-t megtartod a végéig akkor megveszed a carrera gt-t és arra teszed rá mind a 7et.
sőt ugyebár 14 ellenfél van 14 unique partsszal 7 TJ nagyon kezdő
, ergo 2 kocsid lehet ugy hogy max 7 TJ-vel.nézzétek meg ussr forumot, aki tudja miről beszélek azt tudja ruszkik már kicsit letettek az asztalra és ott is lesz a szabály NFSMW WR projecten hogy 7 TJ aktiválása burger king race vagy anélkül nem cheat!!! vagyis szbályos!!!!
cheattnek az minősül amit normál körülmények közt nem lehet megvalósítani, ezt meg lehet. burger kinggel max időt sporolsz ergo nem kell 2x-rra vagy 3x-orra is végigvinned, hanem ezzel időt sporolsz. -
Lev Andropov
senior tag
-
Lev Andropov
senior tag
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Qorthral #4377 üzenetére
Én most csak lógatom a lábam, pihengetek, sziesztázok, Gratulálok a legjobb eredményekhez ( szép volt bZoley
), a Porse figyel a garázsban, meg ilyenek....
Most csak szemlélek...
Egyébként igaz a 400 az pont lehetetlen, de én abszolút nem vagyok mérges, az a lényeg a 350+ folyamatosan tudja aszt kész, nem?
''Lev, hiányoltál, megjöttem'' - szia, most én figyellek Téged!
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Qorthral #4377 üzenetére
THX!
Tízszer megfutottam a rekord-gyanús sebességet a 6. pontig, aztán már annyira ideges voltam, hogy mindíg elrontottam. A magas sebesség a verda insabilitását vonta maga után. Nagyon kellett figyelni a kanyarban
Sajnos kilépéskor elfelejtettem elmenteni az autó beállításait, így kezdhetem előlről a hangolást.
Lev, hiányoltál, megjöttem -
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Qorthral #4214 üzenetére
Sziasztok!
Most gyüttem meg az egyetemre, most innen küldöm, ''sajnálattal''tapasztaltam, hogy mire ideértem már egy másik rekord látott napvilágot!
Természetesen ezt nem hagyom annyiban, kár, hogy csak ketten nyomjuk!
U.i.: bocs illetve Scream is!
GRT!! (( de paraszt vagyok el is felejtettem majdnem!))
[Szerkesztve] -
-
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Qorthral #4127 üzenetére
Nem hát ilyen kemény ellenfél mint te hát, nane
, nem hiszem el!
Asszittem most végre mind a 2 címet birtoklom erre tessék
Eszméletlen izgi a verseny!
PH! RECORD, Speedtrap, Hollis & Chancellor: 2,348 km/h
Eredmény: [link]
Statisztika: [link]
''Finomhangolások'':
elötte:
utána:
Lehet pozitívan hatott a ''drágaszágomra'' a külső-csere: -
Silencer83
addikt
válasz
Qorthral #4119 üzenetére
köszönöm szépen a segítséged
, remélem tényleg ez van amit mondasz, az fix, h ez vmi választási lehetőség , és én is arra tippelek, h ha elveszik esetleg a kocsid, kiválthatod vele, v ha van már elvett autód, akkor azt kihozhatod ! és még hál ' Istennek, nincs piros X, ugyanis van kb 7-8 get out of the jail / asszem ez a neve
/ kártyám, ami eddíg húzott már ki a böriből, / ill a kocsit/, szal nem tudom, hasznát veszem-e a cuccnak! tán még egyszer jöl jöhet
üdv -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Qorthral #4013 üzenetére
Nem kell olyan csicsamicsáspicsás videót
összehozni, csak egy szimplát oszt bumm!
1. Frapssel felveszed
2. Sony Vegassal (nem kötelező ezzel, csak én ezt használom, mert pöpec )átkonvertálod, hogy ne 1GB legyen hanem 35MB elmented, felteszed és letöltjük!ha vmi kérdésed lenni, rjá ide nyugodtan, lehet töbieknek is segítünk vele!
AMD-s grt!
TobeY ( bocs elfelejtettem ideírni, hogy ezt csak én használom, bárki bármit sokkal eccerübb progival is megoldhat)
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Qorthral #3836 üzenetére
Szia!
Grat nagyon szépen haladtok!!
Nekem ma nem megy a NEDVES PUNCIBA is!!!
Csináltam 1 videt 2320-ról, de úgy érzem nem fogom átkonvertálni, mert abszulút nem vezettem elegánsan (dülöngéltem ide-oda), sőt nem is értem, hogy a nevadai rossebbe lett ennyi
Csináltam, csomó szuper kört következő rekordokkal:
1. 369
2. 273
3. 333
4. 370
5. 387
6. 315
7. 303 de:
- az utolsót sorozatba baszom el, eccerűen bemakacsola magát a Porsche és nem hajlandó időben kanyarodni, csak csúszik nemtom mi a picsa van vele?! Adok neki 1 napot! -
Scream007
őstag
válasz
Qorthral #3830 üzenetére
igen tudom a 2. 7. jó szerintem még a 6. is
amugy grat.
de igen egyszerűen néztem a videót és nem vágom hogy gyorsul ennyire nektek a 911 turbo, én még 330mat se tom elérni vele az első ponton, 350???? nem is tom megy e annyit egyáltalán max full nossal 360nat, de 26xes pont után 343?
az meg hogy???
meg utána 35x???és az alagutból kivezető kanyart hogy veszed be 330+ba???
nekem 310 fölött falhoz ér.
carrera gt jobban gyorsul mint a viper, de 330 fölött nekem nagyon gyengus lesz
és 38x nektek hoyg sikerül???ott az emelkedő és egybők 10-12öt visszaesik emiatt még ha nost nyomok akkor is csak minimális tartja mega sebb.et.
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Qorthral #3666 üzenetére
OK!
Itt van a kicsike, most pihen:
Top speed-je: 388.89km/h itt le van korlátozva!
Uniquek: 1 Turbó Supercharger + 1 Suspension + 1 Tire
de javarészt az A4-en ülnek az unikok... de a Porscéra nem is kell több, mert már így is olyan mint egy öszvér!
Láttad már a videt:
[link] -
bzoley
veterán
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Qorthral #3431 üzenetére
SZIA na végre jó látni Téged!
1. Köszönöm,öszintén elég sokat dolgoztam vele! Még nem vagyok profi Vegas szerkiben!
2. Én minden féle téren ismerem má i kis Turbómat- és sajna 388.89 -a mit kilehet belölle hozni, ezutén a motor elgyengül nem pörög fel!
3. a kedvedért felturbózom a GT-t is csak nekem a 996-os TUrbo a mindenem, kinézetre is...meg NFS 5-ben is ő volt a mindenem!
4. Csinálok videót a Porsche GT-velis meglátjuk mi van benne, igérem mindent megteszek, hogy szétnyüstöljem!
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
Qorthral #2565 üzenetére
handling-ban még picit fejlődnöm kell, de amugy ilyen az enyim is
plzz amugy léci mondjátok már meg mit tok csinálni hogy egyből 10 rendőr jöjjön utánam.
utcso 10 rendőrüldözésen max pont 11.000.ezek a bénák mindig össztörik magukat vagy lemaradnak, és vagy 160 hiányzika bountyból -
Scream007
őstag
válasz
Qorthral #2515 üzenetére
így van, engem is így kaptak el. megyek az erdős résznél a shortcuton megyek kifelé 2 kiló fölött erre jön a kamion és a leeső faágak beszorítottak, reset, busted
amugy szerintem a rendőrösök könnyűek.
1 kis help, szerintme legfegyszerűbb az első városrész legkülső peremén végig az autópályán menni körb ekörbe, 1 kör kb 4 perc ha nem buksz és 250+nál szerintem nincs esélyük megállítani, volt hogy 4 autó repült, sajna nem tok erről videot csinálni, mert akkro nagyon le kéne butítania graf.ot és csúnya lenen ugy nem lenne benne már poén
a screen-hez meg nagyon oda kell figyelni plusz look behind...szóval nehéz elkapni.amikor jöna kordon mindig speedbreakerezzetek.
u.i.:megnyugodtam nem csak engem kaptak már el, látom az Xet nálad is, asszittem csak én vagyok lámer hogy elkaptak 2x.
amugy LOLLL az rx8cam mutatói jobbak mint ennek a cayman-nakja és 1 valamit el ne felejtsetek!!!!! nemrég jöttem rá és irtó sokat segít.>>esc>>>performance tuning>>turbo, nitro, aerodynamic full fel +ba brake +1 handling +2(ez kocsifüggő rx8nál ez a jó) steering+1(szintén kocsifüggő), ride weight +2(szintén)..nekem sokat segített az irányításban.
Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- XPEnology
- RAM után nincs net
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest