- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó #3561 üzenetére
OHOOOO azé a jobbak... djwarezen... már 306 tagom van amikor utoljára láttam 270 volt
LOLL.. lekéne már törölni..
ó első PHPbb oldalam ... de szerettem... meg a második rádiómnak volt szép phpbb2-es fórumja.. átalakitottam az egészet.. szinek.. fejléc... lábléc... ikonok.. meg midne extrát csináltam a rádióhoz... chat volt meg nem si tudom mit.. de nemnagyon halgatták cask egy két hatvani ismerős.. -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Kiskokó #3398 üzenetére
Én se vagyok az a namostmérgesvagyokosztszíjjelb@szok mindent típus!
De amikor az egyik üldözést,kb. 66 perce csinálom
és gyüjtögetem a csoki-ra valót...az édenkert íze...@NYÁD!
és szemmel láthatóan elkerülöm a szögepics@t, akkor hirtelen lassít a kamera a kocsimat leteszi egy teljesen mas palyara, bele durr a nedves szögbe kb. 100 méterre volt a cél, és mentem is csak a jobb hátsó eresztett le de épp nem jutottam el!
Majdnem mérgembe a fejembe húztam a moncsit!
Ui.: de örülök, hogy nem kell több fogalmazásokat és irodalom házikat írni ISTENEM!
dögvész volt az irodalom óra állandóan, unalom a köbön!
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó #3398 üzenetére
jah meg oylankor van a winamp + DMX vagy valmi éépen jó zene + Panasonic 2x 150w full hangerő teljes mélykiemelés COMBO ! ( panasonic elhiresülten a legobb hifiket gyártja ... nagyon szép mélyet ad..)csak az abaj hogy néha feljön apám hogy nemhalja odalent a TV-t !..... Emlékszem 8. ban a fiúknka volt oyaln téma is foglamazásban hogy miért szaratjük a hangos zenét. leirtam szép nagy betűkkel hogy ''MERT MEGNYUGTATA'' tanár elmosolyodott amikor beadtam és visszaadta egy szép nagy KARÓVAL !
(szemétség) -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Kiskokó #3388 üzenetére
Megértelek!
Mikor ez esett meg velem is, fogtam a kezem, gondolatba elirányítotam a drága 19''-os TFT felöl, nehogy vmi baja essen, fogtam a ''relatíve'' olcsóbb billenytyűzetet és akkorát baszt!m rá sorozatba, hogy a 20 kilós Plusview 1000 AMG toronyházam 1 pillanatra a levegőbe emelkedett! Utána a szarabb billentyűzettem elövettem játszottam egy kicsit és félbetörtem! és megnyugodtam......
De nem is értem, biztos láttátok Rocky 4-ben Drago-t ahogy ütéserősséget mér. Nah az kutya fasz@ volt ehhez képest! Az érdekes az egészben, hogy a billentyűzetnek, ez ég világon semmi baja nem esett, pedi vagy 6 szor elkaptak öszzvisszz!
ELISMERÉSEM Logitech GRAT!
[Szerkesztve] -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Kiskokó #2632 üzenetére
Köszi!
Amiket kapok ha legyőzök vkit, azt hova teszi?
Mert mindig szoktam egy perf upgradet választani, de nem vettem észre h rátette volna az autóra vagy én rá tudnám tenni...
Meg még vmi:
szerintetek érdemes egy meglévő eclipset agyontuningolni vagy inkább vegyek egy suprát és azt? Az gyorsabban gyorsul, picit nagyobb a topspeedje, de úgyhallottam soxor kifordul, tehát nehezebb irányítani... -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Kiskokó #2122 üzenetére
Bocs de ezt nem birom ki szó nélkül!!
... hülyéskedsz?
Te most tudsz olvasni?
Oda van írva a bal felső sarokba, NAGY nyomtatott betükkel hogy PSP a jó ég áldjon meg!
És utánanéztél, bammeg és azt találod, hogy PS2-re jelenik meg... pfu öcsém
Tudod mi a PSP? Az a kis gémboj szerü szarság ami most jelent meg Magyarországon! -
Agostino
addikt
Nem érdemes az UG2re alapozni. Az egész egy nagyon ügyes marketingel betakart, és elamerikanizált UG lett.
Azért remélem nem kell csalódnom MWben, de nagy a gyanúm, ami remélem nem fog beigazolódni, hogy sok szöveg mellett kevés lesz a belbecs.
=Mentor=: nofene hova tűnt a majdnem biztos VW W12? Vauxhallról bővebben valamit?
[Szerkesztve] -
=Mentor=
őstag
Amugy a topiknyitó hozzászólásomban idézett cikkben még 100 verdát igértek...
De ezek a kocsik majdnem biztos hogy benne lesznek:
Aston Martin DB9
Audi TT 3.2 V6
BMW M3 GTR Race
BMW M3 GTR Street
Dodge Viper SRT10
Fiat Coupe
Fiat Grande Punto
Ford GT40
Ford Mustang GT
General Motors Cadillac CTS
General Motors Cobalt SS
General Motors Corvette C6
General Motors Corvette C6R
Lamborghini Gallardo
Lamborghini Murcielago
Lexus IS 300
Lotus Elise
Mazda RX-7
Mazda RX-8
Mercedes-Benz CLK 500
Mercedes-Benz SL 55
Mercedes-Benz SLK 230
Mercedes-Benz SLR McLaren
Mitsubishi Eclipse GT
Mitsubishi Lancer Evolution 3
Mitsubishi Lancer Evolution 8
Nissan X-Trail
Pontiac GTO
Porsche 911 Turbo S
Porsche Carrera 4S (Only PSP-Version!)
Porsche Carrera GT
Porsche Cayman S
Renault
Subaru Impreza WRX STi
Toyota Supra
Vauxhall
Volkswagen Golf GTi
ez eddig 37!
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
csak tudod a nissan skyline a világ legjobban tuningolható kocsia annyi versenyt nyert amit a ferrari porsche vagy akkármelyik luxus sportkocsi csak álmodni nem mer mert tudod a nissan skyline egy legenda jappán uccáin ott rohangálnak az 1000lóerő felletti r33-r34 es skylineok és tudod melyi kocsival érték el az 1000hp legelőször na találd ki igen pontosan egy r33 nissan skylineal http://www.gyorsulas.hu/magazin/autok/skyline_history/1/index.html nissan skyline a legenda amit sosem mertél megkérdezni olvasd el szépen ezt a cikket és a folytatását is 4 részes a kezdetektől! Nissan Skyline r33-r34 Forever
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
F.Misi
csendes tag
nem illik csúnyán beszálni
Lehet, hogy valkinek a Nissan és valakinek a Mercedesjönn be!
de itt van egy új leképző rendszere
Az EA olyan új rendszert dolgozott ki, melynek révén a színészek arcát digitálisan leképezik és egy szintetikus videojátékra viszik fel. Ez a forradalmian új módszer eddig soha nem látott karaktereket, mozgás- és archűséget biztosít, ezzel a valódi 3 dimenziós ábrázolásmóddal .
Forrás és Bővebben: link
itt még írnak, hogy kik és még milyen Hollwoodi sztárok lesznek...
de szerintem a legfontosabb, amit ide kitettem -
Type-R
őstag
A külső az izlés kérdése, eeről ne m kell vitát nyitni. Viszont hogy szar, azt azért már meg is indokolhatnád hogy miért, a tuningosok azért szeretik, mert a motor elég jól terhelhető, plusz ott van az AWD ami azért eléggé jól hat az autó gyorsulására, kanyarstabilitására.
És annyira nem is öregecske az autó az R34-es 99 óta van a piacon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest